Další muž přes palubu, Villarrealu se zranilo celkem pět hráčů

31.10.2011, 20:49
Aktuality
Hodně hořkou příchuť měla pro Villarreal sobotní výhra 2:0 nad nováčkem španělské nejvyšší soutěže z Vallecana. Žlutá ponorka za tři získané body zaplatila daň v podobě ztráty hned pěti hráčů...

Na marodce Villarrealu již před sobotou byli útočníci Nilmar a Giuseppe Rossi. Oba se podrobili operaci kolena a zatímco brazilský reprezentant by se koncem tohoto měsíce měl vrátit na hřiště, jeho italský spoluhráč kopačky obuje nejprve v březnu příštího roku.

Zápas s Rayem skončil už ve 24. minutě pro Caniho, španělský záložník má poraněné koleno a chybět bude měsíc a půl, svalové zranění pak připraví minimálně o duel Ligy mistrů s Manchesterem City dalšího útočníka Marca Rubena.

Tím ovšem výčet čerstvě zraněných hráčů Villarrealu nekončí, proti Citizens si nezahraje ani Marcos Senna a ohrožen je start Javiera Camuñase, který má nakopnutou holeň.

Dnes pak na El Madrigal dorazila další nepříjemná zpráva týkající se obránce Cristiana Zapaty, kolumbijský reprezentant má zraněné koleno a na marodce si pobude pět týdnů.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
fantomas

Strašný.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To už vypadá skoro jako nějaké prokletí...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jich líto, mohli dát doma alespon remízu, takhle nebude nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mají hodně uzkej kadr,a kdyz se nekdo zrani tak ...sami vidíte

nemají tak široký kadr jako treba Valencie,udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Na obsratého aj hajzel padne......

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně by mě zajímalo, kdo bude hrát za Villareal v útoku, když jsou momentálně mimo hru Rossi a Nilmar (oba navíc dlouhodobě) a k nim ještě Marco Ruben...No, asi přijde čas Wakaso Mubaraka

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá ponorka se potápí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele