De Paul během ledna neodejde, zní z Udinese

09.01.2019, 17:57
Aktuality
Udinese neprožívá úplně vydařenou sezónu, to však neplatí pro Rodriga de Paula. Argentinský ofenzivní hráč se na základě dobrých výkonů dostal do spojení s odchodem, ten se však zřejmě konat nebude...

Odchovance Racing Clubu si do Evropy vytáhla Valencia, kde se však čtyřnásobný reprezentant Argentiny příliš neprosadil, aby se během léta 2016 přestěhoval do Udinese.

Na Apeninském poloostrově nastupoval rodák ze Sarandí pravidelně, až letos se z něho však stala opora Udinese, za které v 18 ligových duelech zapsal 6 branek a tři asistence.

Čtyřiadvacetiletý univerzál se okamžitě dostal do spojení s oběma milánskými velkokluby nebo AS Řím, jak ale uvedl sportovní ředitel Daniele Prade, během ledna dres nezmění. "Po příchodu Stefana Okaky máme dobré čtyři ofenzivní hráče a De Paula, který během zimního přestupového okna neodejde," řekl Prade na adresu svého klíčového hráče.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Panděvova ofina

To je v prdeli s tím Barellou ?! Sledujeme ho, píše se o něm na stránkách skoro každý den už dobrý rok a přijde Chelsea a za pár dní ho pravděpodobně koupí. Calcio ztratí další skvělý talent.

Reagovat
Deki

50 mega je raketa...

Reagovat
PISTOLERO

V dnešní době za takového hráče bohužel adekvátní

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ako vidite prichody/odchody u nas? je nieco relane?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi ho nějak blíž popsat? Cagliari nijak zvlášť nesleduju a kromě AC ani nijak zvlášť Serii A. Zajímá mě, jestli je hráč blíž k Jorginhovi (posouvač) nebo spíš k Fabregasovi (klíčové přihrávky). Dík

Reagovat
Panděvova ofina

No, abych řekl pravdu, tak Cagliari jsem moc,resp. skoro vůbec nesledoval, ale co vím, tak je to hráč, který je na svůj věk výborně takticky, technicky vybavený, kreativní, pracovitý a umí dobře odebírat balony. Talentovaný box-to-box záložník. Docela často ho srovnávají s Radjou Nainggolanem, když už bych si měl vybrat. Samozřejmě asi nebudu ten pravý, který by ho měl popisovat, ale určitý základ bych ti tím asi dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nahrává jen kamarádům....

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ten mohl byt kdyby nahraval...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele