ČT BUDE VYSÍLAT VŠECHNY ZÁPASY MS

03.05.2006, 20:46
Aktuality
Všech 64 utkání fotbalového mistrovství světa bude odvysíláno v České televizi. ČT to dnes zveřejnila ve svém programovém schématu. Fotbalový labužník se může těšit na 56 přímých přenosů a osm záznamů, které uvidí na ČT2, další záznamy se odvysílají na programu ČT4.

Česká televize má ve vysílání podobných sportovních událostí dlouhou tradici. Díky speciálnímu kanálu ČT4 je však letos program ještě pestřejší.

Vedoucí sportovní redakce Otakar Černý pro ČTK uvedl, jak budou přenosy z mistrovství vypadat. "Hlavní studio bude opět v Praze, mobilní v dějišti šampionátu podle potřeby."

Není bez zajímavosti, že o příspěvky se budou starat moderátorské dvojice ve stylu komentátor - fotbalový expert. Jaromír Bosák naváže na spolupráci s Vladimírem Táborským, který jej doplňoval i před dvěma lety v Portugalsku. Pavel Čapek bude události z Německa komentovat společně s Lubošem Kozlem, bývalým zadákem Slavie a nynějším trenérem rezervy sešívaných. Také Petra Svěceného čeká nový člen týmu ČT. Bude jím hráč Sparty Praha Martin Hašek.

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (16)

Přidat komentář
Shevchenko

jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Paradise!!! Akorát nevim, jak s tim Táborskym, některý jeho názory a vědomosti mi přijdou zastaralý a značně neobjektivní... Ale jako člověka ho mam rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrej

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, přesně, Táborský je s Hřebem a Luháčem nejlepší host.

Reagovat
Jarek252

Mě připadá, že výběr pana Kozla není tím správným krokem. Když jsem sledoval studia Lm nebo Poháru UEFA, tak jim tam moc nepřitakával, vlastně vždy řekl totéž, jen trochu jinak a vlastními slovy. Mno co už, uvidíme za 37 dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Čapka Vrba, místo Kozla Straka nebo Luhový - to by byl ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ne Straku, prosím néééé. Horší by byl už snad jenom Hřebík. A s tim Táborským to taky není výhra, jak říká Cortez, nemá vědomosti, podle mě mu chybí i dost přehled o zahraničí. Ale hlavně: všichni si sednout a naučit se vyslovovat správně jména. Nejhorší je, když to každej vyslovuje jinak ( a kolikrát oba špatně... ).

Reagovat
PJ

Copak výslovnost, ale hlavně jména... Mě pokaždý rozesměje Straka, když řekne "Jan Stam"

Reagovat
Jarek252

Občas jsou názory pana Táborského opravdu trochu "divné". Když třeba hodnotil v jednom nejmenovaném týdeníku šance Argentiny na MS, řekl o jejich současné brankářské jedničce Abbondanzierim, že asi nebude mimořádně kvalitní, protože se v anketě o nejlepšího brankáře světa umístnil až na desátém místě. To si přece jasně protiřečí, ne?

Reagovat
Xavi

No Straka má víc takových perel.

Reagovat
Radin

hele buďte rádi že budou vše vysílat:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se Táborský dost zlepšil (dřív jsem ho nenáviděl). Už tři roky ho všude zvou, takže je to docela logické. Hašek je taky dobrej, umí mluvit a když mu dají do ruky tužku, tak nemá chybu (vždyť ho to všechno učil Jarda ). Spíš mně začínají vadit komentátoři ČT. O Čapkovi se asi nemá cenu moc vyjadřovat. Připadá mi, že mu jde všechno, jen ne fotbal. Na jaře mě párkrát dost nemile překvapil i Míra, snad to do MS nějak stihne vyladit. A největší pohromou je samozřejmě "rekordman" Svěcený, který totálně ztrácí přehled o světovém fotbale. Je až neuvěřitelné, jak dlouho už se v ČT neobjevil nový talent

Reagovat
smazaný uživatel

Já se už těším na to až ukončí svoji "komentátorskou" kariéru Bosák, protože to je tak neskutečně užvatlaný kecal, že to nemá obdobu.( A přestane se mi z něj dělat husí kůže).

Reagovat
Mata

To si delas srandu? Nechtel bys tam radsi Poulicka s Tittelbachem? Ty by zjistili V 60.minute, ze Holandsko ma oranzovy dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že máš pravdu, ale to, že semi dělá husí kůže z Bosáka, neznamená, že toužím po těchto "nováckých hvězdách". Myslím, že je tu dost dalších komentátorů.

Reagovat
jenage

ja fakt nevim, koho byste si jako kometatora vsichni predstavovali...Je prece naproto jasne, ze nikdo neni dokonaly a kazdy dela chyby, tak proc rozebirat kazdy prebrebt?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele