Defenzívu Crystal Palace vyztuží kolumbijský reprezentant Muñoz

30.01., 10:36
Aktuality

Crystal Palace má jenom pětibodový náskok na příčky znamenající sestup z Premier League a ke klidné záchraně by měla pomoci nejnovější posila, pravý okraj obrany londýnského klubu bude mít nově na starosti produktivní Daniel Muñoz.

Kolumbijský reprezentant přichází za deset milionů eur z belgického Genku, v Londýně podepsal smlouvu na tři a půl roku.

"Crystal Palace je velkým klubem s bohatou historií a pro mě je ctí, že za něj budu hrát. Jsem nadšený, velmi šťastný a už se nemohu dočkat, až vyběhnu na hřiště. Splnil se mi sen, snad se s touto výzvou dovedu popasovat," prohlásil Muñoz.

27letý fotbalista může alternovat i ve středu zadní řady a v Genku strávil tři a půl roku. V kabině Eagles se sejde se svým krajanem Jeffersonem Lermou a fanoušci mohou očekávat častou podporu ofenzívy, za poslední rok a půl Muñoz nastřílel celkem patnáct branek.

Autor: Tomáš Pavlík / cpfc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Man__United

SANTIAGO!

Reagovat
O.Giroud

zaujimavy hráč pre CP, ale čakal som ho v trochu ofenzívnejšom tíme

Reagovat
Seydou Doumbia

Tenhle týpek měl jít do Lyonu, když už se Textor zabývá několika týmy...ach jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele