CRESPO SE JEŠTĚ NEVZDÁVÁ

04.05.2007, 17:05
Aktuality
Hernan Crespo se stále nehodlá smířit s tím, že by se po sezóně měl vrátit do Chelsea. Argentinský útočník je spokojený v Interu Milán a rád by zde zakončil kariéru, v italském klubu však jenom hostuje a na Stamford Bridge ho chtějí zpět. Rozhodujícím dnem v tomto případě bude 31. květen...

Crespo se před začátkem letošní sezóny vrátil na San Siro a po čtyřech letech znovu oblékl černomodrý dres. Chelsea se s Interem dohodla na dvouletém hostování a jihoamerický fotbalista by byl rád, kdyby došlo ke změně v trvalý přestup. V Londýně ale mají jiné plány a zpět ho chtějí už po letošní sezóně.

"Pokud do 31. května nevyužijí své právo přivést mě zpět do Londýna, hostování se automaticky prodlouží o další rok," objasnil Crespo klauzuli ve smlouvě a zároveň tak trochu pohrozil Blues.

"Rád bych tady ukončil kariéru. Vím o tom, že mě Chelsea chce zpět, ale doufám, že nebudu muset opustit Milán," řekl dále 31letý útočník.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty víš proč nechceš do Chelsey

Reagovat
HOST*forrest23

ja to vim taky - je to na hovno mancaft :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele