Conte o budoucnosti jasno nemá. Očekávání byla velká, přiznává

09.03.2023, 11:57
Aktuality
Antonio Conte (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (53)

Přidat komentář
Thelvin

já už nechci... Ať jde pryč a přijde někdo, kdo do toho našeho fotbalu vrátí radost

Reagovat
hematop

Neboj, dočkáš se :) Jak začne Conte mluvi o tom, jak je zklamaný, nespokojený atd., tak je to šáteček a sbohem

Reagovat
Cobra

Jenomže to říká většinou když se týmu a jemu samotnému daří. Tady to je od něj slušný propadák a jestli by měl být s něčím nespokojeným, tak sám se sebou.

Reagovat
jk

Většina místních expertů čekala, že selže Levy a nepodpoří Conteho. A on nakonec selhal Conte…

Reagovat
Cobra

Zas na obranu těch expertů to vzhledem k povaze Conteho čekal snad každý.

Reagovat
Hollo

Blbecek Conte ... za 2 zapasy ani jedna golova sance ... 3 zapasy bez golu ... Debilek ide kupovat utocnikov a Richi sedi celu sezonu ... Kane to vobec nezvlada s tou jeho prijebanou taktikou .. do pice s nim

Reagovat
jk

Reagovat
Eichel

a nepríde ti, že by to taký Thomas Frank manažoval lepšie? ja mám tiež chuť vopchať si mixér do očí vždy keď vidím náš zápas..

Reagovat
jk

Já si hlavně myslím, že ten tým má víc problémů (a mnohem hlubších) než je jenom A. Conte. U něj si to nesedlo z mnoha důvodů, dokázal bych u Conteho vyjmenovat deset důvodů proč mě sere a dalších pět proč by měl odejít.

Ale tvrdit o něm, že je ti debílek a blbeček s prijebanou taktikou co nejspíš vůbec nerozumí fotbalu? Furt je to trenér Spurs, trošku respektu by neškodilo.

Reagovat
Eichel

Tak áno s tým sa súhlasiť dá, rozhodne to nie je len o Contem a tiež by som sa netváril, že je nímand... ale ja už začínam byť na neho a jeho futbal alergický a veľmi ma vytáča ten naratív o tom, ako je Conte spasiteľ, ktorý je sto úrovní nad Spurs a zobral partiu vidlákov z ktorých taží maximum a len sa čaká kedy zoberie nejaký lepší tím. Mne príde, že z toho tímu rozhodne nedoluje to, čo v ňom je a príde mi, že taký Frank by to zvládal lepšie. Zároveň mi príde a to možno som len ja precitlivelý, že aj on sa vyjadruje o tom klube s určitým rešpektom. Mám proste pocit, že keď sa hrá nahovno a ide to za ním samotným a jeho taktikou tak miesto kritiky neho samotného tak si ide naratív typu... no, sú to Spurs, tak, čo by ste s nimi akože čakali. Nehovorím, že by som ho vyhadzoval ale slzy za ním roniť nebudem.

Reagovat
jk

Tak ty jeho vyjádření… To je už třičtvrtě roku furt dokola trpělivost, trpělivost, trpělivost. A furt tlačí tu taktiku, na kterou se většina týmů dokáže připravit. A nakonec je to vyloženo tak, že ti hráči nehrají tak jak by chtěl. Tohle je pravda, nechápu proč trenér jeho kalibru nezkusil za ten rok něco jiného, než 343. Ten switch na 424 by se dal spočítat na prstech jedné ruky a “vyšlo to” snad jen s chelski.

Reagovat
Luc-Luc

co cekal, kdyz tam sel? vsak tam jsou snad na trofeje alergicti, jinak si to nedovedu vysvetlit...

Reagovat
10

tipuju, že v létě půjde do AS za Mourinha, kterýho vykoupí PSG...nebo rovnou do PSG

Reagovat
Eichel

snad

Reagovat
Cobra

Proč se v tom článku nikde nepíše, že má Conte důvěru vedení? Proč?!

Reagovat
Thelvin

pak by to bylo jasný

Reagovat
DavorSuker

Sam jsem si pokladal otazku jak je mozny, ze vubec do Tottenhamu sel.. Myslim, ze uz davno zjistil, ze to byl krok vedle

Reagovat
vceradnesazitra

Kdo místo něho do Spurs? Gerrard?

Reagovat
Thelvin

S našim štěstím Parker

Reagovat
Fendi

Číslo jedna pro vedení je Luis Enrique, jako záložka pak Amorin ze Sportingu

Reagovat
Eichel

Cooper, Frank? možno Potter ak ho vyhodí Chelsea?

Reagovat
tuny

Pokud neudělá 4. místo, tak podle mě odejít musí. Pokud by do toho někdo (Poche, Tuchel) chtěl jít už teď do konce sezony, tak bych se nebránil tomu, aby odešel hned. Byť aspoň tabulkově to v PL zase tak hrozně nevypadá (ale to je spíš díky mizerné sezoně Chelsea a Poolu), ale i přes to můžeme být po kompletních dohrávkách na 7. místě. Ten tým je absolutně průměrný, za což může teda hlavně Levy. Bez Harryho to je při formě hráčů v téhle sezoně tak na 9. - 10. místo a pokud v létě odejde (nezazlíval bych mu to), tak můžeme na nějaký boj o LM zapomenout úplně.

Reagovat
VersaceChain

Novi majitele United snad vykoupi Sona i Kanea najednou

Reagovat
tuny

Upřímně jsou United jediný tým v Anglii, kam by mi nevadilo, kdyby šel. Přál bych mu, aby zůstal v Anglii a stal se nejlepším střelcem historie PL, pokud by to šlo ve Spurs, budu nejradši, ale pokud k tomu bude chtít nějaké trofeje, které si zaslouží, tak současný United jsou asi nejskousnutelnější varianta. To mu Tottenham teď nabídnout nemůže. Když máte Rashe ve formě, tak nevím, k čemu by vám byl letošní tragický Son...

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Na ty odchody do United jsme už zvyklí no…

Reagovat
FUnk

pokud ma nekdo prijit, tak at hlavne hraje fotbal, od dob pocheho to je jenom holomajzna.

Ano pocheho posledni sezona byla bida, ale nedostal posily a stejne udelal finale LM. Na tohle se neda divat, videl jsem zapas po 1-2 mesicich a zadna zmena, porad budeme hrat na tri stopery....

Reagovat
jk

Poche chtěl změnit celou taktiku. Šlo to prostě pomalu a v kombinaci s prohraným finále se z toho prostě ten tým nevyhrabal. Zpětně si říkám, že mohl dostat ještě čas…

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mönchengladbach

Přijde Tomáš Tuchel.

Reagovat
Jkb

Taky bych čekal Tuchela, budou chtít známé jméno na lávku. Pro ně je problém, že musí překopat tým, konkurence se zvětšuje, přibyl Newcastle, Arsenal je nahoře, United, Chelsea půjde časem taky výš, Liverpool, i ten Brighton si myslím, že příští rok může jít o trošku výš.

Reagovat
Thelvin

Sportovní ředitel má jako top volbu Enriqueho

Reagovat
Jkb

To mi přijde docela riskantní volba. Úplně jinej styl fotbalu než Conte, nezná Anglii.

Reagovat
Thelvin

Takže pro naše vedení jasná volba

Reagovat
Jesfey

Nemyslím si, po Mourinhovi a tímhle omylem půjdou spíš po trenérovi typu Poche. Levy si snad uvědomil, že brát trenéry podle jména je blbost. Nikdo asi ani nebude chtít zase hrát systém 3 středních obránců.

Jinak my máme plno dobrých hráčů všude po hostováních, akorát ego tady toho šaška je nedokázalo unést a tak jsou všichni pryč. Žádný jiný tým v Premier League neposlal na hostování takový počet hráčů A týmu...

Reagovat
jk

Jasan. Třeba i hráče, kteří se nedokázali prosadit pod čtyřmi různými trenéry odstřelilo Conteho ego

Reagovat
Jesfey

Jediný, kdo by seděl na tvůj komentář, je NDombele. Winks, Lo Celso, Reguilon, Moura hráli pod Mourinhem vcelku stabilně.

Reagovat
jk

GLC. Vyloženě chybějící dílek do skládačky.

Reagovat
Jesfey

Vyloženě náš nejlepší hráč v době, kdy jsme hráli pod Mourkem proti Lipsku. Ve Villarrealu minulý rok nejlepším hráčem v zápase Villa - Bayern.

Jenom by to chtělo mít trenéra...

Reagovat
jk

Wow, nejlepší hráč v jednom z dvojzápasu, který jsme projeli 4:0. V sezóně 19/20.

Neprosadil se pod Pochettinem, Mourinhem, Nunem ani Contem

Reagovat
Jesfey

Je tam napsané "v době". Rozhodně se jednalo o více jak dva zápasy. Naneštěstí přišlo zranění, ale bylo to podobné jako u Bentancura, hrál všechny zápasy bez přestávky.

Jestli bereš těch pár měsíců pod Pochettinem a Nunem jako nějak směrodatné, tak se tvým názorům ani nedivím.

Reagovat
Thelvin

V sezoně 19/20 odehrál celejch 90 minut jen třikrát v řadě a průměrně minut na zápas má v lize 53. Zranil se hned po přestupu, od listopadu byl zbytek sezony zdravej. V Sezoně 20/21 neodehrál v sezoně celý zápas ani jednou, ty "naneštěstí přišlo zranění, ale bylo to podobné jako u Bentancura, hrál všechny zápasy bez přestávky"

Reagovat
Jesfey

Od listopadu do konce prosince hrál jenom pár minut na koncích zápasů, aby se rozehrál po zranění, přeci jen ho hned nehodí na hřiště okamžitě po zranění. To dost zkreslí statistiky.

Jestli se nepletu, to byla ta covidová sezóna, která skončila později a pauza byla kratší.

Je ale fakt, že Bentacur hrál víc, když ten šáša nestřídá. Taky je to zranění tomu přímo úměrné...

Reagovat
jk

GLC je totální flop. Pochettinův flop, který ho upřednostnil před B. Fernandesem.

Reagovat
Thelvin

Tam se z těch přestupů neprosadil vůbec nikdo, ne? Takových peněz, a naprosto nic z toho

Reagovat
jk

Tak byly i dobrý přestupy… Verts, Toby, Chris, Son, Dier, Lloris… ale hromada nesmyslů. Njie, Yedlin, Fernandes, Jansen, Stambouli… bychom mohli pokračovat dlouho.

Reagovat
Thelvin

Já teď myslel tu sezónu 19/20 jinak jo, měli jsme spoustu super přestupů. Lloris byla krádež za bílého dne, belgičtí stopeři byli nepřekonatelní... No a Son je kategorie sama pro sebe

Reagovat
jk

Jo aha

Bergwijn mi špatný nepřišel, ale taky se nikdy naplno neprosadil. Jinak ten rok byl fakt katastrofa. Na druhou stranu Poche ten tým chtěl hodně změnit, peak byl asi za náma a nedostal už šanci vybudovat to znovu jako když přicházel. Levy měl ty očekávání fakt vysoko a nebylo v možnostech Spurs vykročit ze svého stínu.

Taky to tak s náma dopadlo že….

Reagovat
Jesfey

Lo Celsa jsme tou dobou potřebovali víc, byli to typově rozdílní hráči. Na místo Fernandesa jsme měli Eriksena.

Škoda, že Poche odešel a pak hrál všude, jen ne na své pozici.

Reagovat
jk

Reagovat
Maximm9

By me zajimaly ty jejich cile, protoze jedine co muzou chtit je konec v top 4 a zajhistit si LM a to se jim ted dari. To jako chteli titul PL a treba vyhrat LM ?

Davaji si az moc velke cile

Reagovat
jk

Porazit Sheffield mi nepřišel jako až moc velký cíl…

Reagovat
Rezignuj

Ten už se do sebe tak začuměl, že mám o jeho budoucnosti velký špatný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele