Del Horno zůstává ve Valencii

01.08.2007, 13:45
Aktuality
Asier Del Horno nakonec zůstane ve Valencii. Trenér španělského klubu Quique Sanchez Flores sice nedávno hráči oznámil, že s ním již nepočítá a může si začít hledat nového zaměstnavatele, nakonec ale změnil názor a Del Horno bude i v soutěžním ročníku 2007/2008 hrát za Valencii...

O Del Horna mělo zájem Bilbao, mluvilo se rovněž o Barceloně. Valencia v posledních dnech usilovala o obránce Jeana-Alaina Boumsonga z turínského Juventusu a jednání byla údajně v pokročilém stádiu. Nyní se však zastavila a pokračovat by se již nemělo.

Po krachu těchto jednání změnil Flores názor na Del Hornovu budoucnost. Hráče přesvědčil o tom, že v klubu má stále své místo a vše by měl brzy oznámit veřejně.

Del Horno přestoupil do Valencie teprve před rokem z Chelsea, sezonu mu ale pokazilo zranění Achillovky. To si s sebou přinesl již ze Stamford Bridge, musel se podrobit operaci a na svůj soutěžní debut v dresu Valencie si následně počkal až do března.

Obrana Valencie tak zřejmě zná své kompletní složení pro novou sezonu. Na kraje bude mít Flores k dispozici Miguela, Marca Caneiru, Emiliana Morettiho a Asiera Del Horna, ve středu by se pak měli střídat Alexis, Raul Albiol, Ivan Helguera a Carlos Marchena.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
-Kopy-

Reagovat
HOST*villa

No to je fakt dobře že Flores dostal rozum tenhle hráč může Vale ještě dost nabídnout

PS:Nevíte nějaký novinky ohledně přestupu Kallstroma???

Reagovat
HOST*Fabregas

Lyon na to nechce vubec pristoupit......ae nam by se takovej hrac hodil

Reagovat
HOST*villa

To jo takže Lucho ne ,Kallstrom ne tak to nevim koho přivedou ,protože když zůstal Del Horno tak je pozice playmakera jediným slabším místem

Reagovat
HOST*Fabregas

to by byla zaloha kdyby prisel Sneijder Lucho a Kalstrom no a mozna do utoku Anelka ae chtelo by to nejaky kdo umi davat balony

Reagovat
HOST*villa

proč Anelka do utoku? Villa - Morientes je dobrý duo

Reagovat
HOST*EL_Cid

tohle mi zni spis jako parodie na dobre poskladanou zalohu. tyhle 3 vedle sebe? a co albelda, joaquin, silva, vicente, gavilan, baraja, edu. to vazne ne, takhle by tym sestavoval jenom real

Reagovat
HOST*Fabregas

tak ae kdyby se Farnado zranil.....taky je porad zranenej.....nebo aspon toho Neryho

Reagovat
HOST*villa

Nery nepřijde páč před pár dny odešel do Šachtoru Doněck

Reagovat
HOST*Fabregas

No to vim.......ae jenom ze bych chtel aby byl ve Vale

Reagovat
HOST*Vincent

dneska začíná stavba Nuevo Mestalla

http://www.valenciacf.es/noticias/prelimin.asp? idnoticia=13631&idioma=2&IdBanner=Aleatorio

Reagovat
HOST*villa

paráda

Reagovat
plechi

takove velike zachodove prkýnko

Reagovat
smazaný uživatel

podle Marcy jsme se vykašlali na Drentheho, to by bylo super , ještě to udělá Chelsea a Feyenoord může dělat novou týmovou fotku

Reagovat
HOST*vazquez

Dobre spravili - dať 17MIO za Drentheho a 35 MIO za Robbena, tak to radšej budem šporiť do kasičky, prihodím to k tomu čo máme a dám 150 MIO za Kaká ( samozrejme plus Cassano, lebo toho tuším nechce nikto ani zadarmo )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*El_Cid

trosku zvlastni logika. v tymu zustava klasikcy lwb a proto nechteji klasickyho cb? lehce zvlastni :)

Reagovat
HOST*

Super sem nadmirne spokojny ze u nas tento hrac zostal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele