Cúper odmítl nařčení

03.10.2002, 14:54
Aktuality
Trenér Interu Milán Hector Cúper odmítl nařčení Ronalda. Ronaldo tvrdil, že se Cúper neřídil doporučením lékaře a že si tak proti sobě poštval velkou čast mužstva. "Jenom blázen by si mohl myslet, že by si někdo přál zničit vlastního hráče" říkal Cúper. "Vedeme italskou ligu bez ztráty bodu i když je podle Ronalda většina hráčů proti mě. Kdo ví, kde bychom byli, kdyby byli všichni hráči se mnou," dodal ještě Cúper. Ronaldova slova pobouřila i šéfa klubu Massima Morattiho. "Ronaldo je mi sympatický, ale myslím, že mu někdo dává špatné rady."

Autor: Jan Werner

Komentáře (1)

Přidat komentář
Lubinterista

Cúper, borec . Kdysi řekl, že Inter by trénoval i zadarmo. Ve své době jeden z nejlepších trenérů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele