Coleman byl jmenován novým manažerem Sunderlandu

19.11.2017, 17:33
Aktuality
Nového manažera má od dnešního odpoledne Sunderland, kormidla trápícího se druholigového anglického klubu se podle očekávání ujal Chris Coleman. 47letý kouč se kvůli tomuto angažmá rozloučil s reprezentací Walesu. S novým zaměstnavatelem podepsal smlouvu na dva a půl roku...

Coleman vedl Wales od ledna 2012 a loni s ním senzačně dokráčel až do semifinále mistrovství Evropy. Další reprezentační cyklus už tak úspěšný nebyl, ostrovní země neuspěla v kvalifikaci o postup na světový šampionát do Ruska a trenér následně začal zvažovat budoucnost. Nakonec se rozhodl pro odchod, přestože přání hráčů a fanoušků bylo zcela jiné.

Sunderland loni sestoupil z Premier League a před třemi týdny na jeho lavičce po pouhých osmnácti zápasech skončil Simon Grayson. Černé kočky mají tragickou bilanci na vlastním trávníku, jelikož na Stadium of Light nevyhrály už ve dvaceti soutěžních zápasech v řadě. V průběhu prosince budou mít ještě tři pokusy, jinak své fanoušky nepotěší domácí výhrou po celý rok 2017.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
majklop

tak snad konečně něco změníš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Má na víc, a ještě k tomu dost riskuje, nebude sranda postavit na nohy tým v takovym rozkladu.

Reagovat
Bandita_Harry

Asi vie do coho ide a citi sa na to inak to nebude sranda

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele