Cornellà byla lepší, uznal po senzačním vyřazení Simeone

07.01.2021, 23:42
Aktuality
Diego Simeone (© AFP)
Atlético Madrid má skvěle rozehranou španělskou ligu a letos bude útočit na zisk mistrovského titulu, v rámci Copa del Rey ale podruhé za sebou selhalo se soupeřem ze třetí ligy. Loni si na svěřence Diega Simeoneho přišla Leonesa, letos je přehrála Cornellà...

Simeone šetřil některé hráče základní sestavy a Cornellà toho využila, v utkání padla jenom jedna branka a tu zaznamenal už v šesté minutě Adrián Jiménez. Hosté za celý duel nevyslali ani jednu střelu mezi tyče.

"Nezvolili jsme správná řešení při posledních dvou šancích. Vždycky chceme vyhrát, ale i soupeř si zasloužil postoupit, stejně jako před rokem," připomněl Simeone selhání z loňského ledna, kdy na Atlético překvapivě vyzrál CD Leonesa.

"Měli jsme šance, ale soupeř začal dobře, hrál přesně tak, jak hrát chtěl a svého plánu se držel celý zápas. Můžeme mu jenom pogratulovat, stejně jako pokaždé, když vás soupeř přehraje," uznal Argentinec kvalitní výkon třetiligového celku.

Atlético ve středu zaznamenalo hned několik ztrát. Kotník si v samém úvodu poranil obránce José Giménez, do kabiny za ním pak putoval i Ricard Sánchez, mladý obránce dostal po hodině hry druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

"Cornellà stavěla na důrazné hře. Když jsme začali hrát jako jeden tým, znamenalo to pro soupeře nebezpečí, jenomže s postupem času to bylo stále obtížnější, zvláště když jsme přišli o jednoho hráče. Co se týče nadšení, nemůžeme se na soupeře zlobit, prostě byl lepší," zakončil Simeone.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
wikingskrin

Byl to ze strany hostů fotbal na poblití. Žádné šance neměli ani nevystřelili na bránu a to minimálně od pohledu bylo to hřiště snad 2x menší než opravdové fotbalové hřiště. Celý zápas pořád dokola stopeři nakopli balon na hranici vápna kde domáci vyhráli každý souboj o míč a odkopli ho zase na půlku hostů a pořád dokolečka. Když už hosté souboj vyhráli tak míč letěl do autu. Tady mám fakt podezření, že Atleti chtěli prohrát, i když ta 11ctka co poslali na hřiště byla silná dost i na LaLigu. Kdyby dali 5 tyček a dva goly jim neuznali tak neřeknu, ale tohle muselo účelné vypadnutí ..

Reagovat
bourbon

já jsem se díval na Eibar a to byl podobný masakr

Reagovat
santini

čo už na toto môže povedať fanúšik Celty... kuknite si video zo stretnutia na Ibize

Reagovat
junglist

ať mi nikdo netvrdí, že Atletico neprohrálo schválně. Ten kádr už sice není tak úzký jak vždy býval, ale on nerad točí sestavu a prostě na jaro nechce tříštit síly na tři soutěže. Vede ligu, má po dlouhý době šanci na titul a nechce to prostě nechat náhodě... jasnej účel a ani bych mu to nevyčítal

Reagovat
kaja900

Je to tak, vzhledem k tomu že vedou ligu s náskokem a v lize mistrů jsou schopny vyřadit kohokoliv jak ukazují každý rok, tak je pro ně copa zbytečná.. další zápasy navíc akorát

Reagovat
smazaný uživatel

..napriek tomu, že sa držíme stále v popredí la ligy, treba objektívne priznať, že hráči atletica sú proste drevá..žiadna kreativita, nikto neurobí 1vs1 ..vždy keď sa do nas niekto pusti, proste nevieme reagovať, jednoducho kolotoč..vieme súpera uspať a potom dať gól na 1-0 a ukopat ho..žiadny rozdiel oproti minulej sezóne, vlastne jediný je Suarez..že namiesto remíz z minulého roku dáva rozhodujuce góly..

..v žiadnom prípade tento zápas nebol pustený, umelá tráva a dreváci na ihrisku to boli rozhodujuce faktory

Reagovat
wikingskrin

Jenže ti domácí byli mnohem větší dřeváci a Atleti ani nevystřelili na bránu a šanci taky neměli, nedostali se ani jednou do malého vápna a to není náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

..no neviem, podľa mna kebyže zoberieme ešte 3 chlapcov z tejto stránky eurofutbalu a dáme v hale minifutbal proti savičovi, felipemu, saulovi, kokemu a herrerovi tak minimálne 0-0 by sme uhrať dokázali

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vypadnout asi nechtěli, ale určitě je vyřazení zas tolik neomrzí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kilobyte

Schválně vypadnout by byla hloupost. Vždyť by v poháru mohl nechat rozehrávat hráče, kteří nenastupují a dorostence.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Pony Slaystation

za to bych jim odečetl body v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Real to dělá skoro každou sezonu, nic nového.

Reagovat
JackDaniels.

Mozno im nesadla ta umela trava...

Reagovat
Kuchta

Copa del Rey nikoho nezajímá, nevadí

Reagovat
Eichel

Ja by som sa tu moc nesmial, aby sme nedopadli tak isto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele