Coleman neztrácí hlavu

11.09.2007, 11:25
Aktuality
Real Sociedad San Sebastian loni po dlouhých letech spadl ze španělské nejvyšší soutěže a v matných výkonech pokračuje rovněž v ligovém ročníku 2007/2008. Baskický klub v létě převzal Chris Coleman, který fanoušky a veřejnost žádá o trochu trpělivosti...

"Chápu zklamání fanoušků, nejsou zvyklí být ve druhé nejvyšší soutěži, zvykli si na to být o jednu soutěž výše. A je to šok pro všechny. Je snadné říci, že hráči musí pracovat tvrději. Odešlo dvanáct hráčů, máme zcela nový tým. Tým nehraje dobře, rozumím tomu, ale je to nový tým. Zapomeňte na tým, který v sezoně 1981/1982 vyhrál mistrovský titul a v Primera Division hrával čtyřicet let, tenhle tým už nemáme. Pracujeme s mladým kádrem, bude to hodně obtížné," uvědomuje si bývalý manažer londýnského Fulhamu.

San Sebastianu start do nové sezony příliš nevyšel. Doma zatím nezískal ani jeden bod a dokonce nedal ani jednu branku. Venku už je to o něco lepší a díky výhře 1:0 v Eibaru je Real Sociedad zatím na čtrnácté příčce.

"Proti Castellonu jsme nehráli dobře, s Ejidem už to bylo lepší. Nehráli jsme fantasticky, ale ukázali několik dobrých znamení a bylo nakonec obrovský zklamáním, když jsme prohráli 0:1, protože jsme celý zápas útočili my. Odehráli jsme tři zápasy, máme dvě prohry a jednu výhru. Hráči pracují tvrdě, během zápasů jsou nervózní a pod velkým tlakem. Znám je, viděl jsem je v šatně a viděl jsem je po tomto zápase a měli sklopené hlavy. Jsou zklamaní," řekl dále Coleman.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nie je to síce k téme, ale chcem sa spýtať že kedy bude plne funkčná TIPLIGA??????????? Dik

Reagovat
smazaný uživatel

tak to fakt netusim ale hore ak si si nevsimol ze je spusteny manazer v skusenm provoze a tam mas zasielat vsetko co sa ti nepaci tak tam to napis ja uz som tak urobil

Reagovat
Xavi

Doufám, že se San Sebastian co nejdřív vrátí do Primery, tenhle tým mi tam hodně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

jo umel potrapit favority skoda ,ze tak ztracel.

Reagovat
Xavi

Hlavně hráli vždycky ofenzivně, v jejich utkáních padalo dost branek. Je to klub co umí pracovat s mládeží odkud se objevila spousta známých hráčů. Snad se příští rok vrátí.

Reagovat
plechi

CC to zvládne!

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jsou to pometla a velke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele