CORVINO: TONI NÁS NEOPUSTÍ

17.02.2007, 10:00
Aktuality
Sportovní ředitel Fiorentiny Pantaleo Corvino uklidňuje fanoušky italského klubu. Ostrostřelec Luca Toni podle jeho slov klub neopustí. "S Mutuem tvoří skvělé duo."

Fiorentina věří, že Luca Toni v klubu zůstane i pro příští sezonu. O italského reprezentanta a držitele Zlatého míče se usilovně zajímá Juventus Turín, který chce Toniho přesvědčit, aby v příští sezoně oblékal dres Bianconeri. Nicméně, Viola nechce o prodeji Toniho ani slyšet, což potvrdil také sportovní ředitel klubu Pantaleo Corvino.

"Toni a Mutu tvoří skvělé duo. Jsou to dva ohromní útočníci, kteří spolu nastříleli 21 branek, Toni je zřejmě pronásledován dalšími kluby, ale chceme si ho tu udržet. Nechceme prodávat kvalitní hráče, Toni si zde vede dobře a můžu najisto říct, že u nás zůstane," uvedl Corvino.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*inzaghi

je to teď ostrostřelec a s Mutuem jim to dobře klape , ať zůstane nej hráče nemusejí mít jen ty mega velkokluby.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele