Další zářez v EL, seznam českých hráčů týdne rozšířil Schick

15.03., 16:32
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Češti fotbalisté jsou letos v Evropské lize hodně vidět a dokazuje to fakt, že se už třetí z nich stal hráčem týdne. Na podzim triumfovali Mojmír Chytil a Ladislav Krejčí, nyní v hlasování uspěl Patrik Schick.

Reprezentační útočník byl ústřední postavou nastavení odvety proti Karabachu. Ázerbájdžánský klub ve druhé půli vedl 2:0 a mířil za postupem, Leverkusen ale dokázal v 72. minutě vyrovnat a v závěru přišly momenty Patrika Schicka. Ten ve třetí minutě nastavení vyrovnal, následně si na své konto připsal i postupovou trefu.

Schick v hlasování předčil záložníka West Hamu Mohammeda Kuduse a hlavní hvězdy dvou klubů, které vyřadily české zástupce - o cenu se neúspěšně ucházeli Rafael Leão (AC Milán) a Mohamed Salah (Liverpool).

Schick navázal na sparťanského kapitána Ladislava Krejčího (první kolo základních skupin) a Mojmíra Chytila (druhé kolo základních skupin). Stejnou cenu navíc v pátém kole dostal i další hráč Letenských Veljko Birmančević.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Mass

No aspoň že ti naši repre hráči sou vidět v EL, když už v LM žádné nemáme.

Reagovat
fenixLFC

Som na zaciatku titulku myslel ze ten spolukomentator slavie sa vyplakal este aj do clanku

Reagovat
Pablos

popravdě já taky no

Reagovat
Kucka

Reagovat
Well

Ten co by nedával červenou ani za zlomený kotník, kdyby tam nebyl úmysl?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
8lampard8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele