Další změny v Manchesteru?

04.01.2002, 12:50, aktualizováno 04.01.2002, 12:50
Aktuality
V týmu Manchesteru United se schyluje k dalším změnám. Manažer Alex Ferguson by rád získal dva nové útočníky - Paola Di Cania z West Hamu a uruguajce Diega Forlana z Independiente. Ti zřejmě nahradí Dwighta Yorka.
Za tyto dva útočníky United utratí 11,5 miliónů liber. To je o více než milión méně, než kolik stál v roce 1998 Dwight Yorke. Ten přišel z Aston Villy za 12,6 miliónu. Nyní je zřejmě na odchodu, v týmu září Ruud van Nistelrooy, druhou mízu chytil Ole Gunnar Solskjaer a Yorke tak nedostává tolik příležitostí, kolik by si asi přál. Zájemci o jeho služby jsou dva - Fulham a Middlesbrough. United jsou ochotni jednat za přestupovou částku okolo šesti miliónů liber.
I přesto, že letoąní sezóna není pro Yorka příliš vydařená, se svým čtyřletým angažmá v Manchesteru je spokojen. Spolu s Adny Colem vytvořili možná nejlepší útočnou dvojici na světě a v roce 1999 se výrazně podíleli na zisku treble - titulu v Premier League, vítězství v anglickém poháru a vítězství v Champions League.

Autor: Petr Starý

Komentáře (7)

Přidat komentář
Carlos Juan Pablo

Docela tu frčel Manchester, skoro všechny články o něm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

<i>

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele