Cuadrado byl s achilovkou na operaci, chybět bude několik měsíců

20.12.2023, 18:52
Aktuality
Juan Cuadrado (© AFP)

Juan Cuadrado se v létě jako volný hráč upsal Interu Milán a dosavadní působení u Nerazzurri si jistě představoval trochu jinak, alespoň tedy po individuální stránce. 35letý kolumbijský křídelník celý podzim bojoval se zdravotními problémy a nakonec se nevyhnul operaci.

Cuadrado měl potíže s achilovkou a dnes odpoledne se podrobil operaci, mimo hru bude dva až tři měsíce.

"S bolestí jsem bojoval už delší dobu a udělal jsem vše, co sportovec může, abych se zotavil. Dokonce jsem s tou nesnesitelnou bolestí trénoval a hrál. Odmítl jsem všechny možnosti léčby, které by vedly k operaci, ale doktoři mi řekli, že by se vše mohlo ještě zhoršit, kdybych se chirurgickému zákroku nepodrobil," napsal na sociálních sítích.

"Jako hráč jsem ze sebe na hřišti i mimo něj vždy vydával to nejlepší. Inter mi nabídl obrovskou příležitost a o to více mě mrzí, že mu budu delší dobu chybět. Ale věřím v Boha a ten vždy pozitivně odmění ty, kteří ho milují," připojil.

Jihoameričan v minulosti hrával za Fiorentinu, Chelsea nebo Juventus a s Interem před několika měsíci podepisoval jednoletý kontrakt. Na podzim naskočil k devíti soutěžním zápasům.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
cresposuper

Bologna otrasny futbal a absolutne nezasluzena vyhra

Reagovat
Nuno čomes

A my co? Zaslouženě jsme venku. Lavička možná podle jmen slušná, ale tím jak pravidelně nehrajou, tak jsou poloviční.

Reagovat
Interista_4ever

No tak hráči typu Asllani, Arnautovic nebo Klaasen u nás nemají co dělat, to jasná věc. Ale dnes jsme měli zápas prakticky pod kontrolou, to co se stalo je výpadek koncentrace a mega smůla..

Alespoň doufám, že jsme si vybrali dnes pech na celou sezonu

Reagovat
Nuno čomes

Ale pořád nějaké výmluvy.. Kádr není nejtragičtější, i když chybí útočník a RWB. Inzaghi má letos jediný úkol, a to vyhrát ligu. S Coppou si pomohl a je venku, LM letos vypadá podřazeně lize. Jestli nevyhraje ligu, bude to selhání.

Reagovat
Interista_4ever

To sice ne, ale ještě nemáme takový kádr, abychom vyhráli 3-4 trofeje za sezónu. Liga je priorita stejně jako LM, tu nesmíme vypustit.

Teď hlavně neztratit koncentraci a neposrat se!

Reagovat
Truffaldino

Tím spíš bych na ty hráče nebyl přísný, v normální hrací době jste Bolognu k ničemu nepustili a jen jste dobývali, Lautaro nedal penaltu. Bohužel Zirkzeemu stačilo asi pět doteků s míčem, aby z toho vytvořil dvě geniální asistence.

Reagovat
Interista_4ever

Hele já myslím, že naopak přísnost je na místě. Dostávají šance, a pak hrajou kulový. Tohle musí být lekce do zbytku sezony,

Reagovat
Nuno čomes

Tolik minut náhradníci nedostávají.

Reagovat
Interista_4ever

O to nejde, ale když na ně trenér ukáže, tak očekávám alespoň poctivý výkon.., ale to jsem u pár jedinců neviděl teda

Reagovat
Nuno čomes

Však nejsem, jen říkám, jak to je

Reagovat
cresposuper

Zasluzene vonku? Bologna mala prvu strelu na branu v 112. minute, a to z prveho rohu v zapase. Vsak to bol uplne jasny zapas a naopak nahradnici hrali fajn.

Reagovat
Interista_4ever

Jsou to mrdky, které brzy vypadnou neboj... btw. Motta je pěkná chcanka, v 1.půli tam šaškoval, že Lautaro údajně simuloval, přitom ho obránce tahal celou dobu za dres.. absolutní disrespekt.

Ale jinak hodně smolná porážka

Reagovat
Rudy

Ale no tak. Tohle je naprosta klasika vzdy a vsude. Mic leti do zamezi, vsichni se hlasi o balon, logicky to tak nemuze byt. Faul- kouc faulovaneho skace u lajny a macha faul, na druhe strane ve stejnem gardu - ale samozrejme vse ciste, filmuje. Kdo ma pravdu je irelevantni, je potreba vyvijet tlak na sudiho a trochu ho usmernit Vitam VAR a sudi se muze podivat jak to teda bylo a cajk, pokud nema svuj zamer.

Reagovat
10

"As a Federation, we are totally against it and there are rules meaning anyone who adheres to that project will effectively be excluded from the federal government of football. We cannot prevent anyone joining, but their choice would be very clear.”

ten zmrd Gravina je úplně mimo realitu, on nepochopil vůbec nic

Reagovat
DelPiero137

Skoda ze z toho nic nebude, bola by sranda pozerat ako praskaju cievky. Raz sa nieco ako SL a odtrhnutie od UEFA podari, bude zaujimave sledovat ako niektore kluby obracaju aby sa mohli pripojit.

Na druhu stranu sa mi paci sucasny koncept : narodne ligy, pohare, medzinarodna konfrontacia. Len by to chcelo ine vedenie sutazi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele