Čtyři obvinění z korupční kauzy čelí návrhu na vazbu

17.10.2020, 23:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
C-M@ster

Myška snad za katr.

Reagovat
smazaný uživatel

To je málo

Reagovat
puji

Zítra v Praze demonstrace za propuštění Berbra.PUSTE BRATRY DOMŮ!!!!!!!!

Reagovat
ratusek

tak oni je obviní, zatknou a pak jich 15 pustí na svobodu

Reagovat
Pablos

no zadrželi, nezatkli ...potřebovali třeba jejich výpovědi tak, aby se nemohli na nic připravit a aby jim to právě pomohlo na ty hlavní ryby... aspoň v to doufám.

Reagovat
ratusek

jo taky doufám. v opačném případě by to zase byla od pčr a zastupitelství fraška

Reagovat
PaulinhoTheGunner

standardní postup, v mezičase prohledali jejich kanceláře / byty / vyslechli koho potřebovali, prostě proběhlo komplexní získávání důkazů - fail to bude teprve jestli na dotyčné nevznesou žádnou obžalobu, přecejen důvody pro vazbu už musí být poměrně vážné

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec zavřou jen nosiče vody

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ať to dopadne jakkoliv, tak je mi z té naší žumpa ligy fakt na zvracení. Víc jak deset let se o tom mluví, každý kdo sleduje fotbal to vidí a přesto v tom všem vesele všichni pokračují až do doby, než fakt tam přijede policejní komando a zadrží 20 lidí, z toho 4 rovnou do vazby včetně místopředsedy FAČR. Nestačilo ani zadržení a vzetí do vazby Pelty 3 roky zpět, jakožto tehdejšího předsedy FAČR. Prostě nulový charatkter, nulové svědomí, nulový respekt k fanouškům a pouze korupce, vydírání a další stbácké nátlakové metody, hnus, hnus, hnus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele