Dante zůstane v Evropě, prodloužil smlouvu s Nice

06.05.2019, 18:58
Aktuality
Nice se bude nadále spoléhat na Danteho. Zkušený obránce a bývalý reprezentant Brazílie se svým zaměstnavatelem prodloužil končící smlouvu o další dvě sezóny...

Celým jménem Dante Bonfim Costa Santos to na evropské scéně nejprve zkoušel v Lille, uchytil se však až později v Belgii, kde se zařadil k oporám Standardu Lutych.

Posléze si urostlého stopera vyhlédla Borussia Mönchengladbach, kde navázal na výkony z belgického angažmá a zakrátko si opět polepšil. Další zastávkou Danteho byl mnichovský Bayern, se kterým kromě jiného vyhrál Ligu mistrů a hned čtyřikrát titul.

Po krátké zastávce ve Wolfsburgu se potom Dante znovu potkal s koučem Lucienem Favrem, jenž si ho přivedl do Nice. Zde 35letý stoper už třetí sezónu patří k důležitým postavám ambiciózního mužstva a hned tak se na tom nic nezmění, neboť obě strany prodloužily kontrakt do roku 2021.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
Arsenalista

Skvělý obránce s úžasnou kariérou. A navíc sympaťák!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Irek

Nejlepší řešení pro obě strany

Reagovat
Kornovec

to je super. Jsem zvedavy, jestli prodlouzi i Hilton z Montpellier, ten je jeste o 6 let starsi

Reagovat
Rudnevs

Už predlžil do 2020.

To je tiež frajer, má 41 a je stále stabilným členom zostavy.

Reagovat
jv

Dneska navíc ještě Camara.

Reagovat
Mass

Dantovo Inferno

Reagovat
Jolly Roger

Kde v půli život náš je se svou poutí,

procházet bylo mi tak temným lesem,

že pravý směr jsem nemoh' uhodnouti

Reagovat
Zark

Dante Alighieri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele