COLE HODIL NA FERGUSONA PIZZU!

28.10.2004, 10:43
Aktuality
Co se přesně stalo po zápase Manchester United - FC Arsenal (2:0)? Londýnský tým neunesl porážku a prý provedl něco svému soupeři. Podle posledních mediálních informací hodil levý obránce Arsenalu Ashley Cole kousek pizzy po Alexu Fergusonovi!

Alespoň to tvrdí ve svém vydání bulvární anglický deník The Sun. "Po zápase Cole přišel za Fergusonem a hodil po něm pizzu. Sir byl umazaný a musel si vyměnit košili," píše list.

Bulvární deník tak zapřel původní informace, kdy měl levý obránce Arsenalu Ashley Cole polít polévkou nizozemského útočníka Ruuda van Nistelrooye. "Tato informace se nepotvrdila. Ale ta pizza opravdu přistála na Fergusonově košili," píše dál deník.

Skotský trenér na lavičce Manchesteru United Sir Alex Ferguson se k celé věci nechce vyjádřit, za to jeho protějšek Arséne Wenger všechno popírá.

"Po zápase se vůbec nic nestalo, nic jsem neviděl. Normálně jsme se rozešli bez jakýchkoliv incidentů," říká Wenger. "Nevím, proč si Alex vyměnil košili, ale jestli se něco přihodilo, měl by to říct," dodal francouzský kouč londýnského Arsenalu.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Premier League má nový náboj. Někdo už ten Arsenal musel porazit. O to víc mě potěšilo že to byl Manchester. Uniteds mají velkou šanci vyhrát titul. Go Manchester....

Reagovat
Kily

Manchester sice vyhrál, ale ani bych se nedivil, kdyby FA dala nějakej trest Rooneymu za to, co předvedl, hodně tím u mě klesnul, tím spíš mě to překvapilo, že je to Angličan, kteří moc nesymulují. Škoda, že takhle velkej zápas rozhodla taková věc. Jinak Manchester sice vyhrál, ale pořád má docela velký manko a hlavně nezapomínej, že je tady po úspěších toužící Chelsea.

Reagovat
Kily

jejda, simulovat s y

Reagovat
HOST*steve

Já teda zrovna fanda Manchesteru nejsem, ale hlavně ne Arsenal. Go Liverpool, Go Chelsea!!

Reagovat
HOST*pires

Ty parchante budes tady pomlouvat Arsenal.Manchester vyhral nepravem.Kdo ten zapas videl tak se moch presvedcit ze to penalta nebyla.Hajzlové rudý.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na Manchester rovnou nadáváš. Steve má pravdu titul si zaslouží i jiné týmy než Arsenal.....

Reagovat
HOST*klučina

Tady je to pomalu horší než Blesk....Upadá to upadá.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, dobře udělal

Reagovat
smazaný uživatel

GO ASHLEY!!! Konečně, už si to zasloužil, to má za ty kecy, co vedl už měsíc před zápasem. Ale mohl se přidat i Viera a hodit to po tom simulantovi Rooneym, nechápu ho, nemyslím si, že to má zapotřebí, takhle simulovat.

Reagovat
HOST*Mysterius

Manchaster je na tom už hdně špatně, že jim hráči házejí kusy žvance . GO ARSENAL GO!

Reagovat
Mr.Jindros

zbytecnej clanek .... bulvar

Reagovat
HOST*klučina

Je to škvár.....

Reagovat
HOST*nawri

tak nak no...

Reagovat
HOST*afc champions

Ashley konecne udelal dobry skutek! konecne dal nekdo najevo tomu hovadu Fergusnovi co si o nem vetsina lidi na svete mysli, ja si myslim ze Fergusoun je velmi neobliben i u neutralnich fans, kvuli jeho sebejistemu a argantnimu vystupovani! AFC MISTR PREMIER LEAGUE! - (smirte se stim vy ostatni )

Reagovat
HOST*Mnam

Posrati kluby Arsenal aj Chelsea.

Reagovat
HOST*nedvěd

Pochybuju,že by Manchester united porazil Arsenal bez Rooneyho.Arsenel neměl svůj den,Manchester měl prostě jenom štěstí.

Reagovat
HOST*nawri

treba SIR neumi jist a zasral si kosilu sam a ze Rooney je prase a simulant uz vsichni vime .

ale jinak hrac a trener sou to vynikajici.

Reagovat
HOST*Ondra

Nejsem žadnej fanda Manchesteru ale ani Arsenalu ale todleto Rooney opravdu posr... Měl vyhrát Arsenal aby to s Fergusonem konečně šlehlo už navždy a ne že nad vodou drží nakej kardiostimulator. Dit už se nesmí rozčilovat chudak starej,,. Ale aspon se na Arsenal dotahla Chelsea

Go Chelsea Go!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele