Čtyřicetiletý Quagliarella nedostane v Sampdorii novou smlouvu, asi skončí

08.07.2023, 09:29
Aktuality
Fabio Quagliarella (© AFP)

Sampdoria po sestupu z italské ligy neprodlouží smlouvu se čtyřicetiletým útočníkem Fabiem Quagliarellou. Bývalý italský reprezentant měl zájem pokračovat i v druhé nejvyšší soutěži, ale vedení klubu oznámilo, že mu nový kontrakt nenabídne. Quagliarella, který strávil v Sampdorii devět sezon, podle médií možná ukončí kariéru.

V italské lize hrál také za FC Turín, Ascoli, Udine, Neapol a Juventus. V 556 zápasech Serie A dal 182 gólů a je čtrnáctý v historické tabulce střelců. Z aktivních hráčů je výš jen osmý Ciro Immobile z Lazia, který má na kontě 194 branek.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Velký borec tenhle hráč sezona 18/19 v tom věku a v takovém týmu neskutečná

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Martin9719

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr krásných gólů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele