Cutrone se vrací do Wolverhamptonu

07.01.2021, 13:56
Aktuality
Italský útočník Patrick Cutrone bude hrát znovu za anglický Wolverhampton Wanderers. Klub si jej stáhl předčasně z hostování ve Fiorentině. V kádru by měl třiadvacetiletý fotbalista zacelit mezeru po dlouhodobě zraněném Mexičanovi Raúlu Jiménezovi.

Wolverhampton sháněl záplatu za Jiméneze, který v listopadovém utkání s Arsenalem utrpěl frakturu lebky, delší dobu a ve spojení s klubem se objevovala celá řada jmen. Nakonec se Wolves rozhodli pro náhradu z vlastních zdrojů a povolali zpět Cutroneho. Ten do Woverhamptonu přišel v červenci 2019 z AC Milán a podepsal kontrakt na čtyři roky. Už po půl roce ale odešel hostovat.

Ve Florencii působil od ledna 2020 a původně tam měl zůstat do konce této sezony. Celkem za Fiorentinu stihl odehrát 34 ligových zápasů a vstřelil pět branek. V této sezoně naskočil do jedenácti utkání, v nichž neskóroval.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net, skysport.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
kitas

Takže Nketiah zostáva v Arsenale

Reagovat
Kucka

Na poháry a jako back-up za Lacu je ok.

Reagovat
kitas

Backup za Lacu, ktorý zahral dobre posledné 3 zápasy z 20? Ideálne by bolo ak by bol Laca backup.

Reagovat
Kucka

Samozřejmě, to bychom pak ale nehráli střed ligy. Myšleno ve světle této sezony, v létě snad Lacu někam střelíme.

Reagovat
miguel bain

Ano odborníci, ono to bude Lacou, proto nedává ani Auba ani nikdo jiný góly. Taky bych vůbec nehledal problém v naší kreativitou přetékající záloze a skvělých becich, co posílají jeden přesný pás do vápna za druhým

Reagovat
Kucka

Laca byl bídný už skoro celou loňskou sezonu, kdy to tam Auba sypal jak na běžícím páse.

Reagovat
j_mrazik

Ideální by bylo dostat Aubu do formy a pak ho někam udat.

Reagovat
smazaný uživatel

Udať kam a začo? Za nerešpektovanie nariadení lockdownu, ktorý Boris v pondelok vyhlásil?

Reagovat
j_mrazik

Někam ho prodat.

Reagovat
smetos

Z pocatku jsem byl zklamany, kdyz ho AC prodalo a byla to chyba. Dobre, ze sel.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
10

Jeho výkony ve Viole, kde nebyl ani schopen zpracovat míč bez toho, aby mu ustřelil 50 metrů na tribunu, určitě naplňují fanoušky Wolves optimismem

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazka toho kdyz se ukaze hrac se statusem wonderkind a one season star. Rychle koupit za balik penez at ho muzem prodat pak za 10x víc. Pritom koupíte takové kopyto...

Reagovat
Freedo

A ještě horší je, když máš 2 útočníky a na oba tenhle popis sedí, což je případ Wolves.

Reagovat
pospech11

Ten druhý je Fabio Silva ? Ten se snad ještě ani v tom Portu nestihl ohřát a šel za raketu.

Reagovat
Freedo

Jo, co jsem ho viděl hrát, tak ničím neoslňoval. I když samozřejmě takovej přestup pro něj musí být hrozně těžkej - cenovka, nová liga po pouhé jedné sezóně v áčku, hned v základu a tlak, aby nahradil góly Jimenéze. Nicméně i tak se určitě čekalo víc.

Dávalo by mi smysl, kdyby podepsali toho Costu zdarma. On je sice hajzl, ale mohl by se jim hodit i do stylu hry a někdo zkušenej je třeba.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten už nikdy nic pořádnýho nepředvede.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele