Darcheville by mohl posílit Valenciennes

17.12.2008, 17:07
Aktuality
Valenciennes má letos v útoku velké problémy a ty by mohl vyřešit Jean-Claude Darcheville. 33letý útočník prožívá těžké časy v Rangers a s francouzským klubem jedná o možném přestupu. Vše je údajně na dobré cestě...

Darcheville včera přicestoval do Valenciennes, prohlédl si stadion a jeho okolí a setkal se se zástupci francouzského klubu. Jednání o přestupu jsou již v pokročilém stádiu a prezident Francis Decourriere věří, že se vše vyřeší co nejrychleji.

"Byla by to pro nás skvělá posila. Hodně mu důvěřuji," řekl Francis Decourriere v rozhovoru pro list La Voix du Nord.

Darcheville přišel do Rangers v roce 2007 z Bordeaux a v loňské sezoně dal ve třiceti zápasech dvanáct branek. Letos už je to horší, i vinou zdravotních problémů zasáhl jenom do osmi duelů a přesně mířil pouze jednou.

Valenciennes má letos obrovské problémy v útoku a především ty stojí za špatným postavení v tabulce. Loňský nováček dal v osmnácti zápasech jenom čtrnáct gólů a v tabulce mu patří sestupová osmnáctá příčka.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

keď prišiel do Rangers, tak definitívne vytlačil Šeba aj z kádra.....bude tomu tak i vo Valenciennes??

Reagovat
daewa

No mě by celkem zajímalo, kolik lidí potřebuje přečíst si tohle na hlavní stránce. Jenom se to zaplňuje a denně je plno článků, který jdou fakt vystihnout jen bleskovkou...

Reagovat
honziss

Já jsem rád, že se tady objevují i takové články.

Reagovat
Kily

tak zatím si to přečetlo nějakých 70 lidí, není to moc, ale jak vidno, tak to ostatní opravdu zajímá. Je třeba si uvědomit, že každý je jiný a ne všichni berou za zajímavé zprávy stejné informace jako ty

Reagovat
j_mrazik

To je fakt. Děláte to dobře kluci, nemusí být jenom horké novinky z PL a La ligy.

Reagovat
daewa

Ale to beru. Já se podívám taky na každej zveřejněnej článek, ale když si to jednou přečtu v bleskovkách a pak je tu o tom článek s naprosto stejnou sdělovací hodnotou, tak mi to přijde zbytečný..

Reagovat
Kily

jj, moje chybka, dobrovolně přiznávám. Včera jsem končil ve dvě a dneska přebíral web ve čtyři a pročítal přes 80 expresek, které zatím napsali kolegové. Není možné si všechny pamatovat, napsal jsem článek a až potom zjistil, že je to už v expresce. Smazat ho mi přišlo jako škoda, tím spíš, když jsem tou dobou měl jenom dva náměty na další články a ty zase tak zajímavé nebyly, tak jsem ho vydal.

chci, aby na webu bylo co číst, tak se snažím dávat sem články cca tak po hodině, když je toho hodně a všechno zajímavé, tak samozřejmě daleko rychleji. Expresky do článků občas taky přepíšu, to když to někdo jiný dá jenom do expresky, pak přijde služba na mě, je to pořád celkem čerstvá informace a já vim, že spoustě lidí bude stát za to si jí přečíst a následně o tom diskutovat.

no, tolik moje menší zpověď

Reagovat
daewa

No když vezmeš v potaz, že tato diskuze je jen o mým názoru :) Né v poho, nechápej to jako nějakou výtku, děláte to supr kluci A myslím, že chápeš, co jsem tím prvním příspěvkem chtěl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba jim pomuze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele