Další ofenzivní posila pro PSV, do vlasti se vrací křídelník Lang

09.07.2023, 10:20
Aktuality

PSV Eindhoven spřádá plány na návrat na nizozemský trůn a k jejich realizaci má přispět nejnovější posila. O vytváření šancí pro své spoluhráče se bude starat Noa Lang, křídelník přišel z Clubu Bruggy.

24letý ofenzivně laděný fotbalista prošel zdravotní prohlídkou a podepsal pětiletý kontrakt. Do Belgie putuje suma 12,5 milionu eur.

"Mám za sebou několik vzrušujících týdnů a jsem velmi šťastný, že všechno vyšlo. Jsem hladový po trofejích a chci být důležitou součástí týmu," raduje se Lang.

Nizozemec Lang je odchovancem Ajaxu a tamní nejvyšší soutěž zná i díky hostování v Twente. V Bruggách strávil tři sezony, odehrál 125 zápasů a přímo se podílel na více než sedmdesáti gólech svého někdejšího zaměstnavatele.

PSV Eindhoven se z mistrovského titulu naposledy radoval v sezoně 2017/2018 a tento týden se zaměřil na posílení ofenzívy, vedle Langa přišel i americký útočník Ricardo Pepi.

Autor: Tomáš Pavlík / psv.nl

Komentáře (12)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Super posila pro PSV čekal jsem že půjde výše

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
AjaxFans

Je to v hajzlu

Reagovat
Seydou Doumbia

jakto? van den boomen top posila

Reagovat
AjaxFans

Chce to posílit útok a křídla

Reagovat
Seydou Doumbia

nějaké spekulace kdo k vám ?

Reagovat
AjaxFans

Eduard Spertsyan a Vitik ze Sparty

Reagovat
Seydou Doumbia

toho prvního jsem vůbec neznal, vypadá zajímavě

Reagovat
AjaxFans

Přesně Už měl být podepsán po finále jejich poháru.

Reagovat
Prometheus

Reagovat
FC Porto FC

PSV už má zajímavější tým jak Ajax

Reagovat
Kluivert9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele