Dabo: Angažmá v Anglii? Noční můra

02.02.2008, 17:20
Aktuality
Je to vysvobození, probuzení ze zlého snu. Takto by se daly charakterizovat slova záložníka Ousmana Daba, jenž poděkoval Laziu, že ho vysvobodilo z noční můry v Manchesteru City. Do anglického klubu přišel před rokem a půl právě z Lazia. Na Olympijském stadionu strávil tři sezóny. Nyní se vrací – a rád.

"Když jsem se dověděl, že bych znovu mohl být hráčem Lazia, byl jsem dojatý a nabuzený," řekl Dabo. "Opravdu jsem návrat neočekával. Je to jako kdybych se probudil z noční můry."

Obrovskou radost z jeho přestupu prožívá také nejvyšší představitel italského klubu. "Považuji Daba za více než vracejícího se hráče. Je to ztracený syn," uvedl prezident Lazia Claudio Lotito.

V římském klubu si nyní slibují, že se s Dabem vrátí také jeho kvality a schopnosti. "On pro Lazio dýchá," tvrdí Lotito.

Dabo by si společně s další novou akvizicí Lazia Řím, Davidem Rozehnalem, mohl odbýt debut v nedělním ligovém utkání proti Sampdorii.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ani se nedivim když dostal přes držku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlot chlapec na anglický styl nemá, tak se alibisticky vrací zpět do italské pochodovky. Hodně štěstí, snad se ti dobře povede ....

Reagovat
Antijuve

Zase jeden kvalitní názor. Co čekat od fanouška PL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele