CRUZ A TOLDO PRODLOUŽILI V INTERU

20.02.2006, 21:34
Aktuality
Vedení Interu Milán si během necelých 24 hodin pojistilo služby hned dvou fotbalistů. Modročerný dres budou i nadále oblékat Julio Ricardo Cruz a Francesco Toldo. Argentinský útočník se s klubem dohodl na smlouvě s platností do léta 2008, italský brankář pak prodloužil ještě o rok déle.

Ani jeden ze zmiňovaných fotbalistů přitom letos nemá "na růžích ustláno". Toldo ztratil po příchodu Julia Cesara místo brankářské jedničky a v probíhající ligové sezóně se mezi tyčemi Interu objevil pouze dvakrát. Cruz je na tom sice o dost lépe, i on si však svou pozici v klubu představuje jinak. Na hřiště se podíval již 21x, jenomže ve většině případů pouze jako střídající hráč, protože Roberto Mancini preferuje tandem Adriano - Martins.

Jako první se nového kontraktu dočkal Cruz. O jeho budoucnosti se v posledních dnech hodně hovořilo. Předchozí kontrakt mu totiž měl vypršet úderem prvního červencového dne a argentinský forvard by z Interu mohl odejít zdarma. Velký zájem mělo římské AS, jenomže hráč nakonec dal přednost "Nerazzurri", s nimiž podepsal novou dvouletou smlouvu.

Několik hodin po Cruzovi se dočkal i Toldo. 34letý gólman měl v lednu možnost vrátit se na místo činu. Po zranění Sebastiana Freye o něho totiž usilovala Fiorentina, Toldův bývalý klub. Nakonec ale neuspěla. Rovněž Toldův kontrakt na San Siru měl vypršet na konci letošní sezóny, teď to však vypadá, že italský reprezentant dochytá svou kariéru právě v Interu, upsal se mu do června 2009.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslel jsem si, že Toldovi vyprší smlouva a odejde do nějakého průměrného klubu dochytat kariéru. Teď sice začal chytat, ale je otázkou, jestli to nebyl od vedení předem promyšlený tah. Tipl bych si, že ho Cesar zase brzy vyšoupne. S Cruzem udělali taky dobrou věc. Nebýt jeho, tak mají o 4 body méně, protože Adriano byl v době Martinsovy absence úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cruz je skvělej, sice na úplnou špičku asi nemá, ale jako 3. útočníka na lavku nad něj asi není - nestěžuje si a zároveň nezklame. Toldo na to vyditelně nemá, můžou se chytat za hlavu, když se podívaj, jak chytá Frey, imho Toldo se mu vyrovnal ( možná byl lechce lepší ) jenom v 1. sezóně po tý výměně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele