Dalších pět týmů odstoupilo z domácího poháru

11.09.2020, 18:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
ZB 07

Cirkus

Reagovat
ACSMan

Zrušte už všechno ať se hraje jen esport. Reálný sport je přežitek

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim. cez pandemiu som na esportoch trhol 5000 eur. zlate casy. ked sa obnovili ligy tak to z ponuky odfajcili.

Reagovat
ratusek

Jestli to svaz baví...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale líbí se mi, že se na to Hlubina nevykašlala...Upřímně, čekal jsem, že oni to udělají určitě, když tedy nedostanou Baník, aby se jim to vrátilo na vstupném. Očividně je pro ně možná životní možnost poměřit se s jakýmkoliv prvoligistou důležitější a to je super, hezký příběh. Snad s nimi udrží aspoň v prvním poločase kontakt, i když celkově jim Karviná musí dát aspoň bůra, i v hodně kombinované sestavě...

Reagovat
hromdopolice

Ja nevím, na co tady pičujete. Takový zápasy si amatérský mužstvo nezahraje každý den a v dnešní době pojebanýho viru holt je to potřeba. V jejich vlastním zájmu by mělo být se nechat testovat, pokud o takovou příležitost nechtějí přijít. A sami jste všichni viděli, jak to vypadá, když se takový případ v lize objeví. Já s tímhle postupem souhlasím na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

nech uz skonci tato covidialna komedia dpc

Reagovat
Losinho

Všechno pochopím, ale jakej důvod měl Č. Brod?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele