Dardai: Máme dobrou partu. Nemáme v kabině žádné zbabělce

12.03.2010, 15:04
Aktuality
Jedno z klíčových utkání letošní sezony před sebou má Hertha. Berlínský klub se i nadále potácí na samém dně bundesligové tabulky a na něm určitě zůstane i po víkendovém 26. kole, otázkou ovšem je, jakou bude mít ztrátu na záchranu. Hertha v sobotu odpoledne přivítá Norimberk...

Hertha zatím získala jenom patnáct bodů, přesto její situace není beznadějná. Freiburg a Hannover mají o pět bodů více, 21 jich pak má právě Norimberk, který drží patnácté místo zajišťující setrvání v soutěži. Celek na konečném šestnáctém místě čeká baráž, poslední dva sestoupí.

"Máme dobrou partu. Nemáme v kabině žádné zbabělce. Na hřišti je třeba bojovat za sebe a za tým a dělat věci, kterými pokoříte soupeře," řekl záložník Pal Dardai.

"Pokud nakonec sestoupíme, pak by každý z nás měl přistoupit na snížení platu. Měli bychom dodržet smlouvy a vrátit klub do nejvyšší soutěže," dodal Dardai.

Maďarský záložník před týdnem vyrovnal jeden rekord berlínského klubu, v sobotu zasáhl do utkání v Hamburku, v Bundeslize tak odehrák 280. zápas v dresu Herthy. Vyrovnal tím klubový rekord Michaela Sziedata.

"Za přispění disciplíny a tvrdé práce můžete dosáhnout skoro všeho. A také musíte být schopní vstát, když upadnete. To jsou moje silné stránky a kvůli tomu jsem vzorem pro své děti. Týmu se něco podobného nedaří. Spadli jsme dolů a nic jsme neudělali, teď za to platíme," ví Dardai.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Arne

Pál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pěkně jsem si vsadil jedničku, tak snad to Hertha zvládne, nějak ji v tomto zápase věřím.

Reagovat
Arne

To máš docela odvahu, je to nevyzpytatelný... Ale snad to vyjde, v Berlíně to žije, mělo by bejt k 70 tisícům lidí, což na takovéhleho soupeře nebývá ani náhodou zvykem.

Reagovat
smazaný uživatel

třak, jde o hodně... jinak já bych si měl spíše vsadit 02, aby Hertha vyhrála, ale někdy to už přijít musí, neni možný, že by Hertha porazila jenom Hannover

Reagovat
Arne

Nezapomínej na Freiburg... Kdyby se jaksi potvrdilo, že s těmi konkurenty vyhrát dokážeme, tak by to dneska mohlo vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro Desperada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele