Cuadrado se neznepokojuje pomalejším startem Juventusu do sezony

26.10.2020, 22:10
Aktuality
Další nezdar si včera večer na své konto připsal Juventus, Stará dáma hostila Hellas Verona a brala jenom bod za remízu 1:1. Suverén italské ligy tak v pátém kole už potřetí ztratil body, jeho kabina ale rozhodně neztrácí klid a půdu pod nohama, naznačil to Juan Cuadrado...

Juventus si v úvodním kole snadno poradil se Sampdorií a tři body mu byly přisouzeny za kontroverzní nezápas s Neapolí, v dalších třech duelech pak bral pokaždé po bodu a rozešel se smírně s AS Řím, Crotone a Hellasem.

"V porovnání s několika předchozími lety je letošní start trochu pomalejší, na druhou stranu jsme stále neprohráli. Pamatuji sezonu, kdy jsme začali podobně špatně, ale následně jsme nabrali správný směr a dosáhli skvělých výsledků," snaží se kolumbijský reprezentant uklidnit situaci.

Napravit reputaci si Juventus může pozítří, kdy v rámci Ligy mistrů doma hostí Barcelonu. Do milionářské soutěže svěřenci Andrey Pirla vkročili pravou nohou, minulý týden uspěli na půdě Dynama Kyjev.

"Bude to těžký zápas proti skvělému soupeři, musíme ukázat sílu Juventusu. Proti podobným soupeřům vždycky předvedeme něco navíc, poctivě se připravíme a do duelu půjdeme s odhodláním a touhou zvítězit. Musíme pamatovat na to, že jsme profesionálové, je naší povinností dát do toho vše a bojovat až do konce," nechal se dále slyšet Cuadrado.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fotka o tom dost vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

taky 100 let stará fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem si oddechl

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby jste nenabrali moc vysokou ztrátu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele