Defoe má dostat novou smlouvu

18.10.2007, 16:19
Aktuality
Jermaine Defoe nepatří do základní sestavy Tottenhamu a podle mnohých měl již dávno změnit dres. Anglický reprezentační útočník nedostává v tvrdé konkurenci příliš mnoho příležitostí ukázat se na hřišti, přesto mu bude nabídnut nový kontrakt...

"Všichni velice doufáme, že Jermaine prodlouží smlouvu," prohlásil předseda londýnského klubu Daniel Levy.

V útoku Tottenhamu je velice silná konkurence. Do základní sestavy manažer Martin Jol nejčastěji nasazuje Dimitara Berbatova a Robbieho Keanea, na lavičce pak na svou šanci vedle Defoea čeká také velká letní posila z Charltonu Darren Bent.

Defoeovi na konci letošní sezony vyprší kontrakt a je otázkou, jaké s ním mají na White Hart Lane další plány - zda s ním i nadále počítají, nebo ho pouze nechtějí ostatním klubům přenechat zdarma.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*Mrazik

Podle mě by měl odejít, mají hodně dobrých útočníků, a když nedostává šanci, tak ať zkusí štěstí jinde. Určitě se prosadí, podle mne je velice kvalitní. Otázkou je, za kolik ho prodají v zimě, nebo jestli si protrpí čas na lávce či tribuně v případě podepsání. Spoléhat na zranění spoluhráčů mi nepřijde moc dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

presne kdyz si ho nevazej tak at na ne kasle.dostane sanci,uspeje a Jol ho stejne nehca sedet.

Reagovat
HOST*

ty kryple neměl by odejít.a jestlijo tak ti nakopu PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRDEL

Reagovat
HOST*Ernesto Che Guevara

Ernesto Che Guevara, je nej, trčí defoa do kapsy!

Reagovat
HOST*spurs

zmluva mu konci az v roku 2009...a predlzenie mu uz ponukli zatial vsak nepodpisal. urcite caka kym vymenia trenera...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele