Costa podstoupí operaci, Atléticu Madrid bude chybět do února

20.11.2019, 23:13
Aktuality
Atléticu Madrid bude znovu chybět Diego Costa. Problémový útočník zítra podstoupí operaci vyhřezlé ploténky, načež se očekává, že bude mimo hru zhruba tři měsíce...

Bývalá opora Rojiblancos se do Madridu vrátila na začátku roku 2018, na své dřívější výkony však nenavázala. Kromě jiného na to mají vliv i četné zdravotní potíže.

Naposledy trápily Costu problémy se zády, načež se ukázalo, že musí na operaci vyhřezlé ploténky. Té se španělský reprezentant s brazilským pasem podrobí ve čtvrtek.

Doba rekonvalescence by se měla pohybovat kolem tří měsíců, takže kromě ligových zápasů nebude Costa svému týmu k dispozici ve zbývajících skupinových duelech Ligy mistrů. Pokud svěřenci kouče Diega Simeoneho postoupí, mohl by vynechat i úvodní osmifinále nejprestižnější evropské klubové soutěže.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net, marca.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chybat nebude

Reagovat
Whitemedia

Smutné, jak dopadl.. pár měsíců mimo a vzpomene si tak akorát Simeone..

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, mířil vysoko, měl na to..ale stejně jako Torrese a jiné ho zabila Chelsea, měl zustat zde..ted chybět nebude, Morata je v laufu, Felix budoucnost, v zimě se čeká příchod Morena, takže pujde stejně pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Od nás odcházel s 22 brankama, nějakých 150 minut na gol. Zabití si teda představuju jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti tomu s čím přišel a jaký měl mít potenciál nic moc, měl to být top střelec PL jako Aguero, tahoun repre

Reagovat
Seydou Doumbia

V Chelsea a předtím v Atléticu toho odvedl dost, ale nikdy by mě nenapadlo že by mohl být nový Agüero. Nový Kun měl být spíš Lukaku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

..stále platný hráč, už 3 góly mu zobral VAR pri milimetrovych ofsajdoch, ak by mal teda 5+2 nikto by nepovedal ani slovo..škoda ďalšej zahodenej penalty v Seville mohlo to byt celé ok..najväčšia strata však pre felixa (tam to fungovalo)..

Reagovat
Phillipinho

Jak tu jeho vykonnost muze jeste nekdo obhajovat Vzdyt nezpracuje balon ani nepodrzi. Nulova dynamika. Jediny co dela, tak lita jako splasenej a vsude je pozde. O to nemluvim o tom, ze vystrelit na branu jsem ho videl jenom z penaltovyho puntiku.

Reagovat
Phillipinho

A i tu kopne jako jantar

Reagovat
smazaný uživatel

..no aj v Seville dal gól, žiaľ arias bol v offside ..nastúpil na posledné minuty teraz proti espanolu a parádne nahral na gól kokemu.. ..on to potrebuje iba pretrhnúť, slabá je záloha a za pár týždňov možno budeš toto písať na moratu lebo záloha vôbec nepodporuje útok (lemar katastrofa, koke to iste, saul hra lepšie v obrane, okrem thomasa je zaloha obrovský pruser)

Reagovat
rel7

Kdo by to byl čekal jak dopadne po odchodu z Chelsea škoda ho

Reagovat
Pharrell

Ano

Ale Chelsea z toho obchodu hodně solidně profitovala...

Pro ně asi škoda Moraty..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele