COLEMAN ZKUSÍ ŠTĚSTÍ VE ŠPANĚLSKU

28.06.2007, 17:22
Aktuality
Nestává se příliš často, aby se španělského klubu ujal trenér z Anglie, v Realu Sociedad San Sebastian však došlo k jedné z mála výjimek. Kormidla baskického klubu se ujal Chris Coleman...

Stále teprve 37letý velšský trenér naposledy vedl Fulham. Nevyšla mu ale druhá poloviny sezony a vedení londýnského klubu ho raději odvolalo a na jeho místo dosadilo Lawrieho Sancheze. O Colemana se ucházelo hned několik anglických klubů, přednost ovšem nakonec dostalo Španělsko a přesněji baskický San Sebastian, kam ho doporučil bývalý kouč tohoto klubu John Toschack.

Baskický celek letos zažil hořké zklamání, v tabulce Primera Division obsadil až přesposlední příčku a po čtyřiceti letech se se soutěží rozloučil. Na svou funkci následně rezignoval Miguel Angel Lotina, jehož novým působištěm se stalo Deportivo La Coruňa.

Coleman se v Baskicku dohodl na tříleté smlouvě, k jejímuž podpisu by mělo dojít příští týden. Prezident Maria De La Peňa si od něho slibuje, že do kabiny přinese svěžest a nový myšlenky.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Preju mu hodne stesti... snad mu to tam vyjde

Reagovat
HOST*MilZed

Me se teda jevi jako dobrej coach........nevim jak vam ae me se zda ze udelali chybu ze ho vyhodili s Fulhamu......pac trener aby mel uspechy s tymem.......tak se s nim musi prvne vzit....a to nejakej cas trva

Reagovat
Kily

já mám za to, že Coleman byl s Fulhamem sžitej hodně, jako trenér tam byl asi čtyři roky a dlouho tam hrál... nedařilo se jim a optřebovali novej impulz, kdyby si ho nechali, tak by se teď mohli připravovat na druhou ligu. Hráči se za Colemana postavili, stejně tak velká část fanoušků, Sanchez ale klub zachránil a dal tak za pravdu vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Ani s Colemanem by nespadli...

Reagovat
HOST*R9

jj taky si mylim

Reagovat
Kily

já taky věřim tomu, že by se zachránili, každopádně v tuhle chvíli nemá smysl to řešit, vedení sáhlo ke změně a ta se mu pro tuhle chvíli vyplatila. Na druhou stranu Coleman je mladej manažer a jednou se určitě vrátí do Anglie, má potenciál na to, aby se stal velkou osobností. Kdo ví, třeba z něj bude druhej Bobby Robson

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele