Coman byl s kotníkem na operaci, sezona pro něho možná skončila

26.02.2018, 20:42
Aktuality
Kingsley Coman v uplynulých týdnech seděl na lavičce náhradníků a v následujících měsících nebude pobývat ani na ní. Křídelník Bayernu Mnichov si ze sobotního souboje s Herthou (0:0) odnesl zraněný kotník a jedná se o vážný problém, který si vyžádal operaci...

Francouzský reprezentant se o víkendu na trávník dostal až v 68. minutě a zranění utrpěl už v době, kdy kouč Jupp Heynckes provedl všechna tři povolená střídání. Po závěrečném hvizdu se Coman svěřil do péče lékařů a jejich verdikt nebyl vůbec příznivý.

Mladé křídlo se dnes podrobilo chirurgickému zákroku a čeká ho poměrně dlouhá pauza, na marodce totiž má strávit minimálně dva měsíce.

Coman bude chybět v ligových zápasech a nezahraje si ani v semifinále Německého poháru, v němž na Bayern čeká výlet do Leverkusenu. Určitě nezasáhne ani do odvety osmifinále Ligy mistrů na půdě Beşiktaş a přijde i o čtvrtfinále, do něhož má bavorský celek po výhře 5:0 z prvního duelu nakročeno.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (29)

Přidat komentář
Jardman

Takže LM s Ribérym a Robben asi nic

Reagovat
Seydou Doumbia

Ctvrt dame i bez Comana

Reagovat
Nuno čomes

Řekl bych, ze minut měl celkem dost, na to jaký tam je přetlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšie sklo ?

Reagovat
Rich

Žádné sklo!!! Smůla prostě.

Reagovat
vladino10

Ale áno, sklo..

Aj väčšinu minulej sezóny bol out..

Reagovat
Rich

To je váš názor! To samé bych mohl hovořit o Riberym tuhle sezónu.

Reagovat
vladino10

A čo je potom keď je stále zranený?

Veď áno, aj ribery s robbenom boli celú kariéru (nielen túto sezónu) ako zo skla..keď je niekto tak často zranený, tak sa proste hovorí, ze je zo skla..

Reagovat
Rich

Tohle je problém a docela dost velký. Neskutečně jsem si Comana oblíbil, je to vynikající hráč a mrzí mě to zranění. No na pozici místo Comana bude hrát zřejmě Ribery, což mě vůbec netěší, jelikož vím, jak mu jdou v poslední zápasy. To je jako kdybychom hráli v deseti. Jako v tuhle chvíli jsem dost skeptický ohledně LM, Bayern bude rád za ligu a možná pohár.

Reagovat
vladino10

Možno by stálo za úvahu tam narvat jamesa- pomaly a na krídle nie ideál, ale ten center má neskutočný, teoreticky by to mohlo fungovať..ak dostaneme thiaga do formy, tak by nám James v zálohe ani nemusel chýbať..aj keď teda jupp asi nebude experimentovať, ale ktovie..

Na druhej strane ribery už mal v tejto sezóne aj dobré zápasy a aj tam kde hral mizerne sa mu podarilo vytvoriť za zápas jednu-dve dve šance..

Samozrejme oslabenie to je velke, pre mňa bol coman naše najlepšie krídlo, ale snáď to nie je úplne neriešiteľná situácia.. Varianty ako 4-3-1-2 by sa tiež možno ponúkali, javi, vidal, thiago- james- muller, lewa, ale s tým sme pod carlom hrali najväčšiu možnú sracku a u juppa som asi podobne rozostavenie ani nevidel..

Uvidíme- ja nejako nemám obavy, jupp si poradí

Reagovat
Rich

James na křídle hrát nemůže, není tak rychlý, centry má sice neskutečné, ale už za Ancelottiho se ukázalo, že tam nic neodehraje a Jupp ho tam nedával, protože ví, že na tuto pozici nepatří. Spíš bych očekával, že bude sestava: James uprostřed ofenzívy a Muller na křídle, Robben na levé straně a na hrotu Lewa. Jenomže vytvoření jedné nebo dvou šancí za celý zápas není nic extra, kort když se podívám, jak celý zápas hraje, super příklad je proti zápasu s Herthou ani on, ani Robben nic nepředvedli.

Reagovat
vladino10

Nie je tak rýchly a to sám aj píšem, otázka však je či by tam bol horší James alebo Ribery..

Robben u nás naľavo nehral ani nepamätám, hrával tak v holandskej repre, ale to už je tiež strašne dávno..okrem toho, robbenova najväčšia prednosť je ľavačka a to je to, čo mu ostalo aj napriek tomu že už nie je taký rýchly a neprejde cez 3 hráčov..ak by hral zľava, tak by tá jeho klasická kľučka na stred ihriska bola nanič, lebo by nemohol vystreliť..to už radšej ten ribery ako tam strkať hráča čo tam x rokov nehral..

Reagovat
Rich

Teď si nemohu vzpomenout, ale hrál na levém křídle Muller? On dost často hraje buď pod hrotem nebo ve středu ofenzívy nebo na pravém křídle, ale nemohu si vzpomenou, jestli hrál někdy na levé straně.

Reagovat
vladino10

On vľavo nebol snáď nikdy..

Ešte k tomu robbenovi- on býval aj vľavo dobrý, ale hovorím, to boli časy keď prešiel cez troch hráčov, to je už preč..a zobrať mu ešte aj tu strelu z hranice pokutového územia..ale ako to je na kriminal ako je ten káder vystavany- stredových hráčov máme milión a krídla žiadne..takže ideálne riešenie neexistuje- snáď iba dúfať, že tam bud zahrá James alebo že sa dostane Ribery do lepšej formy ako má teraz..ale môžme si za to sami- túto sezónu nemame krídla a minulú sme zas nemali stoperov, potom nám musel hrať proti realu madrid hummels a boateng po zranení a museli sme pre nich šetriť striedanie (+ bolo treba striedať aj xabiho a ribéryho, čiže Carlo nemohol žiadnym spôsobom zasiahnuť do hry, lebo všetky striedania boli jasné už pred zápasom)..sami si hádžeme polená pod nohy

Reagovat
Rich

Taky si myslím no. Je nesmysl dávat Robbena nalevo, protože by si dělal, co chtěl a hrál by napravo, nehledě na to, že nalevo nepatři. Tak minulou sezónu jsme mohli vyhrát Ligu mistrů, bohužel v nepravý čas se nám zranil Lewandovski a stalo se, co se stalo a máš pravdu ohledně těch stoperů taky. Měli jsme Hummelse a Boatenga, ale nikho dalšího už ne. Javi sice může hrát i na postu stopera, ale není tam zase tak dobrý, to samé Kimmich. Hlavním problém bylo, že jsme nechali odejít Douglase Costu, byl rychlý a i když nehrál pravidelně, tak pod Ancelottim dával góly, škoda, že si vyžádal, aby mohl jít na hostování do Juventusu. Naštvalo mě to, protože jsme si nechali Riberyho s Robbenem a málem Bayern opustil i Coman. A vedení nic neudělalo přivedlo hráče jako je Tolisso (na vyžádání Ancelottiho, ale jinak je dobrý.), Rudy (jako náhradník), Sule (jediná rozumná posila, jako stoper) a James taky do středu ofenzívy. A prostě místo Costy žádné křídlo.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak to je bída docela. Arjen je ještě v pohodě, ale Franck už se mi moc nelíbí. Titul už je v kapse, ale co budeme dělat v LM je otázkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je velká rána..větší oslabení by byla už jen absence Lewy

Reagovat
Bayern +

Presne. V LM proti silnejším súperom je King absolútne kľúčový a tak ako píšeš, aj Hummelsa nahradíme skôr ako Comana. Šance na výhru rapídne klesli

Reagovat
smazaný uživatel

Coman bol nas rozdielovy hráč na ľavo, Alibaba s ribberim tuto sezonu priemer. Liga a pohar by nemal byt problém, ale v LM nas nikto poriadne nepreveril, no bude to veľmi otvorené... Ale do semi by sme mohli a tam uz to bude o šťastí.

Reagovat
Jardman

Já myslím, že PSG nás prověřilo až až

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreverilo, len vyhodilo Rampucha, doma sme im dali 3:1.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
LFC182

tady to je jak když diskutujou hráči bayernu ,, co budeme dělat" ... ,,psg nás prověřilo" atd.. trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Ozvalili sa plackovia z PL ... :) myslim, ze do štvrt finale ani jeden z nich nech dostať Bayern ..

Reagovat
LFC182

tak PL aspon neni soutěž o jednom týmu vetšinu sezon

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, jak je to s tim Lewou. Přestoupí nebo ne?? Všude píšou, jak chce co nejrychlejc odejít do Reálu a tady nic. Nevíte o tom něco??

Reagovat
Jardman

Za 150 klidně ať jde

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevim koho za něj?

Reagovat
Jardman

To se neví, ale peněz by bylo dost navíc, už má taky 30 roků a ten za ten balík by stál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele