Coufal byl před debutem nervózní, výhru označil za splněný sen

05.10.2020, 09:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (313)

Přidat komentář
Recoba Inter

Reagovat
Rybinho85
Reagovat
veikko

Super Ale teda Leicester předváděl bránění lvl Zbrojovka.

Reagovat
smazaný uživatel

ak dnes nikoho nekupime, edu out!

Reagovat
Bakary3

Tak ono to asi taky není tak jednoduchý, když už minulý léto se jelo pomalu na dluh na x let, viz přestup Saliby, Pepeho…

Kdyby bylo, tak je tu Aouar za 50, ale zřejmě na něj ty prachy nejsou, nebo ochota Lyonu s jiným splátkovým kalendářem?

Zase jít po někom míň kvalitním, nadávalo se stejně, že radši ať nevodí nikoho....

Chybu vidím v Torreirovi - při zájmu o Parteye jim prostě měli říct buď nám ho dejte, nebo u nás Lucas zůstává... To se nechali prostě ojebat.

Reagovat
J0EL

Najvacsia chyba je ale v tom, ze sa ideme zbavovat hracov v zalohe a nemame za nich nahrady. Vzpoklonkovali sme Mesuta, Guenda, teraz asi aj Lucasa a nikto nepride? Kto nam bude hrat v tej zalohe?

Nechapem co take spravil Mesut, ze nemoze zaskocit aspon z lavicky. Proti betonarskym timom je prave on to, co nam chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

nezbavili sme sa obrancov, niektorych hracov posielame zadarmo prec, okrem gabriela prisiel len plevel a hlavne u eduhi ma desi aj jehi cv - neposobi velmi kompetentnym dojmom

Reagovat
Bakary3

Ale kdo by ty obránce chtěl...

Ty bys koupil Mustafiho? Sokratise? Chamberse?

A když už, tak zkusíš nějakou směšnou nabídku, protože prostě za moc nestojí...

To je těžký...

To samá třeba Guendo, jo, talent, jenže s tím, jakej je zmrd, tě o něj někdo zase zkusí jen ojebat, když už to riskne...

Můžeš k Eduovi napsat víc?

Reagovat
VdV

Jakej je zmrd?

Reagovat
Bakary3

třeba

Reagovat
Bakary3

jeho chování není zrovna ukázkový... chová se jak mistr světa a už si prý otevřel držku i na Artetu, proto je na vedlejší koleji...

Na hřišti musí být součástí každý kontroverze... Povykuje na fanoušky soupeře.... atd.

Na to, že dokázal úplný hovno, tak si o sobě myslí teda dost.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Talker

Tak co jsem četl, tak Lyon chtěl 50mega+bonusy a vy jste nabízeli nějakých 36+bonusy, což je brutální rozdíl. To pak není o splátkovém kalendáři, ale o tom, že každý tým má úplně jinou představu o ceně. Podobně u Parteyho, kdy chtěli výkupku a vy jste (asi?) začali jednat na těch 36.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
SunFells

U toho Parteyho sis to číslo vymyslel ne? Ale tam jsme 50 dát nechtěli no ...u Aouara by se tomu s bonusy ta finální nabídka blížit mohla.

Reagovat
Talker

Proto je tam to "(asi?)" - tipuju, že je to váš budget na záložníka.

Ohledně Aouara je otázka, kolik chtěli v bonusech - pokud chtěli 50+10 a vy jste nabízeli 36+10, tak to je dost podstatný rozdíl.

Reagovat
SunFells

Právě se ujišťuju, že se opravdu domníváš že ten budget je 36

Naše nabídka byla tuším 38 bez bonusů, ale nemyslím si, že to byla plánovaná poslední nabídka ....jen ta finální by se na 50+ nikdy nedostala, ale to ani nebyl opravdový požadavek Lyonu.

Reagovat
Talker

OK, Tak 38...

Lyon prodávat nemusí, je mu čerstvě 22, takže nějak je otázka, kolik doopravdy chtěli.

Reagovat
SunFells

Nezdá se mi, že si to pochopil Já neříkám, že ten budget je o 2 mega vyšší.

Právě šly zprávy, že docela musí, ale kdo ví ...No přímo pan vedoucí se vyjádřil ve smyslu, že ani na 50 netíhnou.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak na bonusech mezi Lyonem a Arsenalem shoda panuje, takže by mohli vyhodit pryč ty peníze a mohou uzavřít obchod.

Reagovat
iamek

Ty přestupy na dluh jsou jen oddálení problému. Sice ušetříš jeden přestupák, ale pak další roky jsi na tom vlastně stejně.

Reagovat
Liveral

Někdo přijít musí, jít do sezony s třema CM z čehož je jeden Elneny a druhýho nevlastníme mi přijde uplně nesmyslný

Reagovat
Golasso

To tam můžou zabalit rovnou všichni kromě Artety.

Jestli odejde Edu, tak se akorát Vekancosi prohlásí už nejspíš rovnou za krále Mléčné dráhy a přilehlých galaxií . Ten borec se vyšplhal po mrtvolách hodně vysoko.

A dávej bacha, co si přeješ. Odchod Raula nám...ehm...úplně nepomohl

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som po odchode raulovi pisal ze nam to mozno kratkodobo uskodi, ze ho treba nahradit poriadne a ze velmi eduovi neverim..

on je dalsi na rane treba sa zbavit aj jeho a priviest niekoho kompetentneho

ale to predbiehame, este mu davam sancu ked dnes nieco vymysli

Reagovat
Golasso

Až na to, že řešení krátkodobých problémů (prodeje a co nejrychleji do LM) jsou podmínkou pro start nějakého dlouhodobého rozvoje, takže nám odchod Raula uškodí i dlouhodobě. Jestli ho vyhodit museli, tak to měli udělat nějak chytře a líp to načasovat. Teď akorát sedí moc málo zadků na příliš mnoha židlích, jak je ostatně u nás velmi špatným zvykem už od dob Wengera.

Taky není dobré ignorovat pozici jediného člověka (kromě majitele), který spojuje neschopnost minulého vedení a toho současného, jenom je před ním pořád někdo, kdo ty facky schytá za něj (Wenger, Emery, Raul, teď Edu...).

Reagovat
sejber

Najvacsi problem Arsenalu je prave to ze kezdy rok tu mame nove vedenie. Vyhadzovat Edua a tahat sem niekoho ineho nas fakt nikam neposunie.

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa všetkého aj keď nekúpime nikoho dnes, tak stále môžeme nakupovať z PL a Champu. Buendía/Benrahma by boli v momentálnej situácii super.

Reagovat
J0EL

Ani jeden by nebol extra vylepsenim. A popravde ma nikto realny z PL ani Champu nenapada. Mozno tak Grealish by nas vytrhol, ale nerealne.

Reagovat
Mastný Chobot

Grealish podpísal nový kontrakt pred týždňom a už predtým zaňho pýtali 70+m Teraz bude stáť tak 2 Aouarov.

Podľa mňa sa vždy dá nájsť aj v Champe niekto, kto by ten tím vylepšil. Taký Buendía by nám mohol sadnúť imho a viac ako 20m by nestál určite.

Reagovat
Liveral

Já četl že jenom z Champu aže PL => PL transfery se uzavírají taky dnes

Reagovat
Mastný Chobot

môže byť, tak či tak to na Buendíovi a Benrahmovi nič nemení

Reagovat
Liveral

To ne no, jen nám to o něco zužuje výběr. Protože potřebujeme nutně i to CM, c tím co máme prostě do sezony jít nemůžeme

Reagovat
smazaný uživatel

no, po dnešku můžeme nakupovat jenom z Champu a níže. Benrahma by byl sen, buendia nevím, potřebujeme někoho produktivního.

Reagovat
PH8

Ať se na to vyjebou. Žádný rychlý přestup už nás stejně nezachrání. Na nějakýho chorchýňa. Aouar za 50m je hovadina, vždyť s ním Lyon neuhrál ani LM v lize a nás by měl spasit. Nikoho z Francie už nechci.

Prostě budeme hrát s tupým defenzivním středem zálohy, rychlými křídly a zabijáky na hrotu. Budeme bojovat o 4.-8. místo a doufat, že ty naše zázračné děti dospějí do top světových hráčů a i tak je udržíme.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Dost se ted mluví o tom, že máte dobrou generaci kluků v akademii ne? Proč nedát šanci jim? Nikdo od vás nic nečeká a už párkrát se ukázalo, že i 18letej kluk může být dělo, který okamžitě zvedne tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si vychutná svojich 5 minút slávy. Keď sa dá Fredericks dohromady, tak Coufal poputuje na lavičku a časom potom na hosťovanie niekam do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

No Fredericks teda taky neni žádnej zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

To teda naozaj nie je. Videl som ho hrať x-krát a nikdy ma nepresvedčil. Neprestupoval však Coufal do WHU ako záskok za neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně jo, ale nikde není psáno, že když nebude hrát stabilně svůj standard, tak se nemůže v sestavě udržet

Reagovat
smazaný uživatel

To môže a ja mu to určite aj prajem

Reagovat
Pilsnersfaust

ty hrozne prejici vuci cechum salty kid

Reagovat
kolouch

Ne, přestupoval do WHU pravě proto, že Fredericks není žádný zázrak a potřebovali jsme na tom postu posílit. Jako záskok tam mohl ty 2-3 zápasy zahrát Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja vieme, že Moyes by tam to ucho z rezervy nastálo nenasadil a najmä nie pred sériou prestížnych zápasov s Leicestrom, Tottenhamom, ManCity a Liverpoolom. Chcelo to na záskok ostrieľanejšieho hráča a naskytol sa práve Coufal. Fredericks však naozaj nie je žiadny zázrak a vytlačiť ho na lavičku by pri dobrých a stabilných výkonoch zase nemuselo byť unreal.

Reagovat
Talker

Spíš šlo o konkurenci na ten post - je to průměrný hráč v rámci ligy, takže mít tam dalšího hráče, který se s ním o tu pozici bude bít je pro ně ideální ať do dopadne jakkoliv.

Reagovat
PH8

Z pohledu WHU tam možná šel jako záskok, i když spíš jako alternativa či konkurence. Z pohledu Coufala tam šel hrát a přesvědčit o svých kvalitách, na lavičku by si tam sednout nešel.

Reagovat
mxyzptllk

na něho nemá vůbec smysl reagovat, je to chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zasa úplný chudák to nie je, keďže získal angažmán v klube PL a niečo už má predsa len v kariére odohrané, ale inak s tebou súhlasím, že tie reakcie sú neprimerané jedinému štartu v PL.

Reagovat
Bakary3

tak teď už vůbec nepochybuju o tom, že bude Cuf hvězdit.

Reagovat
Freonový_duch

Tak místo toho, aby jsme byli rádi, že českému hráči se daří v PL, tak píšeš takové sračky...ty musíš mít hrozně těžký život twle

Reagovat
jk

On se neraduje z českého úspěchu v PL. On závidí. On je slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

ved vacsina je, mne to tiez pride ako take ozivenie PL. Teda ak to uz nie je otravne ako Soucek, kde uz ho kazdy vidi v top klube. Ale on ma proste potrebu zhadzovat ceskych hracov z nejakeho dovodu

Reagovat
smazaný uživatel

Proti extrémnímu přeceňování Škriniara, dříve Hamšíka že strany Slováků je hype na Soucka stále ještě v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Extrémne hype a preceňovanie Škriniara a predtým Hamšíka zo strany Slovákov

Ty si asi nezažil éru, keď Češi extrémne vychvaľovali Nedvěda, Čecha, Kollera či Rosického a to neprimerané otravné hype z českej strany čo na nich bolo? Rosický mohol byť napríklad z formy, mať slabú sezónu ako trebárs v Arsenale, keď mu nešlo a vaši fanúšikovia a média ho stále vynášali do nebies

Reagovat
jk

Nedvěd vyhrál zlatý míč tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je u prdele Jirko, nech vyhral aj intergalaktickú kopačku, Hamšík získal počas svojho pôsobenia v Neapole individuálnych ocenení tiež dosť, ale tu je teraz reč o tom neprimeronom hype na jeho osobu zo strany českej futbalovej verejnosti

Reagovat
Puskas

A jak jinak přistupovat k hráči, co získal Zlatý míč a všeobecně byl považován za absolutní špičku? Ty hlasy m nedávali tehdy čeští fanoušci. Ono je rozdíl oslavovat držitele Zlatého míče, nebo hlásat do světa že ta či ona stoperská dvojice je jednou z nejlepších na světě, a potom ji vyškolí jeden český útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, Zlatú kopačku síce získal a bol to dobrý futbalista, ale to velebenie jeho osoby v Čechách bolo neadekvátne tomuto honoru. Keď napríklad získali Zlatú loptu Modrič či Ševčenko v ich domovinách sa okolo ich osôb nekonalo také hype aké bolo v ČR na margo Nedvědovho víťazstva v tejto ankete.

Uveď mi prosím nejaký relevantný slovenský zdroj, ktorý hlásal, že disponujeme najlepšou stopérskou dvojicou na svete.

Reagovat
Puskas

Ty jsi tak dopodrobna sledoval chorvatské a ukrajinské zdroje a diskuse fanoušků, že to víš? A bavíme se tu o fanouškovských pohledech.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom príspevku som nemal na mysli pohľad fanúšikov, ale skôr nejaký mediálny ošiaľ okolo toho a o tom nejaký menší prehľad mám. Samozrejme bol aj tam, ale nešlo to do takého extrému ako v Čechách, kde Nedvěda v jeho najlepších časoch neúnosne velebili.

Stále poprosím o ten zdroj zo SR, ktorý uvádzal, že máme najlepšou stopérskou dvojicou na svete. Ak ho neuvedieš, tak si klamár.

Reagovat
Puskas

A jí psalo fanoušcích zde na fóru, ne o zdrojích, tak mě neobviňuj. Nebo mi ukaž, kde jsem psal o zdrojích.

Reagovat
smazaný uživatel

Puskas05.10.2020 13:44#

"nebo hlásat do světa že ta či ona stoperská dvojice je jednou z nejlepších na světě"

Subjektívny názor nejakého tunajšieho užívateľa, ktorý je určite poriadne pritiahnutý za vlasy a navyše prezentovaný na jednej konkrétnej futbalovej stránke predsa nemôžeš označiť ako hlásanie do sveta Puskási...

Reagovat
Svatej

Reagovat
kolouch

Tys nebyl v Chorvatsku po tom, co Modrič získal zlatý míč co?

Reagovat
Puskas

Díval se na jejich televizi, ale nevšiml si, že je srbská. Tam to jen zmínili a šli od toho dál.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže bol a tiež som tam videl tie dresy a tričká s jeho menom či podobizňou, dokonca aj nejaké ruksaky. To ale neznamená, že fanúšikovia tam v diskusiách celý rok onanovali na tom, že Modrič získal Zlatú loptu.

Reagovat
kolouch

No vidis, u nas zadne ruksaky s Nedvedem nebyly

Reagovat
smazaný uživatel

To je vina slabšieho marketingu, no. Keby boli, tak by sa určite rýchlo rozpredali. Jeden taký by si možno dodnes nosil do práce

Reagovat
Hokaido

Reagovat
jk

Hamšíkovo největší ocenění je Slovenský fotbalista roku, to se na Zlatý míč moc nechytá bro.

Reagovat
Puskas

Atd., atd. Zlatý míč je Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybne, ale ten užívateľ tvrdil, že Hamšíkovo osobné maximum je Slovenský futbalista roka

Reagovat
jk

Tyvole to je posraná jedenáctka roku? Jako fakt dáváš sestavu kam se dostal Pablo Armero na stejně ležel jako Zlatý míč?

Tebe museli na Kounicových kolejích v Brně dávat dobrou sadu, že jsi tak zapšklej

Reagovat
smazaný uživatel

Kounicové koleje neznám vole a nechce sa mi to gogoliť, ty sa tam však zjavne musel prežiť nejakú veľkú osobnú traumu. Sám ale vidíš, akú si si urobil z huby riť svojimi tvrdeniami, že maximálne hráčske ocenenie čo Grande Marekiaro získal bol nejaký Slovenský futbalista roka

Reagovat
jk

No a co je teda to největší individuální ocenění co ten Hamšík Hilská? Fakt jako milosti v jedenáctce roku 2011 v Itálii je víc než nejlepší fotbalista Slovenska?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bakary3

To jo, Nedvěda jako vítěze zlatýho míče, Čecha jako jednoho z top světových golmanů, Kollera jako historicky nej střelce tehdejší top světový repre…

Ty jsi vemeno, nejsi vtipnej, nejsi nic

Reagovat
adoxx

Reagovat
Puskas

Wendigo05.10.2020 11:17#

Aký troll, vole. Buď vďačný za aktívneho užívateľa, ktorý má živý záujem aj o českú futbalovú scénu... Moc cudzincov vám sem do týchto diskusií zrovna nechodí

Reagovat
Bakary3

Snad ho někdo jednou docení

Reagovat
smazaný uživatel

To len vy v Čechách ste ich videli ako takéto mega hviezdy. Ja netvrdím, že Nedvěd a Čech neboli páni futbalisti (Koller nie, to bolo poleno), no bavíme sa tu o neadekvátnom hype na domácich hráčov a ako sledujem, ty si dodnes obeťou toho šialenstva. Však ty máš ešte niekde doma v skrini uloženú posteľnú bielizeň s Tankistovou podobizňou a prežil si v nej pár vlhkých nocí, čo ty trubka?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, zaregistroval jsem si doménu eurofotbal.sk a chtěl bych ve spolupráci s místním vedením vytvořit takový "výběh" pro podobné zamindrákované kokůtky, kteří by měli zrcadlově promítnuný obsah eurofotbal.cz do eurofotbal.sk, ale odpovídal by jim tam BOT, přičemž po udělení specifické značky by podobní uživatelé na cz stránku nemohli.

Budu se těšit na spolupráci

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sa ti každý vyserie, je to totiž rovnaká nezmyselná a nepodstatná pičovina ako samotné tvoje vyše 12 ročné účinkovanie na EF. Ty radšej rieš, ako by si si mohol tu na EF deletnúť účet..

Reagovat
Hokaido

Wendigo05.10.2020 11:08#

Ja doprajem úspech každému, kto je dobrý futbalista a má svedomitý prístup.

¨

Wendigo05.10.2020 13:45#

Ja netvrdím, že Nedvěd a Čech neboli páni futbalisti (Koller nie, to bolo poleno),

Tady je pěkně vidět, jakej jsi dement. Kdyby něco věděl o Kollerovi, tak držíš hubu. Fakt se nemusíš vyjadřovat úplně ke všemu, jen aby ses nenudil. Všichni tady vidí, že víš hovno o Coufalovi, Fredericksovi, Rosickým i Nedvědovi.

Schovej si ty kecy na článek o Hamšíkovi, pokud teda ještě nějakej bude.

Reagovat
smazaný uživatel

netuší

Reagovat
Svatej

Reagovat
mxyzptllk

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš samé hovná. Ja som Kollera ako hráča zažil a viem veľmi dobre aký bol. On bol hviezdou možno tam u vás v pepíkove, kde si dodnes žijete ten váš blažený sen, ktorého podstatou je neobmedzený prísun vepřo-knedlo-zelo a lacného piva z obchodného reťazca. V celoeurópskom či nebodaj svetom merítku to žiadne útočné eso nebolo. Pár zápasov sa mu vydarilo a to bolo všetko.

Reagovat
jk

Další článek o Hamšíkovi bude, že ukončil karieru v Zemplínu Michalovce

Reagovat
smazaný uživatel

Najbližší bude, že gólom + parádnou gólovou prihrávkou popravil Írov v baráži. Dočkáš sa ho cca za 3 dni

Reagovat
Bakary3

No jasně, ale tak pořád lepší, než s ovečkama na seně

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem, že o teba sa ženy zrovna moc nebijú, čo? Akože by si musel u dievčat usporadúvať nejaké výberové konania na svoju osobu, to asi nehrozí, však?

Reagovat
Bakary3

Nevim, v jaky souvislosti jsi na to prisel, ale pojd jeste neco, hlupacku

Reagovat
smazaný uživatel

V rovnakej súvislosti ako ty s tými tvojimi ovečkami s ktorými máš často akési zvrhlé zoofilné predstavy, odohrávajúce sa v sene, ty zvrátený chcípák

Reagovat
kolouch

Tak je jasné, že ten hype kolem Nedvěda bude větší než kolem Hamšíka. Nedvěd vyhrál zlatý míč, 4x italskou ligu, stříbro a bronz z ME, finále LM. Hamšíkův největší úspěch je přestup do čínské ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne si to trafil kolouchu a je vidieť, že sa vyznáš. Financiami motivovaný prestup do čínskej ligy pred koncom kariéry bol naozaj Hamšíkovým kariérnym maximom

Reagovat
PH8

https://www.givemesport.com/1559854-the-premier-leagues-greatest-ever-goalkeepers-ranked-into-tiers

Naopak, v čechách byl Čech mnohem více zatracovaný než v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavý pohľad na vec. Ja som na jeho adresu zažil z českej strany vždy iba chvály, či od médií, fanúšikov alebo českých futbalových komentátorov, keď sa hral nejaký match.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Rosický bol top hráč, kámo

Reagovat
Hokaido

Včera měl 40, to je v píči.

Reagovat
Ligter

hrozný

Reagovat
Ligter

já měl furt normálně za to, že mu je okolo pětadvaceti

Reagovat
Ondiis

damn

Reagovat
Hokaido

Špatný smajl, měl být palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Už po 30tke keď bol ešte v Arsenale hral hovno, síce to bolo aj vinou častých zranení, ale priznajme si, že sa od neho vtedy očakávalo o dosť viac

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
Hokaido

Ale byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Aj top chvastúň a tlčhuba, kámo

Reagovat
adoxx

Ty musíš mít šílený komplexy

Reagovat
aramaki

si total mimo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zas tenhle pičus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freonový_duch

Přesně kvůli takovým "frajerům" s IQ 15 pak ty diskuze vypadají, jak vypadají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak ses dokázal přihlásit a nějakou blbost napsat, dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Ze společného hatu Wendiga se to nějak zvrhlo ta diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to číslo, vyjadrujúce môj Inteligenčný kvocient si zabudol dať nulu, tak si to pls oprav

Reagovat
meno

Reagovat
Ondiis

15Wendigo .. tak, a máš tam tu nulu

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Puskas

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
icemike

Reagovat
Trand

Reagovat
Freonový_duch

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PBLead

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
mxyzptllk

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Spejbl

Reagovat
PH8

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
andrew96

Reagovat
Freedo

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
dantetomas

Reagovat
TopinB

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doprajem úspech každému, kto je dobrý futbalista a má svedomitý prístup. Ak sa Vláďa vo WHU prebojuje do základu hoci aj na úkor Fredericksa a nazbiera v tejto sezóne poriadnu porciu odhratých minút v PL, tak mu to rád uznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej mu Vláďa, pro tebe je to PAN Coufal! Pro nás fans Slavie je to Cuf, ty Vláďo

Reagovat
smazaný uživatel

Na slavia.cz aj FB Slavie ho tiež oslovujú ako Vláďu. Ty teda asi nebudeš veľký fanúšik Slavie, zrejme len taký gaučový pivný domased, čo?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
kolouch

Z čeho tak soudíš? Určitě se nedá hodnotit po jednom zápase, ale Fredericks je zrovna hráč, který místo v sestavě nemá vůbec jisté a výkon, jaký předvedl Coufal na Leicesteru jsem u něj neviděl hodně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž sám Moyes ho po zápase chválil. Fredericks síce ako vravíš nie je žiadne terno, no je to predsa len Angličan a predsa len je vo WHU už nejaký piatok, takže uvidíme. Ja by som to Coufalovi určite doprial, aby hral základ v PL, no realita môže byť napokon úplne odlišná a jeho pôsobenie na ostrovoch môže nakoniec fakt skončiť v tom Champe...

Reagovat
Losinho

Už má v PL stejně zápasů jako Rodák

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, keď sa vráti Fredericks a po sezóne si to potom môžeme zosumarizovať. Inak, povedal by som, že brankár to má s tým presadením sa do základu asi trošku ťažšie než hráč v poli, najmä keď na jeho post klub pred sezónou dotiahne na hosťovanie hráča z PSG

Reagovat
Losinho

Právě, asi na to těžce nemá, když radši narychlo vezmou záplatu na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Tu teraz vôbec nejde o to, či na to má alebo nie. Keby si trochu sledoval dianie v PL, vedel by si, že taká je proste hráčska politika Fulhamu, že po postupe z Champu do PL vždy napumpujú káder kdejakými žoldákmi, ktorí potom zväčša hrajú v základe namiesto tých, ktorí im vybojovali postup. Urobili tak pred sezónou 2018/2019 a leteli z PL von ako špinavé prádlo a nie nepodobne si počínali aj pred touto sezónou, vďaka čomu bol aj Rodák odsunutý na post brankárskej dvojky. Výsledok? Zatiaľ sú na chvoste tabuľky PL so skóre 3:11 aj s tým ich "zázračným" Aréolom v bránke. Michodom, Rodák v minulej sezóne skončil v hlasovaní obľúbenosti fanúšikov Chalupárov na druhom mieste za Mitrovičom a dostal sa do najlepšej jedenástky Champu za sezónu 2019/2020. Myslíš, si že Aréola bude neochvejnou jednotkou v bránke Fulhamu stále? Ešte pár nádielok aké dostal s klubmi ako Leeds či Aston Villa a dvere pre Rodáka sú opäť otvorené...

Reagovat
Losinho

Fuuu tak to číst nebudu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

V skratke pre dyslektikov:

Fulham - blivajz klub, čo vždy po postupe do PL vsadí na žoldákov namiesto tých, čo vybojovali postup a potom aj tak zahučia späť do Champu.

Rodák - ďalšia obeť takéhoto ich jednania.

Reagovat
oli9

Ty si fakt slovenský Troll vole.... Nevynechas ani jeden článek s českým reprezentantem

Reagovat
Bakary3

co má dělat, když o slovácích není co psát

Reagovat
smazaný uživatel

O Andym by se toho dalo napsat... Třeba jak ta mrdka kvičí, protože ví že za rok končí.

Reagovat
Bakary3

a to jo

Reagovat
smazaný uživatel

By si sa posral z toho, čo všetko som ja už dnes doobeda kade-tade popísal napríklad na margo blížiaceho barážového zápasu Slovenska s Írskom, takže určite je o čom písať

Reagovat
Stannis Baratheon

Baráž o co? A jakto že my nic nehrajem?

Reagovat
adoxx

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Baráž o to aby mohli jebat ovce na louce u Aberdeenu.

Reagovat
smazaný uživatel

To si sa pomýlil... So Škótskom hráte v Glasgowe a nie v Aberdeene, ovečky teda môžete mydliť tam

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť, to je proto abychom se tam nepotkali a vy můžete v klidu jebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Odhadom koľko myslíš, že by si takých ovečiek zvládol za noc, keby si bol vo svojej "top forme"? Ja predpokladám, že kanec ako si ty, by pri správnej konštalácii nemal problém vyklátiť za jednu noc celý salaš aj s bašom a honelníkmi

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mluvíš se zrdcadlem?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto, že ste na Euro mali slabučkú kvalifikačnú skupinu a o postup ste bojovali s Kosovom, Bulharskom a Čiernou Horou, kým my sme hrali v skupine, v ktorej boli štyria účastníci posledného Eura, kde nás Wales nakoniec preskočil o jeden bod, vieme?

Reagovat
Stannis Baratheon

Bulharsko teď hraje o EURO s Maďarskem, tak uvidíme kdo je silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som fanúšikom Maďarov a v kvalde sme ich bez väčších problémov dali doma aj vonku, ale skromne tipujem, že Bulharov v cajku zvládnu Stanndo.

Reagovat
Stannis Baratheon

A já zase že Bulhaři v klidu zvládnou Maďary.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento odhad ti moc nevyšiel Stando.

Reagovat
Bakary3

No jak psal stannis, neposral, protože mě vaše baráž odloženců moc nezajímá, takže ani nevím co jsi kade-tade napísal.

Já v podstatě ani moc nečtu, když se tu něco objeví o vašem hráči, spíš tak nějak jako expresku, když už.

Ale ať jsi k vám napísal cokoliv, nic to nemění na tom, že o našich hráčích si nic uniknout nenecháš, ikdyž nás vaši v podstatě nezajímají, komplexáčku

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že nemôžeš vedieť čo som dnes kde napísal, keďže jediné futbalové diskusie, ktoré navštevuješ sú výlučne tu na EF, ty rúra.

Na rozdiel od teba, ja sledujem futbalové dianie celosvetovo, takže ma zaujímajú hráči, ich výkonnosť a osudy či už je to Slovák, čech, Brazílec alebo Austrálčan. Neselektujem to, mám rád futbal ako celok a to je zásadný rozdiel medzi nami dvoma.

Bolo by fajn zistiť si názory futbalových fanúšikov vrámci celej Európy, že keby sa mali rozhodovať aký zápas si pozrú, či by uprednostnili našu "baráž odložencov" s Írskom alebo to vaše "superprestížne" futbalové klanie čo chystáte s Cyprom či Izraelom. Garantujem ti, že 95% opýtaných by uprednostnili Slovensko, pepíku

Reagovat
Bakary3

Víš jak, když jsi blbej, můžeš číst od rána do večera.

Stejně tak koukat na fotbal v tvým případě, a rozumět tomu stejně nebudeš.

A netipuju, že to pochopíš, ale my hrajeme s Cyprom, protože nemusíme hrát baráž jako vy, Jánko

Reagovat
smazaný uživatel

A to už nebol na prípravu vhodnejší súper než Cyprus - looseri čo sú na konci prvej stovky rankingu FIFA. To už na vás nezostal kvalitnejší súper Štěpáne? Takýto zápas vám akože dá čo okrem toho, že sa v ňom v súboji s tými zákerákmi určite zraní niektorý váš reprezentant? Veď to ste už pokojne mohli hrať priateľák hoci s Opavou

Reagovat
kolouch

Tak pozor, Opavu si do huby neber

Reagovat
Bakary3

Myslis nekoho lepsiho, treba Gibraltar? Oh wait...

Reagovat
smazaný uživatel

Gibraltar? Ty si naozaj myslíš, že sme s nimi vtedy hrali ten priateľák preto, aby sme si naladili formu?

Bolo to vtedy v ich úplných začiatkoch, potom sa oficiálne stali členmi UEFA. Každý na nich sral a nikto s nimi nechcel hrať. Keď ale úctivo a slušne požiadali náš zväz vyhoveli sme im. Ten zápas sme samozrejme v žiadnom ohľade nepotrebovali. Bol to z našej strany akt solidarity, bolo nám ich ľúto a chceli sme im dať šancu. Holt, my Slováci sme raz takí, priateľskí, dobrosrdeční a solidárni

Reagovat
Bakary3

A vas jim bylo líto po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Keby boli o priateľák požiadali vás, tiež by ste do toho išli. Na váš zväz ale žiadna žiadosť o odohranie priateľské zápasu neprišla...Tí Gibraltárci zrejme ani netušili, že nejaké česko existuje

Reagovat
Bakary3

Ale jinak tě mám vlastně rád... je čemu se tady smát a ještě k tomu děláš Slovákům ostudu jako kráva, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Akým Slovákom? Veď o tejto diskusii tu na Slovensku nikto nevie a okrem mňa sem skoro žiadni Slováci nechodia, len nejaký počeštený Staško87, čo už žije x rokov u vás a toho si v svojich radoch pokojne nechajte

Reagovat
smazaný uživatel

Aký troll, vole. Buď vďačný za aktívneho užívateľa, ktorý má živý záujem aj o českú futbalovú scénu... Moc cudzincov vám sem do týchto diskusií zrovna nechodí

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

kez by

Reagovat
Taiger

Nechoď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Ono lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak 5 až 7.

Reagovat
smazaný uživatel

A snad ani chodit nebudou.

Reagovat
mickey mouse

závistivý chudáčku

Reagovat
smazaný uživatel

Mám závidieť, že český hráč, ktorého prestup sa udial na základe toho, že West Hamu sa zranil obranca si kopol prvý zápas v PL? Po Coufalovom prestupe momentálne máte na súpiskách tímov PL o jedného hráča viac ako my. My máme napríklad v Serii A momentálne 6 hráčov a vy len dvoch, tak kto má teraz závidieť?

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď je pravda, že druhá polovica ligového pelotónu tam nemá úplne top kvalitou, zrovna nudnou by som Seriu A nenazval

Reagovat
smazaný uživatel

a len tak btw. Vavro nehrava, Spalek je rad ked zacne v zaklade ak neodide dole o polcase, Haraslin ani z tej lavicky nenastupi, Tupta dostal sancu a musel ist dole o polcase radsej a k Lobotkovi chcu priniest Bakayoka aby nemusel hravat vobec. A Skriniar je tiez rad momentalne ak je v zaklade tri zapasy po sebe. To uz by som tych hracov radsej mal v Ceskej lige a nech hraju zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Špaleka som na mysli nemal, ten predsa v Serii A v súčasnosti nepôsobí. Ten šiesty je Kuco. Výkonnosť našich hráčov v Taliansku vidíš v tak negatívnom svetle, že tu nemá zmysel rozvíjať nejakú diskusiu asi. Len neviem v akej futbalovej realite to žiješ, ale poviem ti, že aj tretina zápasov, odohratá v sezóne v Serii A je mnohonásobne viac, než plná sezónna minutáž v českej lige...

Reagovat
smazaný uživatel

Kucku som zabudol, ten hrava pravidelne tak toho pridam k Skriniarovi lebo ten snad zacne hravat teraz pravidelne ak ho teda nechcu predat. S Ceskou ligou som mozno trochu prestrelil, ale tak si tam dosad Belgicku ci Holandsku. Radsej ich mat v nejakom slabsom time kde budu hravat nez niekde v top5 lige, ale budu radi za par minut. To uz nie su hraci, co maju 20 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď tam namiesto tej českej dosadíme spomínané ligy, teda holandskú a belgickú, tak sa s tým nedá nesúhlasiť. Mňa osobne určite teší, že Bero, Niňaj, Jakubech, Hrošovský nastupujú vo svojich kluboch pravidelne, minútky zbiera aj Boženík a dokonca aj 18 ročný Suslov strelil gól v Eredivisie. Je to lepšie, než sedieť na lavičke v Laziu, ako sa stalo Vavrovi. To, že nemá dostatočnú zápasovú prax a záťaž je pre repre a samozrejme aj pre neho samého úplne zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aktuálne máme v Serii A už len 5 hráčov. Tupta sa včera presunul na hosťovanie do Ascoli. Ale koniec-koncom je to momentálne asi lepšie pre neho. V druhej lige má šancu nazbierať oveľa väčšiu porciu zápasov než vo Verone, do ktorej včera navyše prišiel Kalinič.

Reagovat
Witcher

Však ze série A se chodí do český ligy

Reagovat
adoxx

Je zvláštní že všichni fanoušci West Hamu na sociálních sítích si myslí přesnej opak...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úplne neviem, či sú zrovna fanúškovia WHU garanciou futbalovej odbornosti...

Reagovat
ACSeRw!n

nemyslim si, West Ham by u nas o titul ani nehral

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je naozaj ťažké niečo argumentovať

Reagovat
mxyzptllk

Je super, že v podstatě všechno, co předpovídáš, je přesnej opak toho, jak to reálně dopadne (Rodák, ČR-SK, ...), takže klidně plácej dál

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... nevšimol som si, že je už po sezóne aby sme sumarizovali Rodákovo účinkovanie v PL

Reagovat
dantetomas

Nie si ty rodina s tym greckym typkom? Myslim, ze sa vola Kokotakus

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale keď si budeš zajtra ráno umývať zuby, tak ho pred zrkadlom pozdrav

Reagovat
Coutinho10

predpokladam, ze zapas jsi asi nevidel, jinak bys toto nemohl napsat....

Reagovat
smazaný uživatel

Hoci PL sledujem tento konkrétny zápas som fakt nevidel. Neviem, je to nejako podstatné vzhľadom k diskutovanej téme - Coufal v základe WHU po návrate Fredericksa?

Reagovat
Coutinho10

já myslim že jo, protože já jsem mu třeba celkem věřil, že by mu to tam mohlo sednout (vim, je to jenom 1 zápas), ale i tak mě neskutečně překvapil, jak si s jednotlivýma situacema poradil a to nejenom do defenzivy, kdy to všechno správně řešil, zaskočil i za spoluhráče, kteří dovolili Leicesteru ohrozit bránu a to i v prostoru, kde by za to měl být zodpovědný nikdo jiný a i do ofenzivy měl dobrý míče na Antonia nebo dobře přihrával za obranu i na Fornalse, který mu poděkoval, takže opravdu mi Cuf udělal obrovskou radost a i z ohlasů všude možně, ať od trenéra, expertů, fans je všude cítit, že to nejsou jenom povzbudivý řeči na způsob, že nepropadnul, odehrál si svoje, nebyla to špatná premiéra atd., ale opravdu to byla skvěla premiéra po všech stránkách jako by těch zápasů v PL odehrál mraky a to Leicester, kterej vedl tabulku PL (ještě se hrálo venku), tak to opravdu nebyl lehký soupeř, takže o to je to cennější než kdyby to bylo doma proti Sheffieldu United či Fulhamu, takže já si myslim, že pokud výrazně nepůjde dolů, tak si místo v sestavě udrží i díky té chemii se Součkem....Fredericks určitě není žádný tragéd, ale rozhodně to není v momentální situaci adept na základní sestavu místo Coufala, který byl prostě famózní a všechno má ve svojí moci a já mu věřim, že i v dalších zápasech bude skvělej a o místo v základu nepřijde

Reagovat
Salfovic

To se jen ukazuje, jak je PL přeceňavaná, když jí i takovej Coufal zvládá s prstem v prdeli a po jednom tréninku

Reagovat
noustres

Takových hráčů je víc. Spíš to ukazuje umělou protekčně vytvořenou dominanci? Stokrát opakovali jak jsou nejlepší a lidi tomu jako věří. Je to jen dlouhodobě koupená popularita.

Reagovat
Frantszek

Snad te nekdo nakrmi.

Reagovat
Spalovač šancí

Anebo to ukazuje, jak kvalitní je Gambačliga

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Dozadu si to dával celkem v klidu, ale to celej West Ham. Jsem zvědavej, jestli něco uhrajou z příštích 3 kol.

Reagovat
FUnk

maji pekny rijen

Reagovat
Taiger

Bude deadline day článek?

Reagovat
kissak

Dnes vlastně končí přestupák.

Reagovat
Taiger

Dík, že si to hodil do češtiny i

Reagovat
ManUnited

Reagovat
kissak

Ty kráso, sorry Tvůj koment jsem přehlédl.

Reagovat
YNWA__MSN

Brali byste teď na roční záskok (hostovacka) Gazzanigu do LFC?

Reagovat
mickey mouse

cokoliv co má nohy

Reagovat
YNWA__MSN

stejně jsou to zatim asi jenom scifi spekulace

Reagovat
Seydou Doumbia

já myslel že Adrian je nejlepší dvojka v PL...tedy co se ještě týden zpátky psalo

Reagovat
YNWA__MSN

No tak to vůbec... Je lepší jak Karius, ale jinak traged co nohama umí na úrovni paraplegika... Já na něj nadával hned a tuplem po chybě proti Sottonu, když nahrál Ings a ten dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímalo kto to písal teda, keď už aj ty uvidíš jedneho človeka, ktorého meno si ani nespomenieš a berieš to ako keby to bol názor väčšiny.

Reagovat
stiflerovamama

Odhliadnúc od toho, že sme včera boli fakt otrasní a môžeme byť radi, že sme nedostali 10, Moss zaspal pri VARe pri tom zákroku na Salaha ?

Reagovat
Taiger

Co ten triple captain Jimenez

Reagovat
stiflerovamama

Nevyšlo

Reagovat
Kixi Syhimour

za mě jasná a ještě bych chtěl vidět ofsajdovou linii u 4. gólu, asi teda nebyl, když tak rozhodli, ale zajímalo by mě, kdo zaspal

Reagovat
stiflerovamama

To tá štandartka ? Ten hráč nebol v ofsajde, neviem ani kto zaspal ale príde mi, že pri tých štandartkách so súperom nejde vôbec nikto a jednoducho sa spoliehame, že pojdu d ofsajdu.

Reagovat
cetto

No takovej Latka byl taky vychvalovanej kdysi v Birminghamu po prvním zápase, když tam naskočil bez jedinýho treninku s týmem. A jak nakonec dopadl. Nicméně co se týče Coufala se Součkem, tak jim oběma přeju, aby to nebyly jen ojedinělé výstřely, ale aby se dařilo dlouhodobě. Ono už i na tom Součkovi je vidět, že ten hype po tom fenomenálním konci minulé sezony trochu opadl, už si ho víc hlídají soupeři, takže už není tak produktivní a herně je to dobrý, nadprůměrný, ale už ne tak zcela dominantní.

Tak či tak ale říkám, snad jim to vydrží a po dlouhé době budeme mít české stálice v PL. Tyto přestupy by zároveň mohly otevřít dveře do PL pro mnoho jiných hráčů, jen je otázka, zda to vlastně vůbec chceme. Ted tam odešli dva nejlepší ligoví hráči, ale pokud je začnou následovat borci jako Masopust, tak ta pověst půjde zase rychle do kytek. Výhledově si myslím, že by je mohl následovat Hložek.

Reagovat
Stannis Baratheon

No tak produktivní není, ale je tam na jiné věci než aby dával goly. To že občas nějaký dá je spíš bonus. Včera opět naprosto ovládal střed hřiště.

Reagovat
cetto

Já chápu, že od skorování jsou tam jiní, ale zároveň zrovna Souček je ten typ fotbalisty, kterej i z tý svý pozice prostě goly dává. Od dob Kollera jsme neměli tak dobrýho hlavičkáře (a to jsme měli pár stoperů fenomenálních hlavičkárů jako Sivok nebo Hubník) a to je zkrátka velká a mocná zbraň. Rohů většinou kopeš několik za zápas a pokud tam máš hráče, kterej má fifovskou terminologií atribut "výskok" někde na 97 ze 100 a "hra hlavou" tak 95 ze 100, tak je to znát. Ale je vidět, že už ho nebrání 175cm velcí křídelní hráči, jak tomu bylo v minulé sezoně, ale že si Součka většinou bere nejlepší hlavičkář soupeře. Navíc on se Suk nezdá, on občas působí jako "samá ruka, samá noha", ale on má i tu střelu z voleje a ze střední vzdálenosti celkem dobrou. Takže ano, očekávám od něj i ty goly. On prostě není Galásek nebo Makelele.

Reagovat
Stannis Baratheon

Každopádně odehráli teprve 4 kola, takže o ztrátě produktivity bych ještě úplně nemluvil. Asi nikdo nečeká že bude každý druhý zápas dávat góly, ale 8 by jich do konce sezony stihnout mohl.

Reagovat
Losinho

Těch 6 gólů za sezonu tam házet bude. Víc se od něj zrovna ve West Hamu čekat nedá, i tak bude určitě v top 5 střelců týmu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček se pořád zlepšuje. Sice ještě letos nemá na kontě ani gól ( ikdyž jeden už dál ), ale v každým zápase se dostává do zakončení, dominuje ve vzduchu stejně jako v naší lize, dokonce se zlepšuje i v rozehrávce. Sleduju teď hodně videa a diskuze fans WHU a ten hype opadl jenom ve smyslu, že už si na něj zvykli a vždycky jenom tak mimochodem podotknou, že hrál zase skvěle. Naopak teď začal hype na Coufala, ten už podle mě Frederickse do základu nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zamkne ho na záchodě.

Reagovat
Losinho

Proti Wolves byl hodně dominantní. Je logický, že se o něm nejvíc bude psát na začátku, stejný to bude i u Coufala.

Reagovat
stiflerovamama

Čo sa týka Adriana, ak sa prestane hrať v rozohrávke na Allisona tak nevidím problém, zákrokmi podrží skoro vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

*Alissona

Reagovat
YNWA__MSN

Jo super tak to budeme hrát jak před 50ti lety místo gólmana bude vykopavat obránce... Gólman neumí nahrát na pět metrů, ale ty nevidíš problem

Reagovat
stiflerovamama

Logicky od dvojky nemôžeš očakávať to čo od jednotky, a kedže je Alisson jeden z najlepších na svete čo sa týka hry nohou, nepotrebujem aby sa ho Adrian snažil len preto napodobnovať a potom robil takéto chyby, keď inak čo sa týka zákrokov je na tom na vysokej úrovni.

Reagovat
YNWA__MSN

Já nechci, aby hrál jak Alisson... Mě je úplně jedno jak bude hrát, když chytí co má a nebude dělat hrubky jako v zápase se Sottonem, Atleticem, Villa a tak dál....

Reagovat
ManUnited

OT: Žambůrek na hostovačku do Shrewsbury Town

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
osobnostx

Co je k smíchu na tom že devatenáctiletý kluk půjde hostovat do League One ?? Dobré řešení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Nebelung

Reagovat
ACSeRw!n

kariera snu

Reagovat
Witcher

Někdy musí člověk couvnout aby se mohl znova rozeběhnout

Reagovat
Liveral

Deadline Arsenalu v kostce: Potřebujeme nutně nakupovat, tak propustíme Gunnersauruse (a nikoho nekoupíme)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

v tomhle jste jeste divnejsi nez my. My sice taky nikoho potrebneho neprivedem, ale aspon nevyhodime svacinarky.

Reagovat
Liveral

A k tomu ještě narozdíl od nás nebudete muset kupovat kopačky trenérovi až se vám zraní jeden střední záložník

Reagovat
Busby babes

my je budem kupovat az se zrani utocnik.

Reagovat
Liveral

Cavani je na cestě ne?

Reagovat
tunkic

Jestli nám Gunnersauruse nedělal Ozil, tak je tenhle krok mimo moje chápání

Reagovat
Mastný Chobot

náhodou má konečne aspoň Cedric voľnú pozíciu, ktorú môže zaujať

Reagovat
Golasso

*Ozil. Akorát mu budou muset zvětšit průhledy v kostýmu.

Reagovat
masina_LFC

chudák chlap

Reagovat
Golasso

Nejlepší je naše PR . Čeká nás dost možná obří blamáž v přestupovém období a my uděláme co? Vyhodíme Gunnersaura...

Reagovat
Liveral

Reagovat
Liveral

Tak jde info od důvěryhodnejch zdrojů (Watts, Benge), že si přeci jen jdeme pro Parteyho. No uvidíme,podle mě to stejně domrdáme

Reagovat
DieFohlenBMG

Podal svůj standardní výkon a fans WHU jsou z něj totálně hotoví

Reagovat
kolouch

Nebylo vůbec samozřejmostí, že svůj standardní výkon předvede i v PL. Navíc angličtí fans WHU vůbec netuší, kdo to je. Pro ně je to týpek co doteď hrál v nějaké prdeli poblíž Moskvy

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme ako to bude po pár zápasoch. Z Thiaga tiež boli všetci nadšení a to stačila len prihrávka dopredu proste také kúzlo novej posily.

Reagovat
Alan_Shearer

Sadilek na hostovani do Slovanu

Reagovat
ManUnited

Reagovat
cr7sux

Reagovat
VdV

Kdo bude dnes kroužit v helikoptéře?

Reagovat
sejber

Inak ja som si Coufala predstavoval ako dvojmetroveho cernocha s dredmi.

Dost ma sokovalo ked som zistil ze je beloch a este rodeny cech

Reagovat
jk

Coufal ne Boufal

Reagovat
sejber

To je jedno .... Podla mena som cakal kamerunca proste

Reagovat
pingla

Reagovat
SunFells

Taky je to rodilý Slezan !!!

Reagovat
masina_LFC

Sofiane Coufal

Reagovat
herbage

neděláš na skyports? tam ho zase pojmenovali jako Djimsitiho

https://www.skysports.com/football/leicester-vs-west-ham/teams/428872

Reagovat
smazaný uživatel

Sadilek do Liberce a Liberec na titul!!!!

Reagovat
wikingskrin

Wendigo je ovcopich

Reagovat
kolouch

Wendigo přeje úspěch všem, ale běda, když to nebude slovák

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju. Jemu každá ovce uteče.

Reagovat
Coutinho10

cesky Cafu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele