De Guzman musí na další operaci, chybět bude minimálně měsíc

09.03.2010, 17:48
Aktuality
Jonathan De Guzman patří mezi velké talenty nizozemského fotbalu, bohužel ho až příliš často limitují problémy se zraněními. Mladý záložník Feyenoordu si během tréninku již poněkolikáté během své kariéry poranil koleno, musí na operaci a hrát nebude minimálně měsíc...

22letý středopolař se zranil minulý týden a přišel o utkání na hřišti Rody, které Feyenoord vyhrál 4:2 a upevnil si čtvrtou příčku v tabulce.

V pondělí se De Guzman podrobil dalšímu vyšetření a to ukázalo nutnost operace. Té se hráč podrobí ještě tento týden a podle vyjádření klubu prostřednictvím internetových stránek bude chybět minimálně měsíc.

De Guzmanovi po sezoně vyprší v rotterdamském klubu smlouva a nemá v úmyslu podepsat novou. O jeho služby stála Chelsea a hodně se o něho zajímala i Valencia, v posledních týdnech ale spekulace trochu ustaly a je otázkou, jak se problémy s kolenem, kvůli nimž hráč přišel o velkou část loňské sezony a chyběl zároveň letos, podepíší na vyjednáváních s nápadníky.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 misto by meli udrzet i bez nej.Ale mrzime ze nehraje Makay ale aspon hraje Tomasson

Reagovat
smazaný uživatel

velká škoda že je furt tak zraněnej je to velkej talent a sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

na svůj věk má nějako moc zranění... snad se to zlepší, byla by to obrovská škoda pokud by mu to kazilo tak slibnou budoucnost hned bych ho vzal jako náhradu za vysloužilýho veterána Rubéna Baraju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele