Davies bude bez fotbalu půl roku

02.03.2008, 12:56
Aktuality
Aston Ville se včera zkomplikoval boj o účast ve třetím předkole příštího ročníku Ligy mistrů. Villans na hřišti Arsenalu v poslední minutě nastavení ztratili vedení 1:0 a aby toho nebylo málo, přišli rovněž o Curtise Daviese. 22letý obránce si přetrhl achilovku a mimo hru bude šest měsíců...

"Curtis si přetrhl achilovku a čeká ho operace. Všechny nás to velice mrzí. Vedl si dobře a tohle je rána. Ale vrátí se. Nyní přijde o zbytek sezony a je to opravdu kruté, protože hrál výtečně. Bylo by pěkné, kdybychom pro něho ten zápas nakonec vyhráli," posteskl si po zápase manažer Villans Martin O'Neill.

Davies se operaci podrobil ještě včera pozdě večer a je otázkou, co s ním v létě bude. Ve Villa Parku totiž pouze hostuje z WBA a vzhledem k vážnosti zranění není příliš pravděpodobné, že za něho O'Neill zaplatí dohodnutých devět milionů liber a získá ho natrvalo.

Davies v posledních týdnech podával vynikající výkony a vysloužil si jednu odměnu, když ho nový kouč anglické reprezentace Fabio Capello nominoval k přátelskému utkání se Švýcarskem.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
fantomas

velká ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

ani v zaklde nehra-mellberg,knight,laursen,bouma

Reagovat
Devil

Mellberg ted moc nehraje , po jeho zraneni dava O´Neill prednost druhym vzhledem k tomu ze Mellberg prestupuje do Juve ! Asi zkousi nove alternativy do obrany na pristi sezonu .

Reagovat
smazaný uživatel

ok ale hraval

Reagovat
fantomas

ještě mi řikej že davies neni pro villans duležitý ve smlouvě o hostování má výkupní klauzuli na 9 mil. liber (což neni málo a o lecčems to vypovídá) navíc villa hodlá tohle právo bez ohledu na zranění uplatnit!

Navíc, toto o něm řekl sám kouč O'Neill: „Navíc se mu v poslední době velmi dařilo a o to je jeho zranění horší. Ale vrátí se. Ne však ve zbytku sezóny. Je to kruté, byl ve výtečné formě. Bylo by krásné, kdybychom pro něj zápas vyhráli."

statistiky: je mu teprve 22 let, je to pro něj první sezona v PL a to už má na kontě 12 zápasů a 1 gól...prosim te, příště si svoje uvahy podlož

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele