Courtois prodloužil smlouvu s Chelsea

11.09.2014, 19:42
Aktuality
Thibaut Courtois podle očekávání prodloužil smlouvu s Chelsea, kde je nyní vázán po dobu dalších pěti let. Nadějný belgický brankář se vrátil do londýnského celku po hostování z Atlética Madrid a okamžitě si u manažera Josého Mourinha vybojoval pozici týmové jedničky...

Chelsea si služby belgického brankáře zajistila již před třemi lety, kdy ho přivedla z Genku, obratem však Courtois putoval na hostování do Madridu. U Rojiblancos následně vydržel tři sezony, během nichž kromě ligového triumfu opanoval Evropskou ligu a podíval se i do finále LM.

Po návratu na Stamford Bridge pak posadil na lavičku náhradníků dlouholetou brankářskou stálici Petra Čecha, jenž figuroval na pozici jedničky Blues prakticky od roku 2004. "Jsem spokojený. Je příjemné vědět, že tu budu minimálně dalších pět let," uvedl Courtois pro oficiální webové stránky CFC. "Teď už se mohu soustředit pouze na zápasy," doplnila brankářská jednička belgické reprezentace.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (383)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele