Del Horno: Valencia ano, Flores ne

11.09.2007, 12:39
Aktuality
Velké zklamání si prožil Asier Del Horno. Španělskému obránci se vinou zranění příliš nepovedla loňská sezona ve Valencii a v létě měl odejít jinam. Trenér Quique Sanchez Flores poté sice změnil názor a hráče přesvědčil o tom, že s ním pro letošek počítá, to ovšem netrvalo dlouho a 26letý fotbalista přece jenom musel odejít na roční hostování do Bilbaa...

Del Horno před rokem podepsal na Mestalle šestiletou smlouvu, z Valencie však odešel po pouhých dvanácti měsících. Bývalého obránce Chelsea hodně zklamal Floresův postoj a proto pod ním již nikdy nechce hrát.

"Na loňskou sezonu bych nejraději zapomněl. Byl jsem pouze zraněný, nemohl jsem hrát a pochopitelně zde byly také okolnosti s "panem". Nevylučuji návrat do Valencie, byl jsem rád, když jsem tam přestoupil, ale s tímhle trenérem pro mě bude návrat obtížný. Pokud by ho vyměnili, rád bych se vrátil. Znamenalo by to, že jsem odehrál dobrou sezonu, ale nejdříve ze všeho musím splnit očekávání v Bilbau," prohlásil Del Horno.

"K nedorozuměním může dojít s každým trenérem, ale je to také o důvěře. Vypadalo to, jako kdyby měl jednu skupinu hráčů, kteří budou hrát, a pak druhou, v níž byli nehrající," stěžuje si dále Del Horno.

Del Horno se po prvním kole Primera Division mohl škodolibě pousmát, když Valencia doma vybouchla s Villarrealem. Domácí předvedli ostudný výkon a Žlutá ponorka si domů odvezla vítězství 3:0.

"Začali špatně a Quique ví, že bude pod tlakem. Okolo jeho osoby je spousta pochybností. Minulý rok jsme na Mestalle všichni slyšeli, co si o něm lidé myslí a jak by se ho chtěli zbavit. Pochopitelně doufám, že mu to ve Valencii půjde dobře, ale se vším respektem k němu mě to příliš nevzrušuje," dodal španělský obránce.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Flores je fakt zmrd! kdyby za něj měl alespoń adekvátní náhradu ... Moretiho nepočítám

Reagovat
smazaný uživatel

a podla teba moretti neni celkom dobra nahrada za Del horno sice na del horna nema ale co nadavas na moretiho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to, fakt to moc nechápu. LB je pro Valencii nejhůř pokrytej post (Vale v tom není sama, kvalitních LB je jako šafránu) a teď jednoho adepta pouští pryč. Opravdu mě to hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mám pro netopýry návrh: pusťte nám na RB Miguela a my vám pustíme na LB Sylvinha . Napravo by byl Oleguer a Miguel a napravo Abidal a Zambrotta (ten by samo mohl alternovat i RB, že?)

Reagovat
Kily

tohle už ti bohužel nevyjde, já jsem ti toho Miguela prodával, ale ty sis pro něj na to nádraží nepřijel. Chudák tam čekal tři dny, pak mi zavolal, že by se rád vrátil. Jako taky jsem pro něj nejel, ale proplatili jsme mu lístky za vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Já na něj tenkrát prostě a jednoduše zapoměl. Tos mi nemohl zavolat? Něco jako: "Hele, vole, čeká ti v Barceloně na nádraží Miguel, tak se pro toho hňupa otoč autem."

Reagovat
Kily

já jsem chtěl, ale nevim, jestli bych to za těch tři a půl mega přežil. Navíc jsem už neměl kredit a do vejplaty nějakej ten den chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi celkem skromní, dneska nenažraní. Zambrotta by se na vysedávání vykašlal a zdrhl do Milána...

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanda Realu, kterej má na LB Marcela, Drentheho, Torrese a Heinzeho ... Prostě konkurence a širokej kádr musí být.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ten Drenthe...

Konkurence musí být, ale vy máte na jeden kraj hráče ze základu Francie, na druhý ze základu Itálie a teď bys chtěl, aby si to rozdali o jedno místo. Přitom pozice krajních beků nejsou ani zdaleka ty nejdůležitější, tam nemusíš mít excelentní náhradu, stačí někdo slušnej. U nás Salgado a Torres, u vás Oleguer a Sylvinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznávám, že jsem to napsal z hodně velkým nadhledem, ale je pravda, že ještě jednoho krajního beka by současnej kádr snesl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha trapneho sylvinha si nechajte taky dezider moze hrat len v Barcelone ale my nezbiremae odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to příjde, že bychom si tímto tahem výrazněji nepřilepšili.

Reagovat
HOST*Mich

hej lidi ted si nak nemuzu vzpomenout,odkud sel Asier do chelsea?

Reagovat
Kily

z Bilbaa

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele