Děláme naší práci dobře, pochvaluje si po dalším povedeném výkonu Černý

13.05.2023, 12:42
Aktuality
Václav Černý (© AFP)

Twente opětovně útočí na pohárové pozice tabulky nizozemské ligy a ambice potvrdilo včerejším lehkonohým výkonem proti Nijmegenu. Celek z Enschede před vlastními fanoušky vyhrál 4:0, hodně vidět byl znovu Václav Černý.

Český reprezentant v prvním poločase otevíral skóre, po změně stran pak připravil dvě branky pro své spoluhráče a v závěru si při střídání užil ovace fanoušků. Znovu tak potvrdil vynikající sezonu, v rámci Eredivisie dal už dvanáct branek a na dalších deseti gólech se podílel přesnou finální přihrávkou.

"Mám velmi dobrý pocit z celého zápasu, až na první minutu jsme odehráli vynikající zápas," hodnotil Černý.

"Naše hra je založena na pohybu, dáváte góly, nahráváte na ně, jste nebezpeční. To je naše práce a děláme ji dobře. Pokud se šestkrát nebo sedmkrát za poločas dostanete do situace, kdy můžete vytvořit šanci, tak se vám hraje mnohem lehčeji. Znamená to, že jste často u míče a to na vlastním stadionu doopravdy jsme. Pak to mám snazší já i Misidjan," dodal.

Twente je na pátém místě tabulky s tříbodovým mankem na Alkmaar a právě čtvrtá příčka zaručuje předkolo příštího ročníku Konferenční ligy. Týmy na páté až osmé pozici si stejnou místenku jako "bramborový" celek budou moci vybojovat v tradiční baráži.

Autor: Tomáš Pavlík / fctwente.nl

Komentáře (8)

Přidat komentář
Pablos

Reagovat
AjaxFans

Co se dělo? Že bylo přerušení?

Reagovat
Pablos

Šilhavý vběhl na hřiště, aby Vencovi řekl, že s ním na další sraz nepočítá.

Reagovat
Remt

Reagovat
inferno08

To není pravda. Šilhavý s ním počítá. Na lávku dobrej...

Reagovat
Pablos

To měl o góly a asistence míň právě

Reagovat
Kily

po druhém gólu někdo hodil na trávník sklenici piva

Reagovat
9818

Co je to za titulek? Práce potřebovala udělat dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele