Coutinho by se pravděpodobně rád vrátil do Anglie, myslí si agent

10.04.2020, 14:56
Aktuality
Philippe Coutinho za sebou má skvělé angažmá v Liverpoolu, po odchodu do Barcelony ovšem jeho hvězda přestala zářit a neustále se spekuluje o další budoucnosti sedmadvacetiletého fotbalisty. Brazilský záložník letos hostuje v Bayernu Mnichov a ten nebude usilovat o trvalý přestup, Coutinho by se následně mohl vrátit do Anglie...

Barcelona za Coutinha zaplatila 145 milionů eur a nedokázala využít jeho předností, v srpnu ho následně poslala do Bayernu a ten disponuje opcí na trvalý přestup. Bavorský celek celá operace zatím vyšla na 8,5 milionu eur a v případě realizace transferu by musel zaplatit dalších 120 milionů, do toho se mu nechce a nepřistoupí ani na sumu osmdesát milionů, s níž by se v Katalánsku spokojili.

"Není žádným tajemstvím, že jsem fanouškem Arsenalu. Ale nemám žádné preference ohledně toho, kam moji hráči chodí. Nerad někoho tlačím do toho či onoho klubu, možné je všechno," prohlásil agent Kia Joorabchian.

Coutinho dříve hájil barvy Espanyolu nebo Interu Milán a za Liverpool hrál od ledna 2013. S postupem času se stal jednou z klíčových postav týmu a posbíral i několik individuálních ocenění. Už v zimě se spekulovalo o zájmu Chelsea, Tottenhamu nebo Manchesteru United.

"Po zápase Ligy mistrů, který odehrál v Anglii (výhra Bayernu 3:0 nad Chelsea) jsme se o tom dlouho bavili. Působení v Premier League si vždycky užíval, v Anglii to miloval a pravděpodobně by se rád vrátil a znovu tam hrál. Otázkou je to, jaké budou finanční možnosti jednotlivých klubů po pandemii koronaviru, ať už to bude Barcelona, nebo týmy z Premier League," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (255)

Přidat komentář
Svatej

Nám se prosím pěkně vyhni.

Reagovat
Csaplárova past

Místo Williana .... klidně.

Reagovat
Whitemedia

Na hostování bych s tím dokázal žít..

Reagovat
Svatej

Potom mi přijde příchod Ziyecha zbytečnej.. To bych snad i radši nechal v týmu Willian, než tohohle trucujiciho nevyrovnanyho Kašpara, nemám ho rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceš titul, tak je tvá věta zbytečná. V týmu musí být přetlak stejně tak, jako v City, silná 11 a silná lavička. Peněz má Chelsea více než dost na to, aby pořídila jak Coutinha tak i dalšího TOP hráče, které opravdu snad ze všech klubů potřebuje nejvíc. A zapomeň na to, že ty cenovky hráčů budou tak, jak se předpokládalo. Silně pochybuji, že někdo dá za Sancha a jeho půl sezony 120m. Je to nesmysl, bohužel United jsou tak velký tým, že ty klidně dají 50 navrh, aby ho získali. Jeho cena je momentálně tak 70-80m, více ani omylem a na to Chelsea klidně má. Těch odchodů může být také hodně, takže z toho peníze také budou. Ale jako mít lavičku, jako posledních pár let s těmi průměrnými hráči, kteří, když přišli na hřiště, tak snížili kvalitu týmu o stupeň níž, to už fakt ne. Je čas na titul a ne se strachovat o TOP4

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Mám dojem, že Chelsea dá radšej šancu Mountovi

Reagovat
Svatej

Jsi se úplně zbláznil.. Já tam snad nemůžu souhlasit s jedinou věcí, krom těch posledních dvou vět..

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Whitemedia

Jsi odvážný, že to vůbec čteš..

Reagovat
Svatej

V práci jsou chvílema fakt strašně nudný pasáže..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se přestaň flákat a zkus střídat častěji Fera ve výkopu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nemůžeš považovat Chelsea za velkoklub. Pokud není schopna přivést takové hráče, tak Liverpool a City v Anglii budou neustále před ní. To říkají i experti. Nemůžeš prostě mít to, co Chelsea má a být úspěšný rok co rok, což by měl být cíl velkého týmu. Já osobně bych za Sancha 120 po půl sezóně nikdy nedal, protože ta cena taková není. Vím, že jsou velkokluby jako United, které hráče naprosto s klidem zaplatí a přeplatí a potom Chelsea pářou zápas co zápas, což je prostě ostudné. Proto je potřeba zainvestovat opravdu pořádně a konečně ukázat, že se s Chelsea nestal tým, který se strachuje o TOP 4 a v LM je jen do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
Svatej

Můžu Chelsea považovat za velkoklub a zároveň si myslet, že:

- má Sancho větší hodnotu, než je 70 mega

- Utratit 200 mega po týhle krizi je naprosto hloupej risk. Jediný, co nahrává tý tvojí teorii o kupování několika TOP posil je ten ban, díky kterýmu se neutrácelo, ale právě současná situace nějakýmu mega utrácení nepomůže ani těm největším. Tak jako tak nemá smysl kupovat Coutinha, protože na tu hybridní pozici, kterou Couts hraje, přišel Ziyech, vrací se loftus Cheek a prachy je lepší investovat do opravdový TOPky na křídlo, nebo do obrany.

- Liverpool lavičku silnou nemá a přesto je nejlepší na světě, jen pro úplnost

United nás třikrát v sezóně vymrdali a přesto jsme v tabulce před nima. To i navzdory tomu, že hrajeme celou sezónu na čtyřech frontách s vykripleným kádrem, kterej nemohl nakupovat a opustila ho dlouholetá hvězda týmu, která zjevně jako jedna z mála uměla hrát fotbal. Vzhledem k okolnostem vnímám jako ostudu každýho, kdo před náma není o 10 bodů, protože tenhle tým na nějaký solidní umístění nebyl připravenej a zjevně se úspěšně buduje od nuly.

Reagovat
cristiano.K.

Adrian, Matip,Milner,Keita, Fabinho / Ox, Shaq, Origi. Není silná lavička? S porovnáním se City asi ne.Kádr máme druhý nejlepší v lize, což za mě je silná lavička.

Reagovat
Svatej

To neber nějak zle, ale to za mě vůbec není lavička týmu, kterej ma dominovat Evropě. O to víc jsem hotovej z Kloppa, že z toho udělal tak boží masinu, protože ani jednoho z těch hráčů bych k nám nechtěl a to jsme dost úrovni pod vama.. Možná Fabinha, ale tam to zas zkresluje fakt, že máme v záloze plno a i typově máme od kazdyho něco..

Tym máte úžasnej, ale v mých očích ho úžasným dělá z velký části ta neskutečně nadupana a vyvážená základní jedenáctka..

Reagovat
cristiano.K.

Upřímně se také vždy děsím, když z toho útočného tria někdo vypadne a do základu jde Origi, který navíc v základu je poloviční než když jde z lavičky. Na druhou stranu hráči, které jsem vypsal by před pěti lety u nás hráli základ. Navíc tam chybí třeba ještě japonec nebo Lallana. Jinýma slovy vyměn Origiho za Wernera a ta lavička by pro mě byla téměř dokonalá.

Nechci slovíčkařit, ona je pravda asi někde uprostřed. Ta lavička není slabá a určitě se najdou velkokluby, které jí mají silnější.

Reagovat
Svatej

Rozhodně máš pravdu s tím druhým odstavcem, určitě to tak špatný není, chtěl jsem bejt při tom posuzování fakt přísnej, aby nám nevyšla silná lavička u 15 týmu v Evropě, protože se tam vešep jeden nebo dva fakt dobří hráči.. Možná je to prostě jen tím, že City tu látku s lavičku nasadili až příliš vysoko a snažil jsem se to na to nahlížet optikou toho, že opravdu silná lavička by měla základní sestavu z velký části nahradit bezbolestně, nebo by alespoň z větší části hrála základ kdekoliv jinde. Každopádně Minaminu jsem taky zapomněl, z toho to dělo dost možná taky vyroste, lepšího trenéra pro rozvoj dostat nemohl..

Jen ještě k ty lavičce - stoper super, ale mezeru jako prase vidím u krajních beku.. Je to i tím, že by díky užitečnosti Arnolda s Andym vznikne obrovská kvalitativní mezera pokazdy, když jeden z nich vypadne že sestavy, ať je by byl nahrazen téměř kýmkoliv v soutezi, ale v živý paměti mám právě zápas s nama, kdy nehral TAA a ať je Milner sebesympatictejsi makac, tak ho prostě nemá šanci nahradit. Když si trochu zaprehanim pro prosazení myšlenky, tak i v tom jednom zápase to bylo znát trochu příliš moc, dlouhodobě by vás to mohlo stat v příštích sezónách víc, než jenom body.. Jinak zbytek je seskladanej solidně, ten Werner by zalepil celej předek a tím by se to uspokojive vyřešilo..

Reagovat
cristiano.K.

City fakt nastavili latku brutálně vysoko. S krajními beky máš samozřejmě pravdu, tam ten problém je a zatím ani jeden z těch dvou nemarodili, takže jsme to tolik nepocítili. Na RB ten kluk v pohárech hrál dobře, ale zatím si nepamatuji ani jeho jméno Dejte nám Azpiho na dva roky

Pořád se naše trojčlenná záloha považuje za největší problém ze základní "11". Když budu brát Fabinho-Hendo-Wijnaldum v základu. Tak ti zbývá na lávce Milner,Keita,Ox, japonec a podle mě jeden z nich bude muset jít hostovat/prodat, protože se ani na lavičku nevejdou. A to už pro příští sezonu nepočítám s Lallanou a Shaqem.

Reagovat
Kixi Syhimour

teda ten Azpilicuetta byl asi nadsázka, ale toho bych nebral, prostě by se měla koupit nějaká kvalitní náhrada už na tu lavičku. Taky si myslím, že by mohl nějaký ten záložník odejít, Keita mě stále nepřesvědčil, Lallana je jasný a Shaqiri taky, leč tam mi to přijde jako škoda, ten mi přišel solidní, když hrál.

Každopádně sic máme tolik záložníků, ale žádný pořád nemá tu vlastnost aby otevřel obranu, to je velká slabina.

Reagovat
TheTopFootbaler

Kvůli tomu, že Sancho pár měsíců nehraje přece jeho cena neklesne na polovinu. To by se nestalo ani kdyby byl mimo kvůli zranění, natož když na tom bude stejně jako ostatní hráči. A hlavně nezapomeň, že trh se řídí nabídkou/poptávkou. A jelikož jsou na tom všechny kluby stejně, není jediný důvod, aby ceny najednou klesly o 50 mega.

Reagovat
pantondavo

Proč?

Reagovat
Coutinho10

aby mohl hrat zase v nejlepsi lize na svete, kam patri

Reagovat
pantondavo

To byla narážka na jeho úspěšné angažmá

Reagovat
smazaný uživatel

Je Veľký piatok, čiže nechcem nadávať, ale nemám rád tohto chlapíka .

Reagovat
martin.b

Milej kluk, kterýmu prostě jeho sen nevyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol odísť aj inak, a hlavne nie v strede potenciálne úspešnej sezóny, kedy šlapal tím. Proste neuakázal dostatočnú vďačnosť a tímovosť voči klubu, ktorý mu dal šancu a dôveroval mu aj po slabších zápasoch aj tímovosť voči spoluhráčom, odísť sa dá v dobrom.

Reagovat
Svatej

těmhle nevdecnym trucujicim parchantum nikdy nepřijdu na chuť..

Reagovat
Ranoth

Reagovat
martin.b

Liverpool miloval a i přes naprosto příšerný sezony 14/15 a 15/16 o odchodu vůbec nepřemýšlel, i když jasně vynikal. Několikrát dal najevo, že Barcelona je pro něj sen. Zájem odejít projevil už v létě 2017. Klopp věřil, že ho přesvědčí během podzimu zůstat, ale on už byl myšlenkami jinde. Chápal bych kritiku, kdyby chtěl odejít po roce/po dvou, ale po 6 letech...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto so zdravým rozumom ho nepovažuje za nejakého zradcu alebo čo, ale kvôli spôsobu a času svojho odchodu stratil fanúšikov a pochopiteľne ho nechcú / nechceme späť...

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv za sebe.

Reagovat
Coutinho10

jak rikas, tak to misto, kam bude chtit prestoupit nebo kam by se chtel jednou dostat nekolikrat zminil, takze to neni tak, ze by zdrhnul jako to udelal napr. Emre Can nebo Sterling....a do posledniho zapasu odvedl 100%, takze tyhle negativni reakce mi prijdou taky dost mimo, ale co uz

Reagovat
Kowe

WTF, Emre dodržel smlouvu a nikdy si nestěžoval, že chce pryč a už vůbec si nevymýšlel zranění, aby donutil klub ho prodat.

Reagovat
Coutinho10

kdyby si Coutinho vymejslel zraneni, tak by nebyl hned v Barcelone asi mesic nebo jak dlouho mimo a normalne by hned od 1. zapasu hral...

Can hned pri prvni prilezitosti se chytil te moznosti a zdrhnul...Couts byl v LFC 5 let, udelal pro nej maximum

Reagovat
martin.b

Emre měl smlouvu na 4 roky, kterou dodržel a chtěl o dům dál, určitě bych to nenazval zdrhnutím. Jediný, za co je možný ho kritizovat víc jak Phila je fakt, že z něj Liverpool nic neměl. Na druhou stranu co si vzpomínám, Emre by smlouvu podepsal, kdyby v ní byla klauzule.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
cristiano.K.

s tím zranění máš asi pravdu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Tak Sterling ani tusim odchovanec Poolu nie je nie? A Pool mu dal moznost zaziarit on im dost pomohol a potom este za neho dostali velke prachy tak kde je problem? To iste ako Coutinho ktoremu dal Pool prilezitost on sa im odvdacil na ihrisku a potom este aj za neho vyinkasovali nekrestanske peniaze. Na kritizovanie je mozno tak prestup Dembeleho do Barcelony a sposob akym sa to stalo. Ale Dortmund tiez dostal velke prachy a z Dembsa sa vyklula celkom sklenenka takze pre nich vyborna situacia

Reagovat
Coutinho10

ted jsem to hledal, protoze jsem si myslel ze jo, ale jeste pred tim nez u nas dostal sanci, tak 2 roky byl v nasem mladeznickym tymu, ale prisel z QPR, kazdopadne Liverpool mu dal sanci a misto toho, aby se na tom tymu stavelo dal, tak se to rozpadlo, protooze odesel i Suarez, ale Sterling me stval hodne, kdyz sel navic k rivalovi v boji o titul v PL...to je na tom ta nejvetsi pachut....Can i Couts sli aspon mimo PL, ale Can zadarmo, takze aspon neco za Sterlinga bylo...myslim 50 mega a za Coutse luxusni prachy a prisel Alisson + Virgil, takze super

Reagovat
martin.b

Je potřeba si uvědomit, že v době jeho odchodu do City to žádnej rival v boji o titul nebyl. Našimi rivali byli spíš Southampton a Everton... Další věcí je, že je to angličan, o kterých je známo, že do cizinu chodí neradi. Věřím, že v té době zkrátka nevěřil strategii Liverpoolu ani z procenta. Jen si vzpoměň - Balotelli, Markovič, Lambert, Lovren...

Reagovat
Gazdo

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Bol od 15 rokov v LFC, šancu vo veľkom futbale sme mu dali my, takže odchovanec je.

Reagovat
Gazdo

Zas ale to co ste do neho vlozilivam splatil na ihrisku plus vam este dodal pekne peniaze za neho. Na Sterlinga si nemyslim ze by ste mali zrovna nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

Contract dispute

On 9 February 2015, Brendan Rodgers said that Sterling had been offered "an incredible deal" to stay at Liverpool, rumoured to be a new contract worth £100,000 a week, but he also stated Liverpool were "certainly not a club that is going to give way, way above what a player is worth at a certain time in their career."[59] However, on 20 March, Rodgers said Sterling's contract situation would not be resolved until the summer at least.[60]

On 1 April, Sterling gave an unsanctioned interview with the BBC, where he confirmed he had turned down a new deal, but denied that this was for reasons of money. He had two years of a £35,000 per week contract remaining and said that he would not negotiate a new contract until the end of the season.[61] Four days later, Brendan Rodgers slammed Sterling's advisors (Aidy Ward) on the interview, saying, "You are not a 20-year-old boy and you pick up the phone and ask to speak to the BBC. You don't do it. Him in particular. But, of course, if he is asked to do that by other parties then that is what he'll do."[62]

On 21 May, amid rumours that Sterling intended to leave the club his agent, Aidy Ward gave an interview to the London Evening Standard saying, "I don't care about the PR of the club and the club situation... He is definitely not signing. He's not signing for £700, £800, £900 thousand a week."[63]

On 11 June, Liverpool reportedly rejected an initial bid of £30 million from Manchester City. One week later, they reportedly rejected a second bid from City for £40 million, with Liverpool valuing Sterling at £50 million.[64] Sterling reportedly later asked to be left out of Liverpool's preseason tour to Asia, and missed two days of training through illness, which was met with widespread criticism from former Liverpool players, including Steven Gerrard, Jamie Carragher and Graeme Souness

Reagovat
Gazdo

Stale no a? Prachy ste dostali na ihrisku vam vela krat zachranil prdel a scouser to nikdy nebol. Proste si vtedy nemyslel ze Liverpool ide tou spravnou cestou a City vyzerali lepsie a este aj viac zaplatili. Na jeho mieste by som spravil to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Mal blbé reči so svojím agentom. Agent pred prestupom a Raheem aj po prestupe. Čo je "no a?" na tom, že sa to nepáči fans? V ideálnom prípade mal podpísať zmluvu a odísť o rok ešte za +20 mega. Mal len dvadsať rokov a tými kecami ukázal nevďačnosť klubu, ktorý mu dal šancu v 17tich rokoch. V nie ideálnom prípade nemal aspoň kecat. V tom zlom a reálnom, kecal.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hachim Mastour

Som bol v tom, že v 14/15 vás celkom poťahal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nihilister

Pátek jako každý jiný Oli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal nihilista. Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

kia a raul sa budu snazit nieco vymysliet

Reagovat
smazaný uživatel

Není žádným tajemstvím, že jsem fanouškem Arsenalu.

ked je pri prestupe hraca dolezite komu fandi agent

Reagovat
vladis271

OT: dnes 2300 testov a len 14 zachytených pozitívnych?? čo sa to deje??

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už nikoho nezajímá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
J0EL

Cca 700 robili sukromne laboratoria a tie testuju vsetkych. Teda tam je naozaj pravdepodobnost zachytenia nizka, kedze sa tam chodia testovat ludia, ktorym nic nie je a robia to pre svoj dobry pocit alebo ich tam poslal zamestnavatel.

Kazdopadne aj tak je to velmi nizke cislo, co je dobre.

Reagovat
Coutinho10

jeste Leicester je ve hre a obnoveni spoluprace s Rodgersem

jinak PL asi teda jasna priorita...uz neni cas na experimenty, ale chce to, aby navazal na to, co platilo do toho odchodu z LFC, protoze roky utikaji a tak by byla skoda promarnit dalsi sezonu nekde, kde to nema smysl, takze jedine ta PL

Reagovat
KingMaster13

Takže jsi nám to tu hezky rozebral kam chceš jít Pojď do Manchesteru United U nás by jsi mohl hezky srdečně vyhrát nějaký klíčový zápas jako tehdy třeba Owen

Reagovat
Coutinho10

jenom to ne Owen tehdy sel jenom kvuli PL titulu, coz se mu povedlo...ted uz by to bylo o dost tezsi, takze by bylo velky riziko toto pokouset, kdyz to mam rict milosrdne

Reagovat
KingMaster13

Ale Uvidíš král se vrátí opět na trůn a bude to brzo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Swarley

Lestr nedá jeho plat

Reagovat
Coutinho10

uvidime, jak to bude s prachama ve fotbale, ale jako prijem, pokud udrzi pozici pro LM a pokud se bude hrat, tak by prachy nejaky mit mohli + si myslim, ze asi nekoho urcite prodaji...mozna Maddisona, takze vsechno se bude odvijet podle toho situace, ale pokud ten trend treba co se tyka platu pujde dolu obecne, tak si myslim, ze Couts by mohl brat mene a nebude mu to delat problemy, protoze priorita je se vratit do te top formy, kde byl pred odchodem z Anglie, takze jsem na to hodne zvedavej, jak ta situace bude za par mesicu vypadat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Zmysel to ma. Aj v Barce aj v Bayerne aj v inom velkom klube. To ze Coutinho zatial dokazal zahrat v dobre len v jednom klube vypoveda o nom a nie o miestach kde to nema zmysel

Reagovat
Coutinho10

no uplne nesouhlasim...kazda z techto lig a tech tymu maji rozdilne zpusoby hry, takze kazdymu hraci vyhovuje neco jinyho...je plno prikladu, kdy nekdo hraje nekde lepe a pak jde jinam a tam hraje hure nebo obracene a co se tyka Bayernu, tak tam je nevyhoda ta, ze tam je na hostovani a Bayern ty prachy zase az tolik nerozhazuje jako jine tymy a kdyz vezmeme v potaz i aktualni situaci, ze treba za prestupy se bude davat uz mene penez, tak je jasny, ze at pujde kamkoliv, tak by to chtelo na prestup a ne hostovani, jinak by zachrana z tehle situace prisla az v momente, kdy by vyprsela smlouva v Barcelone, takze v PL verim, ze je nejvetsi sance, aby se vratil tam, kde byl predtim

Reagovat
Gazdo

Akoze ten chlapec ma urcite talent to nepoprie nikto, ale hral v Spanielsku (dva krat), Taliansku, Nemecku a Anglicku. A jedine kde sa dokazal uchytit bolo Anglicko. A aj to mu trvalo a viacero ludi a znamych co su fans Poolu mi vravelo ze on mal zapasy kde ziaril a zapasy kde neexistoval pomaly v mierke 1:1

Reagovat
Coutinho10

před Liverpoolem byl ještě hodně mladej...Inter byl v tý době nabouchanej, takže tam to bylo těžký, v Espanyolu si myslim nehrál úplně špatně, ale taky to bylo jenom krátký hostování....Barcelona byla úplnej opak PL, pomalý, bez tempa a všechno se točilo kolem Messiho, takže Couts byl celkem odříznutej na křídle a Bayern nebyl ze začátku špatnej, protože Bundesliga je blíž PL, ale poslední měsíce se oni už koukají dopředu, takže je jasný, že ty prachy nedají a proč by dávali do základu hráče, který tam zachvilku skončí, takže v každým týmu tam vidím různé příčiny a souhlas, že v LFC byli i horší zápasy, ale to je i způsobem jeho hry, kdy chodí hodně do rizika, ale většinou byl hlavní strůjce těch útočných akcí a dával i dost gólů a ještě víc jich připravil, takže měl čísla a byla lahoda se na to koukat, takže ať půjde v PL tam nebo tam, tak věřim tomu, že se to opět otočí v jeho prospěch

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Lalige si spravil meno, na zaklade ktoreho ho kupil Liverpool. A prvu pol sezonu v Barcelone bol skvely. Tam nevyslo nieco ine a Coutonho stratil pohodu

Reagovat
Miguel19

Snad ne k nám omg.

Reagovat
Hafna

Ten kluk má strašnou smůlu, ze je typické AM, na které se už dnes skoro nehraje... pozične něco jako byl Kaka, Totti atd. Doufám, ze se ještě někde ukáže, kvalitu na to proste ma

Reagovat
Coutinho10

verim, ze v PL se to vrati do starych koleji

Reagovat
martin.b

Paradoxem je, že v LFC klasickou desítku nehrál

Reagovat
technecium

A co hrál?

Reagovat
mul

LW často

Reagovat
martin.b

Primárně levý křídlo, sem tam v sezoně 13/14 v tříčlenné záloze, kdy vyletěl Sterling, stejně tak poslední půl rok, kdy už byl v útoku i Salah.

Reagovat
TheTopFootbaler

Pravda. Přitom vyloženě rychlost nebo dynamika nejsou jeho zvlášť silná stránka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Myslím, že tú formáciu ste používali iba v 15/16 a 16/17 a pod útočníkom hrávali Lallana alebo Firmino, pretože sa tam proste chytili a nebol dôvod ich tam nestavať.

Reagovat
martin.b

Použil bych jinou definici, na křídle stáli za hovno :D Ale jinak máš pravdu

Reagovat
TheTopFootbaler

Totti byl podle mě možná o něco víc gólovej, nebo tak ho aspoň mám zafixovanýho, takovej stínovej útočník trochu. Kaká je fakt dobrej příklad.

Reagovat
Hafna

Ten kluk má strašnou smůlu, ze je typické AM, na které se už dnes skoro nehraje... pozične něco jako byl Kaka, Totti atd. Doufám, ze se ještě někde ukáže, kvalitu na to proste ma

Reagovat
Hokaido

Málokdo si dokázal špatným rozhodnutím takhle zničit kariéru, ale líto mi ho teda není ani trochu.

Do Leicesteru bych ho bral, budou poháry a Maddison by potřeboval nějaký backup, aby si trochu odpočinul.

Reagovat
Busby babes

Maddison se v pohode protoci s Brunem...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

ba ne, neverim, ze prijde, ale chtel jsem delat nejakej humor.

Reagovat
Hokaido

Vím. Nepřijde, když máte toho Bruna. A Bruno je navíc o level jinde, úplná topka na svým postu, což Maddison ještě určitě není.

Reagovat
Busby babes

To asi taky. Kdyz se mluvilo o nem a Grealishovi, tak jsem spis uprednostnoval Grealishe. Maddison bude hrozne drahej... a zas tu poslouchat, jak mame 100 milionovy AM, co nema 15+15...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ondris

Pri všetkej úcte k Maddisonovi, Couts je úplne inde

Reagovat
Hokaido

Couts z Liverpoolu byl úplně jinde. Ten současný vážně nevím...Asi pořád lepší je, ale Maddison je o 4 roky mladší, Angličan, má vyšší hodnotu (nebo alespoň vyšší resale value), menší plat a je skvělý člověk do kabiny.

Reagovat
ondris

Ako píše aj niekto nižšie, u Coutinha to vyzerá fakt na problém v tom, že po vydarenej polsezóne v Barce akoby zlenivel. Čo som videl jeho zopár zápasov v Barce i teraz za Bayern, jeho pohyblivosť je biedna s tým, na čo sme boli u neho zvyknutí v Liverpoole. Teraz je otázne, či by z neho nový klub a nový tréner dokázali dostať to najlepšie. A teraz nemyslím, že Klopp mal nejaké zázračné schopnosti a len jeho zásluhou vyzeral byť Couts ako top rozdielový hráč. Pod Rodgersom hral tiež výborne.

Reagovat
Kixi Syhimour

i když teda nemám povědomí o tom posledním

Reagovat
mesyas

Fans Liverpoolu, na jaké pozici u vás nejvíc hvězdil?

Reagovat
smazaný uživatel

left attacking midfielder a left central midfielder - ale v tejto pozícii bol limitovaný defenzívou a taktickým poňatím hry, ale povedzme, že chvíľkovo sa mu tam darilo - hlavne v sezóne 13/14 tam odohral časť sezóny a niekoľko zápasov pod Kloppom.

Reagovat
Bayern +

To fakt? Čiže u nás nielen, že mu prekážal legenda Müller na čistom AM, ale ešte aj Coman, Gnabry, Perisic a Goretzka...

Si pamätám, že raz zaskakoval na pozícii Thiaga, prehrali sme 1:5 a na druhý deň vyhodili trénera

Reagovat
smazaný uživatel

čo fakt? No tak toho LCM hral v diamante, tam bol vzadu Gerrard a odbehať to musel Hendo a Suárez už v zárodku

Reagovat
Bayern +

Som myslel, že je to čistokrvné AM. U nás sa sťažoval, že ho nehrá a preto sa trápi.

Reagovat
smazaný uživatel

V LFC AM nehral vôbec alebo len veľmi zriedkavo, on nie je takticky hráč do stredu ihriska (len keď je to tam veľmi špecificky vyskladané, tak MOŽNO)... On je / bol najlepší ako voľný hráč vľavo, kedy hltal lopty, strieľal a vymýšľal.... Nie je to žiadny geniálny taktik a režisér, ale má aj slušné futbalové myslenie, prihrávku a hlavne streľu.

Reagovat
Mastný Chobot

streľu? boa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Presne si odhadol jeho hru u nás. Zahral pár dobrých zápasov na AM, kde za ním boli dvaja skôr defenzívne ladení streďáci, ktorí mu to zatvárali a on si hral voľné AM, najmä proti slabším súperom.

Na LW nič moc, tam ho vytlačil aj Perisic, pretože my hráme skôr na tie old school krídla ešte z čias Robbery.

Reagovat
TheTopFootbaler

No, náběhy za obranu jako Robben fakt asi nedá no.

Reagovat
Gazdo

Tak Coutinho je hrac ktory potrebuje mat pre seba prakticky 100% podmienky a vo vsetkom sa mu musi ist na ruku inak to na plny vykon nikdy nebude bohuzial. Ked sa vsetko toci okolo neho tak moze byt vyborny ale bohuzial v tak velkom time ako Bayern to nepojde lebo az taku kvalitu nema

Reagovat
technecium

Na jeho zápasy na LCM v 4-3-3 u nás s hrůzou vzpomínám doteď. On je neuvěřitelně naivní v tom, že zkouší chodit 1v1 okolo středu, což je naprostá kravina, protože ztrácíš míč strašně vysoko. A navíc nebyl schopný se vracet.

Reagovat
TheTopFootbaler

Na Thiagovu pozici strašně nemá běhavost, to ho tam postavil Kovač?

Reagovat
Bayern +

Jj, ale vynútene, Boateng dostal redku, Kimmich šiel na CB a Coutinho nižšie.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jasný no... Vy máte hrozně skleněný kádr, ne? Na první pohled máte šířku v pohodě, ale zdá se mi, že furt je nějaký váš hráč zraněný.

Reagovat
Nikikrew

80.mega a ešte agent je fanúšikom Arsenalu dráhy hrac pre nás

Reagovat
Spalovač šancí

Stoke nebo Hull by byly ideální. Super obchod pro Liverpool, když se ho zbavil

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Bayern +

my musíme investovať do mladšieho hráča a ideálne Nemca, čiže Werner, Sané alebo Havertz.

Reagovat
Swarley

Sané by pro vás měl být jasná volba

Reagovat
Bayern +

Nevidím to tak jasne, každý z tej trojky má svoje pre aj proti.

Sané je topka, ale vraj trochu fracek a je to "len" ostré krídlo ako Gnabry, Coman či Perisic. Bude stáť okolo 90-100 mega a je po dlhodobom zranení.

Werner je topka, zahrá aj LW aj klasickú 9, je najlacnejší (výkupka 60 mega), ale primárne je to skôr útočník a dokým máme Lewu, obávam sa, že ho nedokážeme využiť.

Havertz je univerzál na všetky ofenzívne posty okrem "9", najmladší, dosť možno s najväčším potenciálom, ale zatiaľ nie je topka. A z týchto troch bude najdrahší.

Inak vraj chcete Tolissa, hrával by u vás základ? s CM ste dosť biedne, však?

Reagovat
Swarley

Tak to už fakt záleží, na jaký post přesně toho hráče hledáte... A se Sanem máš pravdu, u něj bych jako největší problém viděl tu hlavu a teď teda kdo ví, jak se vrátí, ale z toho bych až tak strach neměl... Ale jinak čistě talentem mi přijde jako naprostý dělo, on může být ten rozdilovy hráč...strasne se mi jednu dobu v City líbil...

Jinak na CM jsme na tom rozhodně bídně a pokud má odejít Pogba, tak jsme tam úplně v prdeli... Tolissa moc následovanýho nemám, stal by za to?

Reagovat
TheTopFootbaler

Já myslím že stál. Taky ho nemám nějak podrobně nastudovanýho, ale za těch 30-40 mega jako potenciál na základ mi nepřijde špatný deal. Navíc celkem hlavou v pohodě hráč, bez nějakých výstřelků. Rozhodně není topka, ale myslím že by si svoje odehrál. Takový Fred teď poslední dobou, snad.

Reagovat
Swarley

Jako průser je, že tam nemáme kvalitu a ani kvantitu...a pokud je to mladý hráč s potenciálem, pojďme do toho... Lepší než kupovat hvězdy, co to mají už za sebou... V poslední době se nám dařilo nakupovat mladé dobré hráče, tak v tom snad budeme pokračovat..

Reagovat
TheTopFootbaler

Já myslím, že záloha McTom/Fred - Tolisso a nad nimi Bruno by byla fajn. Plus do zápasů, kde bychom potřebovali vyloženě zatáhnout, tak je ready Matič. Jak je na tom Grealish? Ten by byl spíš Brunova pozice? Jakože výš až AM?

Reagovat
Swarley

Já myslím, že jo a na pravé křídlo taky není...

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak já bych to viděl tak, že potřebujeme Sancha, Ighala, Grealishe a Tolissa. Tohle by měl být náš nákupní seznam. Plus prodat Lingarda, Pogbu a Andrease. Pokud se udrží Pogba, tak nepotřebujeme Tolissa.

Reagovat
Bayern +

Určite stál. On u nás nie je a ani nikdy nezahral vyložene tragicky. Po tom dlhodobom zranení, ktoré mu prakticky odrezalo cestu do základu Bayernu hrá priemerne, pretože nemá v tom strede presný post, v ktorom by sme ho najlepšie vedeli využiť.

On je skôr B2B záložník, dobrá strela z diaľky, skvelá hlavička, taký všestranný nadpriemer, ale ani jednu vlastnosť (narozdiel od Thiaga, Kimmicha, Goretzku, či Javimara) nemá úplne top top

Reagovat
Gazdo

Ja si myslim ze Werner musi byt priorita. Doda strasne vela taktickych moznosti tym ze dokaze zahrat v podstate kdekolvek v tom utoku a hlavne dokaze dat odpocinut Lewandowskemu ktory uz teraz sezonu co sezonu bude pravdepodobne horsi a horsi ale to je prirodzene. Do buducna kludne moze byt tandem Werner-Zirkzee a je vystarane. U Saneho je otazka ta hlava inak by bol jasna posila cislo jeden. A dalsia vec je ci sa mu teraz budu kopit zranenia alebo obnovovat toto stare. Lebo to moze byt dalsi pripad ako Coman ktory keby nebol nonstop na pnke tak by bol teraz svetova spicka.

Reagovat
Bayern +

Ja chcem asi najmenej Havertza, lebo sa obávam, že sa u nás nechytí a dopadne zle... Sané a Werner sú hotoví hráči, tam sa neviem rozhodnúť, Werner je však variabilnejší a lacnejší, to by mohlo hrať do karát.

Reagovat
Gazdo

Havertza by som este rozhodne nechal tam kde je a rozhodne ho nekupoval za tu cenu co za neho pytaju. To je este stale za neho vela. Za rok dva ked bude pokracovat vo vykonoch tak preco nie ale este je skoro

Reagovat
Spalovač šancí

Jirka Němec do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je pro ne prilis krasnej

Reagovat
oddy

Reagovat
irik

Reagovat
Nikikrew

Prime Ozil vs prime De Bruyne

https://twitter.com/afczuu/status/1248651057300979723

zaujimave thread

Reagovat
oddy

Reagovat
Nikikrew

Mňa to ani neprekvapuje. Ozil bol úplná topka v tych rokoch, aj v Arsenali do roka 2018 cca, bohužiaľ teraz išiel dole co je škoda.

Reagovat
oddy

Já čekal, že ve srovnání s KdB bude zaostávat v gólech. A ono vůbec, KdB beru za takový prototyp produktivního hráče, co sbírá góly i asistence jak na běžícím páse, takže i když jsem tehdejšího Mesuta miloval, tak jsem netušil, že byl až takhle produktivní. Ale faktem je, že tehdejší Real byl mašina

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu Dal ještě šanci. Že se psychicky zbortil, neznamená, že neumí hrát fotbal.

Reagovat
technecium

Já bych mu nedával šanci v týmu, kde hraje Messi. Dva volný hráči, co chtějí míč do nohy nemůžou hrát spolu v jednom týmu.

Reagovat
Gazdo

Rozhodne nie kym u nas bude messi a keby sa mal vratit aj Neymar (snad nie) tak uz vonkoncom nie. To by v podstate nikto nebranil a kazdy by chcel loptu a tvorit ale nebolo by pre koho

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pouze v La lize... PL je daleko vyspělejší.. tam si to do nohy dávají všichni.

Reagovat
technecium

Jj, proto to je tak staticky, pomalý a nezazivny fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.. zase nemáš pravdu.

Reagovat
technecium

Víš že když si dáváš míč do nohy, tak ho nedáváš do běhu?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pro tebe... já ti to dám do nohy i kdybys běžel. V PL to umí obojí zároveň.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

64. Pre Ježiša Krista ako vtelenie Boha.

Ešte aj pre slovenského vlastencu Andreja Žarnova.

Reagovat
Mastný Chobot

nepoznám ani jedného

Reagovat
smazaný uživatel

Typci celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Moje nejoblíbenější fiktivní postava

Reagovat
patas92

To byl Alexej Žamnov

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
Kapřík

Reagovat
irik

Klerofašos

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď blbeček.

A okrem toho, to slovo vzniklo spojením dvoch slov s protichodným významom, ktoré bolo zneužité komunistickou propagandou. Niečo ako "liberálny fašista".

Gratulujem ti k totalitarskemu zmýšľaniu .

Reagovat
Busby babes

50 let od rozpadu Beatles... jak byste dali top 5?

Moje:

1) Eleanor Rigby

2) Let it be

3) Hey Jude

4) Eight days a week

5) Help!

Ale krome cisla 1 bych to slozil nekolikrat s uplne jinyma pisnickama a porad by to bylo dobry.

Reagovat
Mastný Chobot

na Come Together mám slabosť ja, úžasný build-up alebo ako to povedať, vždy ma to nabudí

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Come together je taky super a byla ve vyberu. je tezky vybrat pak 5.

Reagovat
patas92

Jsem vůbec netušil, že to je od Beatles

Reagovat
smazaný uživatel

1-5 Helter Skelter nic jiného bych si nejspíš ani nepustil

Reagovat
pobody's nerfect

Twist and shout moje nej, ale v podstatě nevím, asi každý den by to bylo něco jiného

Reagovat
technecium

1) Here comes the sun

2) Lucy in the sky with diamond

3) Itsbina (Hard days night)

4) Love me do

5) Oh Darling

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TheTopFootbaler

Yellow Submarine bych tam někam šoupnul.

Reagovat
Hokaido

Beatles ♥ Už včera jsem přemýšlel, že ti sem nějakou top 5 hodím, ale prostě to nejde.

Reagovat
Busby babes

je to tezky vybrat JEN 5.

Reagovat
technecium

Moc hezky hudbu Beatles popsal Radim Hladík. Říkal něco ve smyslu: Všichni jsme je v té době nesnášeli pro to jak byli oblíbený a jak jednoduché skladby hráli. Když jsme je zkoušeli hrát, tak jsme si říkali, že to v pohodě zahrajeme a pak upravíme, aby to bylo lepší. Ale jakmile jsme v jakékoli skladbě cokoliv změnili, okamžitě to celé přestalo dávat smysl. A tehdy jsme pochopili, jak vlastně geniální a nadčasoví jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

budu nudny a reknu to nejproflaklejsi yesterday.. ta melodie, plus me bavi, jak je to uplne jine nez cele album

Reagovat
ADM

Nepoznám ani jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Poznáš, kdybys to uslysel, tak budeš vědět, že už jsi to někdy slysel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Nevěřím, to snad ani nejde neznat

Reagovat
ADM

Pre srandu som si náhodne vybral jeden song a pustil na YT, konkrétne to bolo Lucy in the sky with diamond, v živote som to nepočul

Reagovat
ADM

A skusil som teda ešte jednu od Busbyho, hned tú prvú Eleanor Rigby a takisto som to nikdy nepočul

Reagovat
smazaný uživatel

tak dej let it be a hey jude, jestli to nepoznas, tak neverim, ze jsi realny clovek

Reagovat
remeslnik

Anebo třeba Yesterday, Please, please Me, My Sweet Lord od Harrisona,....

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=6uqvgPm8U4c

on to neni film, ale dokument!!!!

Reagovat
havrys99

Tyjo, asi je to o vkusu

1) Yesterday

2) Please Mr. Postman

3) Ticket To Ride

4) Can't Buy My Love

5) Penny Lane

Reagovat
patas92

Bez pořadí:

Here Comes the Sun

Twist and Shout

Baby You're Rich Man

All You Need Is Love

Help

Reagovat
Zaschrona

1. Strawberry Fields Forever

2. Taxman

3. Tomorrow Never Knows

4. Back In The USSR

5. Here Comes The Sun

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Žide!!!

Reagovat
cristiano.K.

https://www.facebook.com/LiverpoolFC/videos/508542796493553/

když má Sadio ty narozeniny. Anketa: Mané vs Hazard

Na Hazarda se bezpochyby lépe dívá, je elegantnější, techničtější. Sadio je pracovitější bojovník, golovější.

Reagovat
Svatej

Fůha, tak tady bych překvapivě nevahal ani na chvíli

Reagovat
cristiano.K.

ona ta anketa není myšlená vyloženě pro fanoušky CFC a LFC

Když vezmu aktuální sezonu + poslední dvě uplynulé, tak Sadio dal vždy víc golů.

Reagovat
Svatej

Není a nedivil bych se nikomu, kdo upřednostní svýho koně, oba jsou až zbytečně dobří..

Jo, čísla byly u Hazarda vždycky problém..

I v těch jeho nejgólovějších sezónách nebyly branky ani polovinou jeho přínosu. Klub postupně prodával v podstatě všechno užitečný od schopných ofenzivních beků (Filipe Luis, Ivanovič), tvůrců hry (Fabregas, Mata, Oscar, KDB) až po útočníky (Costa),

Po tom bájným MaZaCaru musel Hazard jako křídelník sám suplovat jedinýho tvůrce hry, pak na sezónu a půl díky Fabregasovi už jen křídelníka a zakončovatele (v Josého systému bránícího až na úrovni krajních beků), aby nakonec o každýho spoluhráče přišel a dostal tak na starosti tvoření hry, náběhy, soubojovou hru s míčem na noze i zakončování. Když se na to dívám takhle zpětně, tak jsme si ho fakt nezasloužili..

Každopádně pointa je, že i navzdry tomu, že vlastně všechno, co mělo spojitost s ofenzívou, měl na starosti on a bylo tak celkem snadný proti nám hrát, si vedl úžasně. Nevím, jakej poměr čísel měl na konci Sarriho sezóny, ale ještě někde v polovině měl podíl na 50% všech gólů klubu, což je uplně absurdní. Škoda, že nemáme přístup do alternativní reality, kde hraje vedle Firmina a Salaha on. Tím, že Liverpool dává mnohem víc gólů než Chelsea, je to porovnávání gólů celkem těžký..

Reagovat
cristiano.K.

Mané 64 golů, Hazard 39 golů. Je v tom tedy tahle aktuální sezona, kdy je Hazard zraněnej a bilanci v Realu má 15/1, což je fakt průšvih. Asistence jsem nezjištoval.

Ona je otázka, jak to pojmout. Je to výhoda, že taháš všechny útočné akce sám a nebo nevýhoda, že se na tebe obránci pořád zaměřují, ted se samozřejmě bavím o Hazardovi. V Liverpoolu je to aktuálně tak, že se hádáme, kdo z těch tří je nejdůležitější a v letošní sezoně to pro mě je Mané. Takže obránci soupeřů vědí, že musí to trio hlídat komplexně.

Maného nemá smysl víc nějak popisovat. Oproti Hazardovi má určitě lepší defenzivu, kdy se poctivě vrací, lepší fyzickou připravenost, přímočarejší a produktivnější. Podle mě ho i vybičovali výkony Salaha, sám uvěřil, že může srovnatelně dobrý nebo dokonce lepší.

Neymarovi i Hazardovi nadělil pán bůh víc talentu, ale kdybych si vybíral levé křídlo, půjdu po Maném nejen kvůli tomu, že by z té trojice byl nejlevnější, ale jak se říká za málo peněz fakt hodně muziky.

Reagovat
Svatej

Pro přehlednost jsem mrknul ještě na statistiky přímo z minulý sezóny, kterou oba ještě odehráli uplně celou v jejich top formě a našel jsem tohle

https://www.fctables.com/sadio_mane-vs-eden_hazard-308503-231070/

Mané 28g 2a (ty áčka jsem musel dvakrát přečíst znova, je to vůbec možný? )

Hazard 22g 17a

Hazard byl zjevně střídanej častěji, překvapivě má i přes 6 zápasů víc o 150 minut míň,

Druhá věc je, že mnohem radši bych osobku v zápase hrál na Edena. Je línej, neběhá a ani mě neutaví věčným pohybem, mezitím co Mané úplně roztrhá v zubech i profi atleta a to ještě před tím, než se dostane k míči. O to víc mě zaráží, že bránit Hazarda na půlmetr, skrze obětování hráče, napadlo většinou jen Mourinha.

Nemůžu si pomoct, třeba mi nabídneš pohled z druhý strany, kterej nevidím, ale v tom komplexním bránění vidím pro Maného prostě příjemnej luxus.. On má míč na noze, do nohy mu jednou učebnicově seběhne Firmino, kterej to královsky vrátí zpátky nebo i do pohybu, když je to potřeba. Po druhý to roztáhne na Salaha, kterej je pravidelně v chytrým náběhu, potřetí na motorku Robertsona. Napadá mě teď akorát, že nevýhodou toho, že se soupeř musí zaměřit na všechny, je to, že je těžší hledat prostory pro kombinaci a ty přihrávky a akce obecně je těžší načasovat.

Potom se podívám na minuloročního Edena a je mi do pláče. Má míč u vápna, může to dát doleva Emersonovi, kterej mu to po krátkým poskakování do 3 vteřin vrátí na stejný místo do špeku, pak Higuaína, kterej míč nezpracuje, nebo nevrátí vůbec a do třetice mu zbývá Willian, čekající před vápnem na míč do nohy, aby ho po vzoru emersona úplně stejně vrátil. Výhodu měl ale nepochybně v tom, že viděl pokaždý 4 hráče volný, protože je stejně nikdo nebránil.

Jinak kdybych měl skládat tým, kterej má přístích 5 let hrát pod různýma trenérama, tak bych možná Maného upřednostnil taky. Je univerzálnější a nemusíš kvůli němu kompletně měnit taktiku, na druhou stranu v Hazardovi vidím větší potenciál vyhrávat zápasy ''sám'', ostatně to dokazoval pěkných pár let.. ideálě mít oba..

Reagovat
cristiano.K.

asi ty asistence tak být můžou, tuhle sezonu má lepší s asistencema. Zajímavý je porovnání výšky a váhy. Větší a lehčí Sadio

Vždy chceš hrát osobku na toho méně běhavěho Mané je poctivý pracant i dozadu, souboje mu nevadí, navíc má slušnou hru hlavou na to jak je prtavej.Hazarda jsem snad neviděl v životě hlavičkkovat, když ty finálky vymýšlí

Mané umí ty zápasy také vyhrát sám, ale asi né tak často jako Hazard. Vzpomen si na pohárové utkání letos s vámi, tam měl Sadio tři šance, které si vytvořil třeba z autového vhazování, akorát neměl štěstí v zakončení, Kepa

Reagovat
Svatej

Uhh, sorry za rozepsání, zabíjím nedělní nudu v práci

Reagovat
Svatej

Sadiovy plusy a podmínky ke hře každopádně líp zhodnotíš ty, takže do toho jsem se ani nepouštěl

Reagovat
cristiano.K.

jo, tys myslel Maného, tak to je v pořádku

Reagovat
Svatej

hade

Reagovat
Gazdo

Otazka je kde by si v porovnani s Hazardom vahal snad len s Messim

Reagovat
Svatej

Messi nemá konkurenci nikde.

Reagovat
Luc-Luc

Sadio

Reagovat
Remt

Zboznuju Maneho extremne rychly start na mic, těch prvnich pár metrů.. v tom se s ním může rovnat málokdo

Reagovat
TheTopFootbaler

V tom posledním gólu jak se utrhl těm obráncům... Wow. Fakt luxusní křídlo, celkem vám ho závidím.

Reagovat
cristiano.K.

ten poslední gol byl nejméně zajimavý do doby než si všimneš,že všechny na pěti metrech předběhl od dva metry

Reagovat
TheTopFootbaler

Přesně.

Reagovat
Gazdo

Fuha tazka volba ale asi stale Hazard. Ten keby na plno vyuzival to co mu bolo nadelene tak by tato otazka bola aj zbytocna pretoze by to bolo jasns ale kedze je Hazard lenivec tak je to tazsie

Reagovat
cristiano.K.

O tom to je, já nepopírám, že více talentu a geniality má Hazard. To bezpochyby.

Na druhou stranu k čemu ti je talent, když ho nedokážeš vymáčknout. Hatem Ben Arfa určitě neměl méně talentu a jak skončil.

Reagovat
Gazdo

Tak ze by mal Ben Arfa talent na urovni Hazarda to asi nie ale taky Salah z neho byt kludne mohol. Ale hej hlava je pomaly podstatnejsia ako talent. Tych pripadov ked psychicky slabi jedinci dostanu do vienka mega talent a zahodia ho je az nechutne vela. Pritom by sme sa mohli poslednu dekadu bavit uplne neskutocnymi hracmi. Ja len ked si tak spatne spominam namatkovo tak ich vytiahnem strasne vela... Bohvie aki by mohli byt hraci napr Robinho, Pato, Jovetic, Krkic (a to z barcelonskej akademie kedze ju sledujem by som dokazal pokracovat do vecera), kludne aj z Poolu Markovic alebo Ibe co si tak pamatam, Quaresma atd. Cloveku sa chce az plakat pomaly ked vidi kolko talentu dostali taki ludia a to ich daleko daleko viac

Reagovat
Hachim Mastour

Bojana by som do jedného šíku s Robinhom nedával.

Reagovat
ADM

Robinha by som nedával do jednej vety ani s jedným z tých zvyšných hráčov

Reagovat
Hachim Mastour

Veď bol úspešnejší a predviedol niečo aj v Anglicku a Taliansku

Reagovat
ADM

Však práve, že keď už je reč o talentoch, on mohol byť uplne niekde inde. Veď si od neho slubovali svojho času viac, ako od Neymara neskôr..

Reagovat
Gazdo

Ja si zase myslim ze talent Bojana strasne vela ludi podcenuje

Reagovat
cristiano.K.

dopadlo to tak, že se spíš srovnával Bojan s Pedrem.

Reagovat
Gazdo

Bohuzial hej ale keby Bojan naplnil to co v nom bolo tak si trufam povedat ze teraz by u nas suarez ani nebol

Reagovat
cristiano.K.

to je těžké říct vzhledem k tomu, že Bojan nebyl hrot.

Reagovat
Gazdo

Tak on bol taky vseumel. Ved isty cas posadil aj Ibru. Skratka ten chlapec ma strasne mrzi

Reagovat
cristiano.K.

tak tam už byly spory Pep vs Ibra ne? Já si ho na hrotu vyloženě nevybavuji a v PL také ne.

Reagovat
Gazdo

Tak uz ked bol v PL uz to nebol ten Bojan ktory to bol a mohol byt

Reagovat
cristiano.K.

bavím se u HBA čistě o talentu a on talent měl, bohužel dnes je důležitější spíš vůle než talent, pokud nejsi úplné kopyto. Tvoji jjmenování jsou dost dobré příklady.

Reagovat
Gazdo

Tak Hatem je taka FIFA/FM laska no

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Mané.

Reagovat
bbbauch

Mane

Reagovat
r.mrazik

hazard ve forme

Reagovat
Pony Slaystation

Hazard all the way, v top formě by mohl být až na úrovni Messiho

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Do Leicesteru ideálně, teda jestli přistoupí na nižší plat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Witcher

Bílej Brazilec mě byl vod začátku podezřelý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
PH8

Dembele, Countinho, de Jong a Griezmann za 445M EUR.. To je až neuvěřitelné kolik dokáže Barcelona utratit za hráče kteří táhnou svůj tým, patří mezi nejlepší na světě a už před přestupem všichni vidí, že je to pro Barcelonu píčovina. De Jong se možná ještě chytí.

Reagovat
Bakary3

Tak zrovna Coutinho se jevil jako idealni nahrada, top hrac, za Iniestu, jestli si to dobre pamatuju.

Reagovat
Coutinho10

to uz asi nebude nahoda

Reagovat
TheTopFootbaler

De Jong teda smysl dává, nebo dával by, kdyby zrovna střed zálohy neměli narvaný k prasknutí.

Reagovat
Gazdo

U nas je problem v tom ze tam mame to nase starsie jadro ktore nam vyhralo vsetky tie trofeje a uz su tak trochu lenivi a rozmaznani a to je celkom nakazlive. Bolo to vidiet jak na De Jongovi, tak na Griezovi aj Coutsovi. Kazdy z nich ked prisiel tak ihned makal, ponukal sa, napadal a lietal ale postupom casu kazdy zapadol lebo bohuzial hrame prave vdaka tej starej garde taky profesorsky futbal. Tam pokial nie je psychicky silny jedinece ktory si uvedomuje ze nesmie prestat makat tak je v prdeli. Jediny Griez este ako tak beha zo vsetkych posil ale aj jeho zlomia pravdepodobne

Reagovat
ondris

Reagovat
TheTopFootbaler

Shit, tak to je na prd. La Ligu vůbec nesleduju a jsem max rád že checknu výsledky, ale herní projev netuším a jestli jste přestali být obětaví, tak je to v pytli, no.

Reagovat
PH8

Nevím no, mně přijde že se ti hráči do Barcy nehodí a nepřizpůsobí se. A nemyslím že je to lenivostí té generace. Stejný problém měl třeba Fabregas.

Reagovat
Gazdo

To je tak ked si hracov nevybera trener ale sportove vedenie

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hardwell

To je pro mě 445 Kč

Reagovat
Luc-Luc

paradni hrac, v Barce to nevyslo i jinym skvelym fotbalistum, tam je to hodne specificky, zvlast kdyz si treba clovek nesedne s Messim, pokud by pristoupil na nizsi plat a na to, ze nebude zaklad, dal bych mu klidne druhou sanci u nas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RadekVonCZE

Ale jo.

No zas ten Leicester by byl zajímavej.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele