Crystal Palace koupil z Wiganu záložníka McArthura

01.09.2014, 23:30
Aktuality
James McArthur si po více než roční pauza znovu zahraje anglickou Premier League. Skotský záložník se dnes rozloučil s druholigovým Wiganem a posílil Crystal Palace...

"Crystal Palace dotáhl během posledního dne přestupů příchod druhé posily a z Wiganu získal za nezveřejněnou částku záložníka Jamese McArthura," oznámili Eagles na svých internetových stránkách.

26letý fotbalista v novém působišti podepsal smlouvu na tři roky. Média spekulují o výši sumy za transfer a podle nich se jedná o sedm milionů liber, což by byl nový rekord londýnského klubu.

McArthur strávil ve Wiganu více než čtyři sezony poté, co ho Latics získali z Hamiltonu. Jeho kroky původně směřovaly do konkurenčního Leicesteru, tento transfer ovšem nakonec padl.

Autor: Tomáš Pavlík / cpfc.co.uk, bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výborná posila pro CP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

CP majú parádny káder, škoda, že sa Leicester neinšpiroval.

Reagovat
Murtago

Že by Cristal Palace přecejen zaúčtočilo na 17. místo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele