Defenzívu AS Monaco vyztuží brazilský mladík Vanderson

01.01.2022, 16:01
Aktuality
Vanderson se ve svých dvaceti letech poprvé vydává do Evropy a na začátek si vyzkouší francouzskou nejvyšší soutěž. Talentovaného pravého obránce koupilo AS Monaco, brazilské Grêmio dostane odstupné jedenáct milionů eur...

Kluby se na podmínkách dohodly v průběhu prosince a fotbalista následně absolvoval zdravotní prohlídku. Dnes pak podepsal kontrakt platný do června 2027.

"Máme velkou radost, že můžeme Vandersona přivítat v AS Monaco. Má za sebou povedenou sezonu, během níž ukázal obrovský potenciál. Z pohledu klubu se jedná o důležitý obchod po dlouhodobé stránce a zároveň jsme posílili kádr pro druhou polovinu letošní sezony, stále jsme ve hře ve třech soutěžích," upozorňuje viceprezident Oleg Petrov.

Vanderson za první tým Grêmia odehrál 52 zápasů a nabídce z knížectví dal přednost před AC Milán a Brentfordem. V Monaku nahradí Djibrila Sidibého, tomu smlouva za šest měsíců končí a novou nedostane.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elliasson

Tak paráda. Snad pomůže Monaku, aby bylo tam, kde patří. V Lize Mistrů!

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to je ještě čeká hodně práce...

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

To je toho... Kdyby radši někoho přivedli do útoku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele