Conte zatím netuší, koho bude v příští sezoně trénovat

18.04.2019, 15:54
Aktuality
Jenom zpovzdálí sleduje sezonu 2018/2019 Antonio Conte. Italský kormidelník si po odchodu z Chelsea nenašel nové angažmá, přestože jeho jméno bylo spojováno s několika zajímavými kluby. Jeden z nich si za několik týdnů vybere, aktuálně ale sám ještě netuší, který to bude...

O Contem se aktuálně nejčastěji mluví v souvislosti s návratem do vlasti. Zájem o něho mají Inter Milán, AC Milán a AS Řím, další variantu pak představuje jeho někdejší zaměstnavatel Juventus. Stará dáma sice znovu obhájí titul, jinak ovšem se sezonou spokojena být nemůže, už totiž vypadla z domácího poháru a v úterý se rozloučila rovněž s Ligou mistrů.

"Koho budu v příštím roce trénovat? Stále nevím, kam půjdu, ale rozhodně si vyberu klub, jehož projekt mě bude zajímat," odpověděl Conte na dotaz ohledně svého dalšího angažmá.

Conte na lavičce Juventusu seděl už v letech 2011 - 2014 a získal s ním tři mistrovské tituly. Následující dva roky strávil u kormidla italské reprezentace, stejně dlouhý časový interval poté pracoval pro Chelsea.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (55)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Zůstaň dál od PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych ho chtěl vidět v Bayernu, ale mají tam někoho sehnanýho?

Reagovat
janinho

vraj Zoze sa chysta

Reagovat
smazaný uživatel

Však majú Kovača, ktorého výmena sa po tejto sezóne vôbec neočakáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Pochettino půjde do PSG a Conte ho nahradí u Spurs

Reagovat
zlatan-legend

Poche podle mě nebude jen tak chtít opustit SPURS, vzhledem k projektu, který tam evidentně delší dobu mají. A když už, tak podle mě nebude chtít do PSG.

Reagovat
Whitemedia

Conte by s nenakupujícím Levym skvěle vycházel

Reagovat
Csaplárova past

Nejen letosni sezona je dukazem, ze Spurs nakoupit nutne nepotrebuji ...

Reagovat
Ondiis

Sezóna ještě nekončí. Možná právě naopak se teprve ukáže, jak moc potřebují nakoupit

Reagovat
John Obi Mikel

S kym Conte vycházel skvěle?

Reagovat
Whitemedia

s fanoušky

Reagovat
Beči

AC by byla skvělá volba

Reagovat
Beči

Měl by tam volnost, mohl by si podle svého posílit a navíc by si mohl od píky vybudovat herní styl, protože AC momentálně žádný jasný styl nemá, nebo mi to alespoň tak přijde. A hlavní věcí je, že by mu vedení dopřálo čas.

Reagovat
Kily

s tím časem bych to tak jistě neviděl, Milán už potřebuje zpátky nahoru a pokud ani letos nedopadne LM, bude tam ještě větší tlak na okamžité výsledky

Reagovat
Salfovic

Vždyť AC má pořád nějaké problémy s FFP, takže s tím posilováním to asi tak lekhé nebude.

Reagovat
REPLIKATOR

žáky

Reagovat
Shevchenko

Na co pořád čekáme?

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Whitemedia

až si ho vezme Juventus

Reagovat
Ragazzo d'oro

a Rino asistent

Reagovat
spider_8

Reagovat
Swarley

už by to konečně chtělo dotáhnout AC konečně zpět tam, kam patří...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším že skončí u nás

Reagovat
Svatej

Bereme.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

"Diego Costa dnes odmítl trénovat se spoluhráči z Atlética Madrid, reagoval tak na fakt, že s ním vedení zahájilo interní řízení a chystá pro něho trest. Útočník nedávno v zápase s Barcelonou dostal červenou kartu a disciplinární komise mu pozastavila činnost na osm utkání."

Popcorn pls, nebo aspoň plnotučný článek, ať se rozjede diskuse. Díky!

Reagovat
Salfovic

Spíš dodělává daňové přiznání a na trénink nemá čas.

Reagovat
Agent z Melmacu

kokot je to

Reagovat
wyqinac

Nema kam spechat, zrovna tenhle tyden to resili v tiki-taka z chelsea mu urcite porad chodi prachy za nic, tak kampak se honit

Reagovat
dave30

Takto blbé smlouvy s trenéry umí snad jenom Sparta. Ten Ital se ještě teď válí v Praze (mluví se o 3 milionech měsíčně) a čeká na konec smlouvy (kdyby si neco našel, tak mu smlouva zaniká), Hapal dokonce probíral (nebo ještě pobírá) rentu (má to být kolem 800 tisíc měsíčně), i když už trénoval repre na Slovensku...Ve světě mají většinou trenéři "zlatého padáka" a nikdo se nestará, jestli potom hned trénuje, nebo si užívá toho "padáka".

Reagovat
Doplh11

Prosím ať nejde trénovat zpátky do Juventusu…….. Zase by určitě mohl napsat SMS Costovi.. ale tentokrát Douglasovi Costovi že sním nepočítá...To by byl ještě víc brutální.. Do teď mu nemohu odpustit že "vyhodil" Diega Costu z Chelsea i přes to že mu vystřílel hned v první sezóně titul.. a pak mu se odměnil tou SMS.. A přivedl si raději svého oblíbence Moratu..Diego byl a vždy bude hned do Didierovi Drogbovi druhý nejlepší útočník kterého jsem mohl sledovat během sezon co Chelsea sleduji..Hlavně ať opravdu prosím se nepodepíše Juventusu.. Jo sice je legendou jako hráč a i trenér ale nechci aby zas napsal dalšímu Costovi že sním nepočítá.. A co se jinak týče Douglase, bylo mi líto že se ho taky po první sezóně tak trochu zbavil v Bayernu Ancelotti...škoda že mu nedával víc šancí než Guardiola..

Reagovat
Whitemedia

Doplhe, píšeš nesmysly.

Reagovat
Pesojen

myslíš, že je vysazenej na jméno Costa?

Reagovat
John Obi Mikel

Mohl by do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Pod naspat domov!

Reagovat
The Krupy

presne to som chcel napísať, keď som uvidel článok na hlavnej stránke

Reagovat
stuff

Som strasne zvedavy, ako dopadne leto. Ale mam pocit, ze nijak.

Reagovat
The Krupy

Zrejme to tak dopadne a nebudeme šťastní, ale v kútiku duše dúfam, že sa Conte vráti. Toto už viac nechcem - https://www.90min.com/posts/6347204-juventus-the-club-motto-that-ripped-the-soul-out-of-la-vecchia-signora

Reagovat
stuff

Dokonaly clanok. Poslednych par rokov to robime strasne zle.

Doplatili na to obe Milana a nepoucime sa. Je nam to fuk. Mame tu naspat Lea, ktory verejne zdrbe mladeho spoluhraca, ze neunesie rasisticke pokriky. Mozme si za vsetko sami!

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Whitemedia

Antonio Conte on his next club: “The announcement will arrive in June. I live in London with my daughter, Vittoria, who is studying English and I decided to let her stay the year to continue her studies."

Conte: "The problem is that I live in Cobham where my daughter’s school is but Chelsea’s sports centre is also very close, so I’m constantly reminded of my love for football. My experience in England has been important and satisfying.”

Tohle je prostě smutný.. a ještě se s ním jak největší pi*e soudíme..

Reagovat
Blasphemer

Já bych mu to zaplatil a ještě bych přihodil BJ od Mariny jako omluvu. A když už by byla na kolenou, tak by ho mohla aspoň odprosit, aby se vrátil.

Reagovat
Agent z Melmacu

fulham je vedľa, kľudne to mohol zobrať

Reagovat
Kixi Syhimour

Rashford se s tím nějak nepárá

Reagovat
John Obi Mikel

Ten pujde do Juventusu

Reagovat
h8_sfatto

jako Allegri to po něm dostal jako Guardiola připravený,takže by mu to mohl s Ronaldem vrátit zase

Reagovat
Mönchengladbach

Manchester United by měl urychleně začít jednat...

Reagovat
M0rb1D4S

Nestraš. Teď je Solskjaer nějakým způsobem přesvědčil, že je to kvalitní trenér a hned bys jim tam cpal skutečně kvalitního kouče

Reagovat
Spalovač šancí

Mohl by jít do sparty

Reagovat
h8_sfatto

po zdražení elektřiny přijde i zdražení plynu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi debilita vedeni Chelsea ever

Reagovat
Zark

naspat do bari

Reagovat
icemike

Škoda toho, jak se v Chelsea rozhadal s vedením. Jeho zápal u lajny a oslavy byly skvělé. I celá jeho koncepce, jak všichni makaji a nechávají na hřišti všechno. Bude zajímavé sledovat, jak se mu povede v novém angažmá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele