Cordoba podpořil Manciniho a Adriana

22.04.2008, 13:47
Aktuality
Ivan Cordoba je dlouhodobě zraněný a své spoluhráče z milánského Interu sleduje pouze z tribuny, i on si ale řekl své k situaci v klubu. Kolumbijský obránce podpořil trenéra Roberta Manciniho a těší se na návrat Adriana na San Siro...

"Trenér byl pro tým velice důležitý a díky němu jsme dosáhli skvělých výsledků. Věřím, že je životně důležité, aby zůstal, ale sám vím, že nemohu zasahovat do rozhodnutí klubu," nechal se slyšet postavou malý fotbalista v reakci na spekulace, podle nichž by Manciniho mohl nahradit Jose Mourinho.

Nerazzurri letos míří za obhajobou mistrovského Scudetta a Mancini si tak na své konto zřejmě připíše další triumf. U toho předchozího byl a nebyl Adriano. Brazilský kanonýr sice byl členem kádru, měl ale psychické problémy a příliš toho neodehrál. Adriano v současné době hostuje v Sao Paulu, kde se mu opět začalo dařit a Cordoba již vyhlíží jeho návrat na San Siro.

"Adriano měl podle mě obrovskou vůli se vrátit a pokračovat v tom, co již dokázal. Sám cítí, že tomuto klubu toho hodně dluží a myslím si, že se vrátí a dosáhne velkých věcí," věří Cordoba.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Adri vrat se nám ,si nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me stoji za neuspechy v Evrope slaby tymovy duch, nemuzu si pomoct ,ale vzdy kdyz inter vidim ,tak mi tam chybi bojovnost a jiskra. tak to vidim ja

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych ze s liverpoolem nebojovali naopak...problem spis vidim v zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

Adrianuv navrat , Manciniho setrvani (Mourinho by byl paradni )

Reagovat
smazaný uživatel

určitě adriano by byla velká posila pro Inter do příští sezony..ikdyž ted si určitě vystačí i bez něj..doufám,že se zbaví stankoviče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele