Contru na lavičce Getafe nahradí Quique Sánchez Flores

05.01.2015, 15:24
Aktuality
Do důvěrně známého prostředí se po deseti letech vrací Quique Sánchez Flores. 49letý trenér bude opět působit ve Španělsku a ujme se kormidla Getafe, u něhož střídá Cosmina Contru...

Rumunský kouč odchází do Číny a bude působit v celku Guangzhou R&F, s fanoušky se definitivně rozloučil po včerejším prohraném derby s Rayem. Getafe tímto krokem získá finanční prostředky na další chod klubu, asijský celek mu za Controvy služby má zaplatit čtyři miliony eur.

V únoru padesátiletý Flores Getafe vedl už v sezoně 2004/2005, následně působil ve Valencii, Benfice, Atléticu Madrid a poslední roky strávil ve Spojených arabských emirátech v týmech Al-Ahli a Al-Ain. Bez práce byl od poloviny března 2014, v Madridu se nyní rychle ujal svých povinností a vedl dnešní trénink.

"Mám velkou radost z toho, že zde mohu být, je to, jako kdybych nikdy neodešel. Prioritou je spokojenost s prací ve prospěch Getafe," řekl po svém návratu.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cina, Emiraty...ty prachy proste kazi lidi. Misto toho,aby delali kariery v nejlepsich ligach na svete, tak budou radsi delat sasky nekde v prdeli za zlaty cihly...

Reagovat
Thundeus

Contra je sympaťák, mohl by se někdy vrátit do Evropy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele