De Bruyne prodloužil smlouvu v Manchesteru City

07.04.2021, 11:12
Aktuality
Belgický záložník Kevin De Bruyne podepsal nový kontrakt s anglickým Manchesterem City. V klubu zůstane na další čtyři roky.

Držitel ceny pro nejlepšího hráče Premier League podepsal smlouvu do léta 2025, kdy mu bude 34 let. Stávající kontrakt měl De Bruynemu platit ještě dvě sezony, Citizens si však svůj klenot chtěli pojistit.

"Nemůžu být šťastnější. Od chvíle, co jsem do Manchesteru v roce 2015 přišel, se tady cítím jako doma. Miluju fanoušky, moje rodina se tady usadila a i jako hráč jsem se tady zlepšil," prohlásil De Bruyne.

"Rozhodnutí podepsat novou smlouvu nebylo nijak složité. Tento klub prahne po úspěchu a nabízí mi všechno k tomu, abych se mohl maximálně soustředit jen na své výkony. Hraju teď nejlepší fotbal svého života a zároveň cítím, že to stále ještě není všechno, čeho jsem schopen," řekl belgický reprezentant.

Důležitou roli v jeho kariéře pak bezesporu hraje manažer Pep Guardiola. Také jeho osoba byla pro De Bruyneho při podpisu nové smlouvy důležitá. "Pep a já vidíme fotbal stejně. Mám s ním skvělý vztah jako s manažerem. I to je pro mě moc důležité, protože oba chceme ty stejné věci," dodal de Bruyne.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (171)

Přidat komentář
shitcool

Momentálně nejlepší záložník za posledních 5 let

Reagovat
Mastný Chobot

čo teraz?

Reagovat
jenage

Takže zítra může být nejlepší za posledních 5 let někdo jiný?

Reagovat
Beči

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
miguel bain

Někdo info o platu?

Reagovat
martin.b

Prý došlo k rychlé dohodě bez Kevinových zástupců. Pominem-li pohádkovej plat, ukazuje to jen na to, jak skvělý prostředí a atmosféru v City vytvořili..bohužel

Reagovat
Woods

Kevin De Bruyne's new deal is worth more than his previous £300,000 a week before bonuses - cementing him as one of the #PL’s biggest earners. The midfielder is understood to have been given 'assurances' of #ManCity's plans.

[via @Jack_Gaughan]

Reagovat
Salfovic

Určitě menší než Pierre-Ozil Aubameyang.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan out

Reagovat
Lemond Laws

Blatník OUT

Reagovat
j_mrazik

?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje polovicne s KDB v sestave.

Reagovat
vodka

Gundogan letos hraje paradoxně víc vepředu než KdB, ty jeho náběhy do vápna jsou každopádně super.

Reagovat
Salfovic

Takovej přičmoudlej Souček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady nebylo o čem, nejlepší záložník světa by si určitě nechtěl pohoršit, moc dobře ví, že je v nejlepším klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

luxusni koncepce chelsea

Reagovat
kilobyte

Lukaku, De Bruyne, Salah.

Reagovat
Wyrda

ještě Thorgan Hazard

Reagovat
iamnotdave

A to na něho měli ještě výkupní klauzuli ne?

Reagovat
penepi

Reagovat
Greny

OT : viděli jste jmenování toho nový ministra zdravotnictví Arenbergera ? Oni se už ani nesnaží zakrýt že jde o Sputnik.. Zeman mu to jasné a natvrdo vysvetlil co se bude dál dělat

Reagovat
Busby babes

strasny. Babis je nejslabsi premier, jakeho jsme kdy meli. I ten Sobotka mel ve koule. Nebo Necas a to mu je ustrihla sekretarka...

Reagovat
martin.b

Neřekl bych, že nemá koule. Spíš si oba plavou v jednom rybníčku a vzájemně z toho profitujou. Neuvěřitelný, jaká autoritářská vláda jedné strany tu vznikla, a pořád se bojím, že volby toho moc nezmění.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze nema koule se Zemanovi postavit. Babise nema zadne zajmy na vychode. Celej jeho byznys je na zapade a hlavne v EU. Jeho imperium stoji na chemickach, ty jsou pro nej klicove. A poklonkuje tu tomu kretenovi na hrade, co se snazi zavdecit Putinovi a Cinanum, protoze to jsou posledni, kteri mu davaji iluzi, ze je dulezitej, pricemz je pro ne naprostej odpad a uzitecnej idiot.

A Babis se boji, ze by mohl prestat byt premierem. Odvaha nula, odpovednost nula. porad jen fnuka jak za nic nemuze a vsechno mu kazi ostatni.

Je to premier, kterej si na twitteru a v cau lidi stezuje na SVE vlastni ministry ze SVE strany. Sileny...

Reagovat
martin.b

Jasný, za Zemanem stojí ppf a další co kšeftují s východem, Babiše ale potřebujou jako legislativní hlavu státu na své straně, neřekl bych proto, že jeden z pěti nejmocnějších liže prostředníkovi východních zájmů prdel, spíš ze vzájemné spolupráce profitujou všichni zúčastnění.

Reagovat
Busby babes

no ja si myslim, ze spis Zeman Babise vydira stylem: pojd mi na ruku nebo ti tu vladu sestrelim, premierem nebudes a kdo vi jak dopadne dalsi vydani snemovnou ke stihani... to neni spoluprace. Jen Babis je fakt strasne slabej a posranej, ze by se to mohlo stat.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak taky má proč bejt posranej, však kdyby přestal být premiérem, tak je jednou nohou ve vězení.

Reagovat
Busby babes

ja chapu proc je posranej, ale to nic nemeni na tom, ze je diky tomu fakt strasne slabej. Coz v kombinaci s tim, jak se prezentuje jako nejvetsi krizovej manager a nejschopnejsi clovek pod sluncem pusobi na me desne smesne.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo tak s tím naprosto souhlasím. Jako samozřejmě je Babiš spíš ta loutka, Zeman Babiše nepotřebuje, ten už má mandátek vyhřátej až do 2023 viď.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
naheCZ

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

ktery miliardar sel kdy u nas do vezeni? kdyz tam nesli jini za mnohem mensi prachy?

Reagovat
Hlahart

Tohle je tak nalajnovaný, že bych se divil, že by to dokázal mimo politiku zvrátit...

Reagovat
r.mrazik

pochybuju,ze by ho nekdy zavreli...

max mu zmensi dotace a nektery jeho podniky to uz neustoji..ale jinak? ani nahodou,vzdy to bude zmrd,kterej bude mit slozky na vsechny

Reagovat
kilobyte

Je otázka jestli už nepřekročil hranici, kde mu složky nepomůžou. Takhle silově a mediálně se zatím žádný miliardář neprojevoval.

Reagovat
r.mrazik

tak uvidime,ja si proste myslim,ze babis sedet nepujde,ac by si to samozrejme neskutecne zaslouzil

Reagovat
kilobyte

Sedět nepůjde, ale soud by mohl být. Takže by mu to mohlo aspoň pěkně zpříjemnit důchod. A jestli ho odsoudí, tak to bude za dlouho a spíš se toho ani Babiš nedožije.

Reagovat
r.mrazik

uvidime...za me ani k soudu nedojde

Reagovat
kilobyte

Nebuď pesimista. Teď má třeba další problém s Faltýnkem. Buď ho bude muset hájit a tím by snad mohl ztratit další hlasy a nebo ho vykopne a Faltýnek by se mohl mstít.

Navíc jestli se nevyhraje volby, tak po něm ostatní půjdou, aby se nemohl vrátit.

Reagovat
r.mrazik

faltynek toho vi hodne...navic dela buresovi snemovnu...tam se to nejak zahraje

pesimista nee...spis realista

Reagovat
kilobyte

Faltýnek už chce aby to vyšetřila policie. By mě zajímalo jaká je sazba za ofocení cizího papíru. Já bych se nedivil, kdyby se ho chtěl Babiš zbavit, aby mu nepřerost přes hlavu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheTopFootbaler

Já prostě naivně věřím, že by ho přece jenom zabásli.

Reagovat
r.mrazik

nasi tragicti statni zastupci? naivko

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako je to možná trochu naivní, ale bez ideálů člověk žit dlouho nemůže, to by ho nebavilo. Ale jak píše kilobyte výš, prostě tohle mu nemůže projít. Už teď je trnem v oku spoustě lidí, a až nebude premiér, tak ho už nikdo nepodrží.

Reagovat
r.mrazik

bylo by to fajn,kdyby to tak dopadl,protoze to je hrozny smejd

Reagovat
TheTopFootbaler

Moc moc doufám.

Reagovat
kilobyte

Udělají na něj kampaň a komplot.

Reagovat
Hlahart

lol, oběma

Reagovat
TheTopFootbaler

No jako spíš jednou, v téhle justici je možné fakt všechno.

Reagovat
ACSeRw!n

myslet si, ze tam Babisovi "neco nejede" i smerem na vychod je naivni

Reagovat
Busby babes

tak mysli si co chces, to je mi tak nejak asi jedno. Agrofert ale dela byznys jinde. Potraviny u nas a chemicky u nas a v Nemecku.

Reagovat
Spalovač šancí

Babiš musí jít Zemanovi na ruku. Zeman jasně naznačil, že si najde po volbách cestu, aby jmenoval premiérem, koho bude potřebovat, i když nevyhraje. A za to očekává, že mu Babiš půjde na ruku s ruskými zájmy. A Babiš musí, protože jinak zmizí "autocenzura" vyšetřovacích orgánů.

Reagovat
Busby babes

proto pisu, ze je Babis slabej. I ten Sobotka nebo Necas se dedkovi dokazali vic postavit.

Reagovat
TheTopFootbaler

Protože nebyli ve střetu zájmů, samozřejmě že Babiš mu jde na ruku víc, protože to víc potřebuje. Nečas byl špinavej jiným směrem a Sobotka byl trochu šášula, ale v zásadě nic hroznýho.

Reagovat
Kapřík

Souhlasím s Busbym, tohle není rovný s rovným.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Nečasova byla mnohem lepší premiér jak Babiš

Reagovat
iamek

Mám husinu. Jak říkal, ze za mrtvé může Blatný, protože blokoval Sputnik. Sputnik přestalo používat Maďarsko a má přestat i Brazílie. Na Slovensku snad pořad leží ve skladech a ani se nezačalo ne? To co to hovado predvedlo je na TO. Co tomu člověku přeju ani psát raději nebudu. Šílený. Zlatý Klaus a hlavně Havel ty voe.

Reagovat
Busby babes

v jednom ma pravdu. Za spousty mrtvych muze Blatny. A Babis a dalsi. Ale Blatny taky, proto mi ho nijak lito neni. Byl naprosto neschopnej, jednu chvili tu slouzil jako hlasna trouba desinformaci (situace je bajecna, vysoka cisla mame protoze pocitame i autonehody) a tak... mel letet davno, respektive tam nikdy nemel sedet. Bohuzel schopni lidi na to Babisovi uz nekyvnou.

Reagovat
iamek

Blatný je taky schopny, ale jako lékař ve svém oboru. Kdyby Zeman řekl, že Blázny může za mrtvé kvůli opatřením, tak ani neceknu, ale on to řekl jen v souvislosti se Sputnikem a čínskou vakcinou.

Reagovat
Busby babes

ja vim, ze ne v tom kontextu, jakej pouzil Zeman. Spatne jsem to napsal.

Reagovat
krupa1919

Přesně, tohle bylo hrozně nešťastný a Zeman to prostě posral, ale mu už to vlastně muže být tak nějak jedno

Reagovat
r.mrazik

navic i na te sve tiskovce mlel,co vse se povedlo

se mel podivat na cisla mrtvych, kokot...

Reagovat
mul
Reagovat
mithro

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně na Slovensko přišlo něco a nikdo pořádně zatím neví, co Sputnik, kterej byl testovanej s účinností 91,4% to není

Reagovat
kilobyte

Tak co kdyby to Arenberger nepochopil jako jeho předchůdci.

Reagovat
r.mrazik

jsou to prasata...nic jineho

Reagovat
smazaný uživatel

no, pokud mam byt ockovany Sputnikem, tak se ockovat fakt nenecham, anonymni forum nebo ne, Zeman je sebestredny idiot, doufam, ze se s nim v lete vyfoukne clun na tom jeho rybnicku, tohle uz neni velezrada, to je vylozene demolice spolecnosti, co on predvadi

Reagovat
Busby babes

souhlasim. Jeste mozna nad Sputnikem vyrobenym v Nemecku, pak bych nad tim mozna uvazoval.

Reagovat
iamek

Hlavně to bude úplně na nic, když si ji člověk da. Mraky státu tu vakcínu nebudou uznávat a nedostaneš se nikam

Reagovat
T:o:M

Přesně, tady je jasně vidět, že těm hajzlům jde klasicky jen o kšeft, ať to tady straší na skladech třeba roky. A že ten pračurák Zeman tam neřekl, jak zafungoval sputnik třeba u argentinského prezidenta, když tam zminoval toho zmrda Orbana.

Reagovat
iamek

Ten Argentinský prezident je drobnost. U každé vakcíny se můžeš nakazit, ale jde o to až nemáš těžký průběh.

Reagovat
T:o:M

Jo to je jasné, že se můžeš nakazit i u jiné, ale klasicky to chtěl vyzdvihnout aby byl za borca.

Reagovat
kilobyte

Už jenom to, že je Rusko v proočkovanosti jedna z nejhorších zemí, Sputnik dost sráží. Zatímco všichni ostatní shánějí vakcíny, tak Rusové se jich zbavují.

Reagovat
T:o:M

Jako pokud to schválí SUKL, tak mi to asi problém nedělá, ale jak se to vše táhne, tak to prostě není důvěryhodné. Pokud by to bylo v pořádku, tak není problém to schválit, ale asi je tam někde chyba.

Reagovat
kilobyte

Než (Když) se to schválí tak už nejspíše nebude potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to osobne nenecham pichnout ani kdyz to schvali SUKL, protoze ta jejich reditelka je po Blatnym dalsi na rane. Pujde do pici a misto ni tam dosadej nejakou loutku, ktera Sputnik rychle protlaci. Ja si to necham pichnout jedine v momente kdy to schvali EMA, jinak ne.

Reagovat
mistr129

Reagovat
T:o:M

To máš pravdu, ty svině si tam dosadí někoho kdo jim půjde na ruku. Chtěl jsem napsat předtím i EMU, ale nevěděl jsem tu zkratku, pokud to schválí i ona, tak by to snad mohlo být už důvěryhodné.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
masly008

Tak jestli ta chyba není to že je to z ruska a né z usa.Politika je všude.Nechápu proč se toho lidi tak bojí.když to chtít nebudu tak se nenechám očkovat ne? zatím je očkování dobrovolné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre a co mam delat kdyz se chci nechat naockovat, ale jen schvalenyma vakcinama a ne Sputnikem? Na ockovani se kompletne vysrat, i kdyz evidentne ockovany byt chci?

Reagovat
soukup

tak ono to vypadá, že ten Sputnik budou píchat jen těm, co si o něj vyloženě řeknou, což je asi ideální situace. Díky tomu se podaří očkovat fanklub Lubomíra Volného, který by si západní vakcínu nenechali píchnout a tím zvýšíme celkovou proočkovanost. Win win.

Reagovat
T:o:M

a dostanou ještě lízatko od Volného k tomu.

Reagovat
kilobyte

Spíš jde jenom o to ho koupit. To jestli bude ležet na skladě a nebo ho někomu píchnou už je jim jedno.

Reagovat
soukup

no dobrovolné... jako jasně, nikdo tě nenutí, ale zároveň bez toho nejspíš nebudeš moci cestovat, nebudeš moci do restaurace, na koncert, nebudeš moci vykonávat některou práci. Dobrovolnost je dost ohebný koncept

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

slovensky SUKL ho skuma uz mesiac a ukazuje sa, ze je uplne na hovno. Jednak omdietaju posielat info a najma tie varky, ktore posielaju su ine nez ta co bola citovana v lancete ci jak sa ten odborny casopis volal. Inymi slovami si spravili prototyp, na tom studiu, ale realna vyroba je znecistena, odlisna atd...

Reagovat
Muffi

Coz se dalo cekat.

Spichnout kvalitni vakcinu v nejake armadni labine asi nebude pro Putinovce problem, ale masova vyroba bez zahranicnich firem je neco jineho.

Reagovat
smazaný uživatel

vedec vakcinar dpc fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

si vysvetlil

Reagovat
Busby babes

tak Rusko je zeme, kde lidskej zivot nema zadnou hodnotu. a vakcina je jen vlivovej nastroj a nastroj propagandy (vidite, jak musime ten Zapad zachranovat nasi vakcinou, prootze jsou neschopni... )

Reagovat
kilobyte

Celá Evropa by se měla domluvit koupit Sputnika třeba za 100 mega euro a poslat to zpátky Rusku jako humanitární pomoc. S pořádnou mediální reklamou.

Reagovat
Busby babes

to je ovsem genialni napad.

Reagovat
mithro

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kovi81

Reagovat
soukup

Ve svém věku mám větší šanci zemřít při autonehodě než na Covid a vakcína je spíš prostředek k tomu, aby se mi vrátily lidská práva a bylo mi dovoleno žít. Pokud EU neuzná Sputnik, tak pak nemá smysl si ho nechat píchnout, protože se tím nic nevyřeší

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Hele mě zrovna tohle nevadí. Problém je samozřejmě to, že Zeman to dělá z důvodu, aby lezl do prdele Číňanům, nicméně Sputnik ať jsem klidně dovezou. Samozřejmě za podmínky, že si ho člověk bude muset vybrat, ne že ho budou dávat spolu s ostatními... Kdo ho bude chtít i neschválený, ať si ho vezme, aspoň na normální lidi dřív vyjdou normální vakcíny.

Reagovat
fenixLFC

sputnik je hroza

Reagovat
sokar

Sice neviem ake vztahy mate vo vlade u vas, ale nam sa pre sputnik uz vlada rozsypala... Premier s ministrom zdravotnictva nakuoili Sputnik bez vedomia ostatnych clenov vlady. Na prelome mesiacov prislo 200tis vakcin, s tym, ze v priebehu marca (brezen) pride dlasi 1milion vakcin. Dva tyzdne trvalo az poziada vyrobca o registraciu na EMA (hodnotenie este nie je), minister zdravotnictva dal vynimku, ze ak vakcinu schvali Statny ustav pre konzrolu lieciv, tak sa mozu dat dobrovolne zaujemcovia zaockovat, ale nikto za to nechce vziat zodpovednost. A k tomu nam poslali inu sarzu vakciny ako pusudzuje EMA a ktora bola prezentovana v renomovanom casopise The Lancet, a vyrobca ani nedodal pozadovanu dokumentaciu k dovezenym vakcinam aby mohlo pokracovat posudzovanie v statnej agenture. A ako som spominal, do konca mesiaca malo prist 1M dalsich vakcin, ktore samozrejme neprisli, lebo rusko nema dostatok ani len pre seba...

Nedajte sa zatiahnut do ruskej hry, sputnik vas nespasi, iba rozostve vladu a ludi v krajine. Poslu vam zopar kusov, aby zozostvali ludi, a potom sa na vas vykaslu.

Reagovat
T:o:M

Tak kdyby to jen rozeštvalo vládu, tak by to bylo super..

Reagovat
soukup

lidi ve státě už rozeštvaní jsou a pokud by kvůli Sputniku padla Babišova vláda, budou to první plusové body té vakcíny

Reagovat
sokar

Hej aj u nas to malo rovnaky vysledok, demisiu a pad vlady premiera Matovica. Ale viacmenej sa iba vymenil s ministrom financii. Cize vlastne sa zmenil iba minister zdravotnictva, a premier si prehodil kreslo a riafi financie. To by ste chceli, aby vam Babis riadil ministerstvo Financii?

Reagovat
Dawon

Tak vzhledem k tomu, ze aktualne ridi finance jeho clovek, tak by se tim asi nezmenilo prakticky vubec nic

Reagovat
DevilBrox

On už byl ministr financí, než se stal premiérem Ale souhlasím, Babiš už by měl odpresknout.

Reagovat
T:o:M

Jo to je celkem komedie, co pak vymysleli s tou výměnou. ....No už ho jednou řídil bohužel, musíme spíše počkat do podzimu a snad dostane šanci opozice a ukáže, že se to tady dá vést i normálně a ne jako tyhle zmrdi z ANO, ČSSD a KSČM.

Reagovat
soukup

on ho řídí už teď. Stejně jako všechna ostatní ministerstva. Jeho ministři jsou loutky, co se bez jeho schválení nesmí ani vysrat

Reagovat
kilobyte

Jen to ne. Pád vlády znamená předčasné volby, jenže ještě není volební zákon. Takže by buď Zeman podržel Babiše, ale tím by si z něho udělat už stoprocentní děvku a nebo by si udělal zase úřednickou vládu. A to by se teprve děli věci.

Reagovat
r.mrazik

akorat by k tomu nastoupil nekdo jako Rusnok a dalsi smejdi kolem Emana...

Reagovat
CHONG

Proč neudělá dobrý skutek a už konečně nezhebne...

Reagovat
T:o:M

....škoda , že tu není i emoji srdce..

Reagovat
Salfovic

Protože tím by nikoho nenasral.

Reagovat
T:o:M

Ale hodně lidí potěšil. Nikomu by se to nemělo přát, ale u Miloše už to skoro ani jinak nejde.

Reagovat
kilobyte

No lidi kolem něho by si museli hledat novou loutku, ale ty asi nasrat nechce.

Reagovat
mistr129

Reagovat
patas92

Reagovat
kilobyte

Chtělo by to sepsat petici.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

A dnešní shod pokračuje na radě české televize

Reagovat
Greny

Policie přijela zkontrolovat zda se na půdě ČT nachází policie nebo ne

Reagovat
kilobyte

Snad je zatkli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Lukaku, Hazard, De Bruyne.

Díky, José.

Reagovat
diastan

Perfektní zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Gundo > kdb

Reagovat
smazaný uživatel

ta páska je v barvách LTBT nebo se mi to zdá ?

Reagovat
smazaný uživatel

LGBT

Reagovat
kilobyte

Ne, to je duha.

Reagovat
czech_mira

TBBT

Reagovat
TheTopFootbaler

TMNT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
havrys99

TMBK

Reagovat
letitfly

TTBB

Reagovat
off-olda

MCBP

Reagovat
smazaný uživatel

TNTK

Reagovat
Busby babes

At £351m Manchester City’s wage costs announced yesterday are the highest in English football history. The correlation between wages and success is higher than that between transfer fees and success. Roll on the boom times for Pep and co.

tabulka tomuhle bude odpovidat.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
mithro

This figure is more than it would cost to buy Newcastle United.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle je neprodejny, FA to zakazala. Chce, aby drel bidu s nouzi dalsich 50 let pod vedenim Ashleyho a pozdeji jeho tlustyho syna Dudleyho Ashleyho.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

zakazala toho princa, nie predaj klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sbírá tu někdo fotbalový karty? tohle jsou šílený cifry https://objektivus.cz/tech-a-business/fenomen-haaland-a-jeho-vliv-na-svet-fotbalovych-karet/

Reagovat
SpecialOne

Sbírání fotbalových karet v ČR je dost u ledu. Větší tradici mají hokejové, i ty jsou však na ústupu a průměrný věk sběratelů každým rokem roste, jde spíš o nadšence, kteří se k tomu vrátili po x letech, když sbírali v dětství.

Nadějné je ale vydání fotbalových karet po x letech:

https://www.fortunaliga.cz/karty

Karta Hložka na 1/1 může být časem hodně cenná,

Reagovat
Dayman

"Pravidla pro vkládání komentářů na EuroFotbal.cz

6) Reklama a spam. Komentáře nejsou určeny k zneužití ve formě prosazování vlastních zájmů diskutujících, typicky se jedná o vkládání reklamy."

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

Oleho tiskovka: Bailly porad v Africe, musi mit negativni test nez ho pusti do UK.

Martial nejspis mimo do konce sezony. "If we see him before end of season I'll be very surprised. "

Elanga bude na lavce, Rashford trenoval a uvidi se jak na tom bude. v nedeli rekl, ze se jeste neciti.

Amad dela pokroky a postupne bude dostavat vic minut.

Reagovat
Dawon

Ten Rash me strasi...hraje skoro nonstop nejak potluceny a vyhledove nejdriv muze mit nejake delsi volno (z jineho duvodu nez zraneni) snad az v lete 2023 Se bojim, aby se to na nem nejak dlouhodobeji neprojevilo pak

Reagovat
Busby babes

uvidime, treba ani hrat nebude...

Reagovat
wild

Leto 2022 - MS su az v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pauza nebude moc dlouhá mezi sezónami, vzhledem k tomu že ligy budou chtít před MS odehrát co nejvíc kol

Reagovat
Dawon

Jo vidis, mas pravdu...ale tim padem otazka, jak se tam cely ten sezonni schedule posune kvuli MS?

Reagovat
madridcan

Mne sa zdalo divné, že pri expreske je tak veľa komentov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele