Cvitanich a Digard zůstanou v Nice, nepochybuje Puel

08.07.2013, 11:59
Aktuality
Nice v uplynulé sezóně překvapilo francouzskou fotbalovou veřejnost a dlouho dokonce bojovalo o Ligu mistrů. Nakonec bude hrát Evropskou ligu a zvládat větší zatížení týmu pomohou také Darío Cvitanich a Didier Digard, jejichž letní odchod vyloučil trenér Claude Puel...

Devětadvacetiletý Cvitanich v uplynulém ročníku Ligue 1 nastřílel devatenáct branek a vedení Nice mu již v zimě slíbilo vylepšenou smlouvu. Na ni zatím nedošlo a argentinský kanonýr tak zvažoval odchod, k němu ale podle všeho nedojde.

"Darío se vrátil z dovolené ve velmi dobré náladě. Jeho situace je jasná, je u nás pod smlouvou do června 2015 a náš klub zatím nedostal jedinou nabídku, o které by měl přemýšlet. Počítám s ním pro tuto sezónu," prohlásil Claude Puel.

Zůstat v jihofrancouzském klubu by měl i záložník Didier Digard, o kterého údajně stojí Bordeaux a několik španělských zájemců. "Co se týče Didiera, tak stále u nás má rok kontrakt a uvnitř týmu hraje důležitou roli. I v příští sezóně bude hrát za nás," řekl zkušený trenér.

Autor: Petr Vaněček / lequipe.fr

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda zranění Maupaye, které ho asi dost přibrzdí v rozvoji. Mohl se už v příští sezóně prosazovat na úkor Cvitaniche a postupně ho nahradit

Reagovat
Mönchengladbach

Stačila expreska.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle máš totiž zkažený den, že?

Reagovat
Mönchengladbach

Jawohl.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Israha

No zrovna Cvitaniche klidně střelit můžou, podobně produktivní jako on může být s tou silnou zálohou v zádech každý druhý...

Reagovat
.13

To iste si myslim aj ja, naviac tuto sezonu podla mna uz s velkou pravdepodobnostou nenapodobni. Ja byt nimi tak ho stelim niekam do Ruska(alebo kde som cital, ze ho chceli)

Reagovat
Israha

Tak tak, pět až osm mega by na něm trhnout mohli, což by byl vzhledem k pořizovací ceně super kauf. Daleko důležitější bude pro Nice udržení Bauthéaca...ale okolo toho je zatím až podezřelé ticho.

Reagovat
.13

Myslim, ze on a Eysseric su pre nich doleziti asi narovnako. Tak isto aj Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mám dotaz pro fandy united. Kdo je podle vás váš nejlepší střední centre-back?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš

Reagovat
raduinho

je tragéd

Reagovat
Darren Fletcher

Phil Jones a ak dnes nie je, zajtra bude

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas Jones. ale nejsem teda fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Webb.

Reagovat
FC Porto FC

Docela sympatáci

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad se ptám na něco co nesouvisí s článkem, ale nevíte někdo jak to vypadá s přestupen Higuaína (nevím jak přesně se to píše tak mě omluvte) do Arsenalu ? Já nějako nemohu nikde najít žádné informace jak se to vyvíjí. Děkuji vám.

Reagovat
smazaný uživatel

niekde som sa dočítal, že už sa oň ho začali zaujímať aj v City..

Reagovat
Langi

od konce června se to podle mě nepohnulo...na to že to byla tehdy skoro tutovka, tak ted je najednou ticho po pěšině

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to bylo u více přestupů(např. mě ted napadá třeba Gervinho), tak snad se to co nejdřívě oznamí..

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda :) Jeslti se bude hrát stejný fotbal jako v minulé sezoně věřím v úspěch i v EL :) Na tohle jsem čekal strašně dlouho :)))

Reagovat
.13

Uplne na tej fotke vyzera ako Morientes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele