Cole jedná s Chelsea o nové smlouvě. Zatím bezvýsledně

12.02.2010, 13:26
Aktuality
Joe Cole má v Chelsea smlouvu jen do konce sezóny a už víc než měsíc jedná o jejím prodloužení. Osmadvacetiletý záložník se zatím s londýnským klubem nedohodl, a tak sílí spekulace o jeho možném letním odchodu. Velký zájem má údajně AC Milán.

V lednu se ředitel Chelsea Bruce Buck netajil optimismem nad probíhajícím jednáním o Coleově nové smlouvě. Od té doby ale utekl téměř měsíc a žádný posun nenastal, místo toho se množí zprávy o zájmu AC Milán.

"AC Milán? Můžu říct jen to, že jednáme s Chelsea o prodloužení smlouvy. Uvidíme, co se stane v příštích měsících. V tuto chvíli nemám nic nového, co bych mohl říct," uvedl hráčův agent David Giess.

Joe Cole v Chelsea působí od léta 2003, kdy přišel z West Hamu. Od té chvíle byl po většinu času důležitým hráčem Blues, letos má na svém kontě zatím 15 ligových zápasů, začátek sezóny zmeškal kvůli zranění kolena. Manažer Chelsea Carlo Ancelotti se už v prosinci nechal slyšet, že stojí o prodloužení smlouvy s Colem, nemůže mu však zaručit místo v základní sestavě.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (352)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele