CROUCH: NECHCI ODEJÍT

02.01.2007, 15:30
Aktuality
Velmi diskutovaným tématem v Liverpoolu se v posledních dnech stala otázka budoucnosti Petera Crouche. Vytáhlý útočník je pro manažera Reds Rafaela Beniteze až třetí volbou a začalo se tak mluvit o jeho možném odchodu z Anfield Road. Zájem projevil Newcastle, šanci realizace tohoto transferu však nejprve vyloučil Benitez a nyní se proti tomuto kroku vyjádřil i sám hráč.

"Slyšel jsem všechny ty spekulace a jediné, co mohu říci, je, že jsem zde šťastný a miluji hrát za tento klub. Je to fantastický klub, všechny jeho zápasy jsou pozoruhodné a já rozhodně nechci odejít," nechal se slyšet Crouch.

Spekulace o možném konci Crouche na Anfield Road zesílily především po duelu na půdě Blackburnu, kdy se do hráče "opřel" i manažer Rafael Benitez. "Ve své kariéře jsem měl již několik výzev a tohle je další z nich. Je tady spousta hráčů, kteří hrají v rotačním systému, já nejsem jediný. Když dostanete šanci, musíte ji využít. Doufám, že jsem dal manažerovi téma na přemýšlení," naráží Crouch na pondělní utkání proti Boltonu.

Liverpool v něm svého konkurenta v boji o příčky zajišťující Ligu mistrů přejel 3:0, k čemuž 25letý útočník přispěl vynikajícím výkonem, který ještě vyšperkoval nádherným gólem. V 61. minutě se po centru z pravé strany položil do vzduchu a střelou přes hlavu otevřel skóre zápasu. V letošní sezóně to nebyl první takovýto Crouchův kousek, podobně se do listiny střelců zapsal již v duelu Ligy mistrů proti tureckému Galatasaray Istanbul.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

toto je tak kvalitni hrac, ze lituju ze hraje za Live..

Reagovat
Shevchenko

Ty nuzky byly zase paradni, jak on to dela? Meri 2 metry a takove nuzky! Skoda ze nedal moc golu. Ikdyz liverpool nemam rad, tak to je muj oblibeny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam zasa rad Live a nemam moc rad Croucha... Ale na lavku je dobry

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kdybyste nebyli tak bídní venku...

Reagovat
smazaný uživatel

..... tak sme mohli hrat o majstra....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no doma jste svině! , ale venku i když v poslední době mírné zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

Ved uz bolo nacase

Reagovat
smazaný uživatel

Však si povíme na jaře, kdy máte doma celou špičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám taky rád je docela dobrý akorat nedostává šance od Beniteze tak doufam, že přestoupí protože nevím proč ale Benitez ho nemá rád i když davá goly prostě tam furt hraje Dirk ( kterému se docela daří )

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dal gólů letos v PL? Odpovím za tebe, pouhé 3.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

každopádně, proti vší kritice, je to týmový hráč, časem by se kolem něho dalo postavit mužstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je nególový až hanba.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no věz, že on by v tom týmu neměl mít úlohu střelce

Reagovat
smazaný uživatel

A od čeho by tam byl? Tak koho by si posadil? Kuyta nebo Bellamyho? Nebo by si dal do základu Fowlera?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

počkej sterdo... , já neříkám, že má jít do základu, já jen říkám, spíš píšu, že v budoucnu by na něm nějaký team mohl postavit hru! ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký tým možná, ale tady se bavíme o Liverpoolu, který každý rok chce (jenom chce, kvality na to nemá) jít na titul.

Reagovat
HOST*venab

myslim ze kdyby ho nemel rad, tak by ho loni nestavil nejakych 15 zapasu, i presto ze je to utocnik a nedal zadneho gola..... on ho proste preferuje na LM. kdyz si dotahne nejakou hvezdu, tak se snazi ji zapracovat do teamu.... to neni jak baros-dosel a teprve za 2roky hral stabilně....to mate těžko.... když hraje dirk s bellamim tak je to taky dobry pár.... a bellamy hral jeste nedavno pekne hovno....a po zkoncení soudu tam létá jak letuška..... a ještě tam mate fowlera-legendu...... uz to neni ten stary dobry robbie ale porad ví, kam si má stoupnout....a to je dost důležité.... takže každý má něco.... a kdyby ste znaly benitéza, on prostě nemá prachy na angličany, tak kupuje stejně dobré španěle či jiné cizince (většinou hrače z laligy) takže ušetří a le musí čekat až se zapracujou..... kdyby kupil třeba lennona, tak ho to víde kotel dráž.....

Reagovat
HOST*Shima

jj docela souhlasim...Crouch je proste jedna z alternativ a je dobry mit v tymu takovyho utocnika...Bellamy ted hraje fakt dobre a Dirk i kdyz ted moc nestrili, tak na tom hristi taky maka a svoje si odvede...myslim, ze vsichni utocnici sou zhruba vyrovnani..zalezi na forme a na souperi, podle toho se postavi dvojice(a ten treti se na hriste stejne vzdycky dostane)...jedinej fakt strelec je Fowler, kterej uz ma to nejlepsi za sebou, ale jak rekl venab, furt vi, kam si stoupnout. Ale "jisty" misto v utoku tady v tehle ctverici asi nebude mit nikdy nikdo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele