COUSIN: V RACINGU LENS KONČÍM

23.05.2007, 13:50
Aktuality
Působení Daniela Cousina v Racingu Lens se chýlí ke konci. Druhý nejlepší střelec loňského ročníku Ligue 1 po neshodách s fanoušky a vedením již dal na vědomí, že v létě udělá všechno pro to, aby z klubu mohl odejít...

"Jsou tu kluby, které o mě mají zájem. Jedna věc je jistá - nadále už nebudu hráčem Lensu," prohlásil rezolutně rodák z afrického Gabonu.

Cousin letos zůstal trochu za očekáváním a dal jenom čtyři branky. Na vině je jeho pokles formy a chování, často seděl pouze na lavičce a po veřejných stížnostech mu bylo pohroženo propuštěním z klubu. Cousin má na Stade Felix-Bollaert smlouvu ještě na dva roky, tu ale s největší pravděpodobností nedodrží.

"Neměl jsem nejlepší sezónu, vím to. Všechno se urychlilo před dvěma týdny po jednom interview. Řekl jsem, že chci odejít. Nebylo v tom nic zlomyslného, z mé strany to bylo spíše čestné," vrací se Cousin ke zlomovému momentu.

Ligue 1 před sebou má poslední kolo, v němž Lens bude usilovat o udržení třetí příčky. Racing hraje v Troyes a bude se muset obejít bez Cousina, jehož vedení vyřadilo z kádru.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele