CNN: V USA ještě není fotbalová horečka, teplota už ale stoupá

22.03.2010, 11:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (588)

Přidat komentář
božský John

Tak sakra je to fotbalovej server nebo meterologickej

Reagovat
smazaný uživatel

125000?, hmm

skotr by ma ale zaujimalo kolko fanusikov USA pride na zapasy USA, urcite nie 40000 v priemere na zapas ako by to vychadzalo podla toho cisla vyssie, ci zasa mi nebodaj daco uslo?

Reagovat
Chazy

To vis ze ne, maji tam mensi navstevy a navic to ber tak, ze MLS neni liga jednoho statu jako treba u nas Spanelska, ale kdyz bych to prirovnal, tak napriklad liga cele EU.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom je (aspon podla mna) uplne bezpredmetne pisat kolko sa predalo listkov v usa a ze to je viac ako v anglicku ci brazilii, ked 90% tych listkov si kupili fanusikovia inych statov :)

Reagovat
Chazy

Nevim jestli jsi me pochopil, ale tje fuk..

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil, si to dole lepsie rozpisal, mne to je uplne jasne ze tam na futbal chodia hlavne hispanci a europania, len mna by skor zaujimalo kolko sa predalo listkov v USA na zapasy USA ... napr slovakov zatial tusim je 500 co idu do JAR, teda ti co si kupili na slovensku baliky v cestovakch, urcite icht am bude viac, ale neverim ze sa nas tam naskriabe povedzme 5000

Reagovat
Chazy

Jj, ja jsem reagoval mimo, tys neresil ligu, ale repre .. ale stejne, v USA je zajem o fotbal minimalni.

Reagovat
smazaný uživatel

tu mas inak priemerne navstevy, napr ten seattle z 30000 je na tom slusne ;)

http://soccernet.espn.go.com/stats/attendance?league=usa.1&year=2009&cc=5739

Reagovat
Chazy

Seattle je jediny tym ve Washingtonu a siroko daleko neni zadny jiny, takze jejich navstevnost zas tak uzasna neni.

Reagovat
Chazy

Wow, za ne hraje Steve Zakuani z AFC

Reagovat
Chazy

Jinak na posledni kvalifikacni zapas jim prislo 26000 i kdyz kapacita stadionu je 45000

Reagovat
hefy

Zabít tě. Hrálo se ve Washigtonu, který má asi 600,000 obyvatel, takže to bylo slušně zaplněné. Hlavně ve Washigtonu maj NHL, NBA a MLB, takže tam na nákej soccer zhluboka serou. To je jak kdyby se hrálo na DW, taky by tam nebylo vyprodáno a čekalo se před stadionem na Warriors. Nechci říct, že tam nemá soccer tradici, protže v USA jí nemá nikde, ale že se zrovna ve Washingtonu najde 25,000 lidí, kteří tam zajdou je dost.

Reagovat
Chazy

Ehm, tak tohle je porovnani na miste, na Latics chodi 25000 s kapacitou mesta 80000, to je hodne nepomer. A ja moc dobre vim, proc tam prislo tak malo lidi. Jenze prave proto nechodi nikam v USA. USA ma totiz svoje sporty, soccer neni vyznamny, liga, navstevy a kvalita hracu tomu odpovida. Uz jsme tohle resili stokrat, no ne. Zatim mluvi vsechno tradicne pro me, kdyz se budeme znat za deset let, treba budes mit tu diskuzi snazsi..

Reagovat
hefy

Tradičně pro tebe? O čem to mluvíš?

To přirovnání nebylo z pohledu populace, ale z pohledu toho, že v městě jsou jiné sporty. Ve Wiganu to je rugby a ve Washingtonu to je baseball, hokej, am. fotbal a basket. Což jsou čtyři sporty oproti jednomu. A přesto se našlo 25,000 lidí co tam zašlo, já to počítam vzhledem k okolnostem jako hodně.

Reagovat
Chazy

O nasich diskuzich:)...

I tak bylo blby, ve Wiganu se vic chodi na fotbal, ale tje fuk .. 25000 je malo, to se na me nezlob. Specialne kdyz je to repre a mohli se stavit i lidi z jinych zemi. Fotbal a USA dohromady proste nejde.

Reagovat
Lorcan

..(sorrry že se k vám pletu do debaty, ale neodolal sem)....

já bych ten výrok fotbal a USA nejde dohromady spíš specifikoval jako fotbalová reprezentace USA a USA nejde dohromady, jak naprosto správně píšeš níže, lidi (přistěhovalci) tam pořád fandí repre svých domovských zemí a tudíž ty zápasy jejich reprezantace opravdu moc lidí nezajímá, ale na klubový úrovni je to uplně o ničem jiným, ty návštěvy co tam maj předčí lehce nejenom nás, ale i třeba Portugalsko

Reagovat
Chazy

Paneboze, MLS je mezinarodni liga, Portugalsko je liga jednoho statu. Pochopte uz co to je USA, to neni jeden stat, nemuzes srovnat ligu ktera v Evrope ani neexistuje s jednou z mnoha lig v Evrope. Kdyz porovnas navstevy na ligu v Portugalsku a v jednom state USA, tak ti vyjde USA xkrat horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, uz som sa zlakol

Reagovat
Chazy

"že se v USA zatím na šampionát prodalo nejméně 125.000 lístků, což je více než třeba v Brazílii či Británii"

jakej ohromnej sok, kdyz v UK zije cca 60.000.000 lidi a v USA pres 300.000.000. V USA na soccer neni misto, stejne tam na nej chodi hlavne pristehovalci z Evropy.

Reagovat
j_mrazik

Přistěhovalci z Afriky na basket, přistěhovalci z Mexika na baseball...

Reagovat
božský John

přistěhovalci z Asie na .....do china townu

Reagovat
j_mrazik

na kohoutí zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

tam chodí jen pacienti Dr. House

Reagovat
Amos

V USA nebude nikdy tak populární soccer , jako v Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tady se hraje fotbal, ne žádný soccer.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba u mě ve škole je soccer druhý nejduležitější sport. V každym státě je to asi jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč se do tzv. velké čtyřky řadí v USA hokej,když má NHL sledovanost mneší než noční přenosy z pokeru

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Chazy

Tak ten minulej článek beru zpátky, ještě to není tak hrozný...

Reagovat
Chazy

The NFL’s 2014 London schedule is set: Cowboys-Jaguars, Dolphins-Raiders and Falcons-Lions.

Sorry, England.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas výběr

Reagovat
niflheim

Škoda.

Reagovat
Pettirosso

Delfíííííni, tak to je paráda

Reagovat
Chazy

To by ale byla bomba, on by vám ještě udělal po

Reagovat
Trand

Jj, to já bych ho chtěl, ale už jsme zoufalý, je to hrozně vidět.

Reagovat
Chazy

On do toho asi nepůjde, podle mě už to fakt nemá zapotřebí a fyzicky to asi nebude žádná sláva.. ale byl to prostě génius

Reagovat
Trand
Reagovat
niflheim

Podle mě už budou smíření s tím, že na PO to nedotáhnou, tak vezmou nějakého šuldu, který aspoň udělá dobrý draft pick

Reagovat
Trand

Na PO to nedotáhnou určitě, ten rozpis je šílenej, budeme hrát doma se Seattlem, v Seattlu, v San Franciscu, v Arizoně.. A to je jen divize. Ale nevím, jestli se bude draftovat qb, se Samem se údajně počítá jako franchise qb a měl by podepsat po sezoně novou smlouvu.

Reagovat
niflheim

Však jo, aspoň budou mít Rams dobrou pozici v draftu se dvěma picky.

Reagovat
Trand

Zrovna proti Carolině dávali grafiku, koho jsme získali za RG3 a bylo tam tak 8 hráčů a skoro všichni se prosadili.

Reagovat
niflheim

No celkem Rams chápu, že nechtějí dávat šanci Youngovi či Timmymu...ale takhle zavírají sezónu jako Browns.

Reagovat
niflheim

lol, ona Tampa ještě nevyhrála

Reagovat
Trand

Young měl dřív nějaké problémy s Fisherem, takže ten to má spočítaný a Tebow je prostě Tebow no. Ale Tebow s Youngem mají dohromady 39-25 za kariéru, kdežto Quinn s Clemensem 8-24.

Reagovat
Chazy

Já se od orliho dočetl, že byl Bradford i letos špatnej, jen to neukazujou čísla... Když to říká on, tak to tak prostě je.

Reagovat
Chazy

Takže, vy jste tam nějak nakousli téma dalších formátů lig. Samozřejmě sám počítám s tím, že příští sezony nezůstanem u jedný ligy. Abych mluvil za sebe, tak NFL fantasy je tak nenáročná, že mi hraní 3 lig zabere tejdně tak 10 minut času dohromady, takže já bych klidně jich hrál dvakrát tolik. Takže o co bude dostatečnej zájem, to vám založím, není problém. Napadaj mě ale jen tři věci, co bysme mohli hrát.

Předem taky říkám, že pokud zůstane aktivních 18+ hráčů, tak asi zůstaneme u A-Lizée i B-Lizée, navíc kdo ví, jestli se nebudou chtít přidat Dawon a Mancunian (uvítal bych je vážně rád). Takže o záchranu dál bojujte, v tom béčku se vážně etablovalo 6 aktivních hráčů. Ale kdyby bylo v béčku jen 6 unikátních hráčů, 5 z vás by si muselo založit béčko a hrát tam s náma, aby nás bylo 12. Tím by pro x hráčů přibyla liga navíc.

CO MŮŽEM HRÁT:

Rozšířený rostery: Vesměs jde jen o to, že bysme třeba hráli 2 QB, 4 WR, 3 RB, 2 TE (defky a kickery podle dohody)...

+ Já osobně tam moc výhod nevidím. Je to zajímavý v tom, že získávaj fantasy hodnotu hráči, kteří by ji jinak nikdy neměli. Takže si člověk musí pohrávat s odpadem a vybírat z toho ten nejmenší odpad. Většina lidí to vnímá tak, že se musí ukázat větší znalost NFL, protože člověk musí rozumět i těm déčkovým hráčům.

Docela brutální rozšíření počtu hráčů, který sledujeme.

- Podle mě to je přesně naopak. Je rozebraný daleko větší pole hráčů, takže není prostor na jakoukoliv spekulaci, jede se už vyloženě na náhodu a člověk bere hráče, kde asi ani nemůže předpokládat, že budou bodovat a když budou, tak je to prostě haluz. Navíc jde o hráče, kteří tak nepodstatně mění vývoj matchupu, že to je ve výsledku stejně hlavně o těch hvězdách.

Hráči se zraňujou, takže i v normálním formátu se musí pracovat s odpadem, kterej díky těm zraněním získává fantasy value. Já nevím, jak ta rozšířená liga funguje, amíci si v tom docela libujou (viz to video, co jsem sem házel), ale podle mě to žádná zázračná sranda bejt nemůže.

Liga s defenzivníma hráčema: místo defky si zastoupíme ligu jednotlivýma hráčema a budeme hrát regulérně na defenzivní jednotlivce.

+ Asi není potřeba nic říkat, novej rozměr hry, učení se jmen defenzivních hráčů.

- Co se týče mýho bezvýznamnýho názoru, tak je problém v tom, že o defenzívě víme hovno a ty hráče moc neznáme, takže to bude totální hraní na haluz.

Podle mě není způsob, jak projektovat výkony defenzivních hráčů. Mně se líbí, že v tý ofenzívě třeba vidím, že mám dva RB podobný úrovně a jeden jde na Jax a druhej jde na Jets, takže podle toho volím. Ale defenzíva? Jak prostě predikovat, že zrovna tady safety dá INT, podle čeho to vůbec nasazovat. Nejspíš prostě člověk jen nadraftuje na každej post jednoho hráče, ten mu furt hraje a doufá... takže minimum strategie, rozhoduje draft.

Nevím, jak jsou tihle hráči ve fantasy ranku, jaká je jejich hodnota, jestli třeba v draftu nechodí za jeden až dva dolary a tak není podivná jejich hodnota vůči hvězdám v ofenzívě. Třeba by pak rozhodovali matchupy hráči, co nás dohromady nestáli skoro nic a přitom by měli obrovskej význam ve hře. Museli bysme pak vyladit budgety na draftu a celkově by s tím bylo dost sraní, který rád podstoupím, ale ta liga by mohla bejt totální reklama na unfair soutěž.

Keeper: Už jsem o tom psal, jedná se o formát, kde si tvoříme skutečnou franchise a každej rok si necháváme část hráčů do další sezony. Člověk ten tým miluje daleko víc, žije s ním, hledá si talenty a keepuje si je, nemůže dropovat zraněný hvězdy. Dá se s tím daleko víc sžít.

+ Nejlepší formát fantasy vůbec, totální zábava.

- Náročnej formát fantasy, totální prostor pro znechucení. Podle mě bysme měli ještě rok počkat. Když jdete do tohodle, musíte tam jít s plánem, vážně vědět, koho chcete a proč, ten tým prostě budovat. Když poserete úvodní draft, rozhodně se to dá zvládnout (v MLB keeperu, co hraju, kámoš nadraftoval skoro nejhůř a letos vyhrál základní část). Když tam půjdete na náhodu, můžete mít fantasy trápení dalších 5 let.

Muselo by nás bejt 12, takže by se třeba nedostali na všechny a fakt nevím, jak bych řešil, kdyby se přihlásilo 12 lidí.

Dynasty: Nenecháváte si jen např. půlku týmu jako v keeperu, necháváte si tým celej a nadraftujete si každej rok jen dalších 5 hráčů, aby se rozdělili talenti (rozšířený rostery).

+ Výhody keeperu x 2

- Nevýhody keeperu x 2

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že nemám znalosti celého spektra hráčů, ale pokud nějakou přidat, tak jsem jedině pro keeper.

Reagovat
Chazy

Já bych tady moc lidem keeper nedoporučil no.. Ale rád ho založím.

Reagovat
Chazy

Já to vidím tak na psa, klose, madu, nifa a tranda, možná mihiho a tebe.

Reagovat
niflheim

Já bych klidně šel do defky i keeperu

Reagovat
Chazy

Ta defka bude hrozná šílenost ..

A vidím, že keeper asi bude no. Jsem fakt zvědavej, jakou to bude mít úroveň. Ale 12 lidí je dost, kdo ví, jestli to dáme.

Reagovat
miky10

Nic.

Reagovat
C0br

keeper

Reagovat
Mada

keeper

Reagovat
Eric_The_King

Rozhodně keeper. V NHL se to myslím letos rozjelo suprově (zatím vedu ).

Reagovat
Mihi

Tiež som pre keeper

Reagovat
Chazy

Kdo dneska bude koukat na TNF?

Reagovat
niflheim

Nehrozí.

Reagovat
Chazy

Já se na Newtona podívám vždycky rád

Reagovat
niflheim

Tak ty nejsi od rána ve škole a potom v práci

Reagovat
niflheim

Každopádně doufám, že něco hodí na Smithe

Reagovat
Trand

Já. Ale určitě usnu než to začne, třeba něco ještě pochytím, až budu vstávat, hrajou dva pro mě sympatický týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja koukat budu.

Reagovat
C0br

Asi kouknu, i když mě teda sere, že to Sport nedává

Reagovat
Trand

Tak když to nedává Sport, tak asi nic no.

Reagovat
niflheim

Top TE prospect arrested

Former Oregon tight end Colt Lyerla arrested on cocaine charge

Hmm...někdo pro nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kua ale, zrovna na něj se těšíme

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Případně sem soupněte nějaký shop, se kterým už máte zkušenosti.

Reagovat
Chazy

Dresy za 7000 WTF

Reagovat
Chazy

Chudák Revis, kam se to dostal

Reagovat
Chazy

Ale aspoň si parádně vydělá.

Reagovat
niflheim

Ale nepochopím, že ho nutí hrát zone coverage

Reagovat
C0br

Ta Camovy pózy jsou úděsný

Reagovat
Chazy

mě baví

Reagovat
C0br

Jako chápu to při TD nebo po nějaký velký play, ale po každým 1st downu?

Reagovat
Chazy

Cam je šílenej

Reagovat
C0br

wow

Reagovat
Chazy

WTF

Reagovat
Chazy

Jako hustej drive no, jak vyřešil Newton těch 2 a 22. Snad konečně daj PO.

Reagovat
Chazy

Los teda nemaj nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me se bude rozhodovat mezi nima, Lions a Bears... Atlante neverim.... Ale to je mozna proto ze je proste nemam rad A v East se může stat taky jeste cokoliv. Krome toho ze se Giants zvednou.

Reagovat
Chazy

Atlantu ničí zranění no. Podle mě by to v East měli Cowboys uhrát, i když ten WC tým tam taky může bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

3rd down se blbě convertuje když neuměj tu mičudu snapnout

Reagovat
Chazy

Omg, ty reklamy mě zabijou brzo...

Reagovat
Chazy

Já bych se na Cama fakt moh dívat furt, nejatletičtější QB, co jsem zatím moh vidět. Do toho elitního QB mu ale prostě pořád chybí něco v hlavě, strašně pomalu se rozhoduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu OT,ale kdo si myslis,ze vyhraje svetovou serii?

Reagovat
Pettirosso

Vick už by měl hrát, ne?

Reagovat
C0br

Jo. Jen je otázkou, kdy se znova zraní

Reagovat
Trand

Na Alabamě dnes 101 000 diváků.

Reagovat
Chazy

Njn, jet do USA na football, tak si na NFL ani nevzpomenu

Reagovat
Trand

Ta univerzita je fakt něco jinýho, hrát 4. a 7 v první čtvrtině, klobouk dolů.

Reagovat
C0br

NC State - Florida State - 0-35 v 1. čtvrtce

Reagovat
C0br

Ten Winston bude asi letošní Johnny

Reagovat
Chazy

On, Mariota a Manion docela blázněj no. Manziel slabší, Bridgewater furt neuvěřitelnej.

Reagovat
Chazy

Jenom teda Bridgewater má bohužel dost slabou ruku.

Reagovat
Chazy

Je tu někdo z Brna? Orli by potřeboval hráče do týmu..

Reagovat
niflheim

Amendola will play for Pats vs. Dolphins; Talib unlikely to suit up.

Reagovat
niflheim
Reagovat
C0br

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten posun času mě trochu mate. Dneska se hraje normálně od 7 nebo o hodinu dříve?

Reagovat
Chazy

Vidíš, na to sem úplně zapomněl. Amíkům se mění čas jinak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem koukal, tak se jim mění čas až za týden. Takže jestli dobře chápu, tak dneska od 6 a za týden zas normálně?

Reagovat
Dawon

Podle livesportu to zacina o hodku driv no

Reagovat
Chazy

Dáš příští rok s náma fantasy?

Reagovat
Dawon

No rikal jsem si, ze kdyby bylo mistecko, tak bych se rad pridal

Reagovat
Chazy

Ještě ten Mancunian a B liga zůstane no..

Reagovat
I am Mancunian

ja len A ligu

Reagovat
Chazy

Přesně tak by to mělo bejt.

Reagovat
Eric_The_King

Máte někdo Madden 25? Furt váhám, jestli si to pořídit...

Reagovat
Chazy

Nemám, ale asi není o čem, bude to parádní hra.

Reagovat
Eric_The_King

Už to mám objednané

Reagovat
Chazy

OMG, Bob Kelso... co s tím mám dělat? On přijde, nastaví sestavy a to tak, že si nechá bye RB v základu, i když má DMF na BN...

Reagovat
Chazy

Bye zraněnýho RB, abych byl přesnej

Reagovat
Eric_The_King

Ten si z toho dobře dělá prdel teda

Reagovat
Chazy

Ono hraní bez defenzívy taky není nic moc taktika ale...

Reagovat
Eric_The_King

Nj, Peter asi sportovně dává Kelsovi šanci

Reagovat
Chazy

Co s nima mám dělat no. Ten Bob. Na jednu stranu je aktivní. Na druhou stranu hraje na základě tohodle tahu tak špatně, že tím tu ligu ovlivňuje. Na třetí stranu tady bylo takovejch lidí víc a těm sem poradil, ale on sem nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno si nevsimol to bye, alebo nevie, ze hrac nebude hrat, ked to tam ma, tiez som to nevedel

Reagovat
Chazy

Přehled posledních aktualizací ohledně zdravotního stavu hráčů...

http://www.nfl.com/inactives

Reagovat
miky10

Kurva co já s tím Grahamem..

Reagovat
C0br

Tak doufám, že Peytona ty kotníky trochu pozlobí... i když naší defku by asi přehrál i z kriplkáry.

Reagovat
Trand

Zítra to bude pro Seahawks ostuda, bude se na jejich prohru proti Rams s backup QB dívat celá Amerika.

Reagovat
niflheim

lol, Flynn je u Bills?

Reagovat
Chazy

Já upřímně moc nepochopil, co se stalo u Raiders, zrovna moc šancí tam nedostal. Jestli je nějak problémovej.

Reagovat
miky10

Hm, Graham by hrát měl, tak snad aspoň nákej TD dá no.

Reagovat
Chazy

Lewis pošel.

Reagovat
miky10

Huhuu, Brady.

Reagovat
Chazy

Brady

Reagovat
Chazy

Z první přihrávky poprvý v kariéře

Reagovat
Chazy

Vickův INT taky luxus

Reagovat
miky10

Gore král. A za nás dneska běhá Cox.

Reagovat
Chazy

Dont'a

Reagovat
Chazy

Omg, stupidní TD.

Reagovat
miky10

Škoda, že jen FG, ale parádní drive ílaje.

Reagovat
Chazy

ani ne škoda, jako spíš chyba Elie a pak i přehození end zony

Reagovat
miky10

Sem doufal, že se nikdo nedívá, stejně jako já.

Reagovat
Steve Stifler

Ahoj. Prosím prosím kvalitní stream na Pats, nějak se mi to všude seká, co jsem našel

Reagovat
Chazy

http://firstrownow.eu/watch/217308/1/watch-miami-dolphins-vs-new-england-patriots.html

To si zkoušel? Ale já koukám na game pass, tak nevím, jak to běží.

Reagovat
Steve Stifler

Děkuji namnohokrát, tohle vypadá dobře:) Tu stránku neznám, projížděl jsem všechny možný fromsporty a streamhuntery, všude nekvalitní nebo sekavý, díky

Snad bude na co koukat a Brady nebude jalovej jak minule, i když teď ten začátek..

Reagovat
Chazy

Lewis

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem si všiml, že klos zapomněl nastavit novou sestavu po tom tradu a hraje bez Breese a RB.

Reagovat
Chazy

Tragédi ale třeba ví, že Brady bude dneska mít mínus.

Reagovat
Chazy

Stafford - Megatron 87 YDS.. kdyby nebyl Calvin zraněnej, tak asi dá TD.

Reagovat
C0br

To už teda Megatron mohl doběhnout, 87 yardů a nechá se složit 3y před end zonou

Reagovat
Pettirosso

Moji Delfínci snad dneska rozdrtí ty modrý šmejdy

Reagovat
Chazy

Je to smutný, ale fakt nás celkem drtěj

Reagovat
C0br

Troníček

Reagovat
Chazy

Na 4. down dobrý no

Reagovat
C0br

Když ho ti joudi ani nezdoublej

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Chazy

Eli - Cruz paráda.

Reagovat
miky10

Eli vládne!

Reagovat
miky10

Ale v tý red zoně je to bída no, škoda. Total yards 169 - 16.

Reagovat
Trand

Stafford int díky Megatronově chybě.

Reagovat
C0br

to byly dropsonovské ruce

Reagovat
Chazy

Eli zabil další TD

Reagovat
Chazy

Brady 2/4, INT a 10 YDS po 20 minutách...

Browns zatím nedali proti KC ani jeden první down.

Reagovat
Chazy

Neměla bejt reakce.

Reagovat
Chazy

Romo diriguje, to miluju...

Reagovat
Dawon

Ted jsem dokoukal chelsea-city, co delaji pats do rite? A jaktoze giants vedou?

Reagovat
miky10

Protože Eli vládne, co je na tom?

Reagovat
Pettirosso

Pats nedělají nic, jen na Miami prostě nemají

Reagovat
Dawon

No to mozna bude ten problem, ze nedelaji nic

Reagovat
Chazy

Potkali lepšího soupeře no.

A s Giants zatím hraje i Vick no...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

THOMAAAAS.. udržet

Reagovat
Chazy

Vollmer asi dost nepříjemně zraněnej

Reagovat
Chazy

Kaep - Vernon už je taky odporně ohraný

Reagovat
miky10

Eagles sou fakt slušně v píči.

Reagovat
Chazy

Dneska možná. Ale jinak já je naopak vidím jako jeden z týmů, co jsou hodně na vzestupu.

Reagovat
miky10

Dobře.

Reagovat
Chazy

Tak jako to Chipovo pojetí hry je úžasný, jen to ještě zabere čas.

Reagovat
Chazy

A znovuzrození Shadyho je neuvěřitelný.

Reagovat
miky10

Hele, já bych si fakt nedovolil je hodnotit nák komplexnějc, prostě komentuju dnešek, co vidim, když Vick má za necelej poločas 31 yds INT, McCoy ze 6 běhů 7 yardů atd, a dostávaj na prdel od Giants.

Reagovat
Chazy

"dostávaj na prdel"

Reagovat
Chazy

Ale 203-27 na yardy je pěkný no.

Reagovat
miky10

Tak, že je Eli neschopnej v RZ je jiná věc, ale prostě ta hra jen těžko muže bejt jasnější.

Reagovat
Chazy

Brady hodí Gronkovi, i když jsou kolem něj tři hráči... zázrak, jak to dopadlo

Reagovat
Chazy

To se rozhodčí předvedli

Reagovat
Pettirosso

co vůbec pískli? Mně to nepřišlo jako faul

Reagovat
Chazy

DPI no, ale já nevím, já jako týhle penaltě často nerozumím, tohle už byl ale extrém...

Reagovat
Pettirosso

Hodlá Kansas letos vůbec někdy prohrát?

Reagovat
Chazy

V Denveru asi jo..

Reagovat
Mihi

Tak taký jednoznačný zápas ako Jaguars - 49ers som asi ešte nevidel.

Reagovat
Mihi

I keď Seahawks - Cardinals v minulej sezóne musel byť tiež dobrý masaker (tuším 55:0 to skončilo).

Reagovat
Mada

trochu masakr

Reagovat
C0br

Western Hills High School - Aledo High School

Reagovat
Chazy

Bills taky nějak nepobírám Marrone byl hodně v pozadí Kellyho, ale na to, jak maj hroznej materiál, tak je to koukatelný. Jen škoda, že tam není místo pro Spillera.

Reagovat
Mihi

Maresma ho draftoval za 60

Reagovat
Chazy

Ale tak on tu hodnotu čistě skillem má no

Reagovat
C0br

Koperník konečně běhá

Reagovat
Pettirosso

Miller parádně teď

Reagovat
Chazy

haha, barkley na hřišti

Reagovat
Chazy

Hrozně pomalu čte tu hru...

Reagovat
C0br

Stejně Stafford překoná půlku passing rekordů

Reagovat
Chazy

Barkley

Reagovat
I am Mancunian

doprdele, jakto, ze sa hra od 6 ?

Reagovat
Chazy

časovej posun

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

LOL, Brady má po prvním poločase ve fantasy -0.10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Stafford

Reagovat
C0br

Co to ten Barkley udělal?

Reagovat
Chazy

Debil no... všechny jeho prozatimní drivy za Phillu skončily jeho turnoeverem ale stejně mu fandím

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br

Dez

Reagovat
Chazy

The New England Patriots might be facing life without Sebastian Vollmer for the rest of the season.

Reagovat
Chazy

Tohle už ale není vtipný...

Reagovat
Pettirosso

wow hezkej signál na Wallace

Reagovat
Pettirosso

btw kde je Nifl?

Reagovat
Chazy

Asi tušil, co dneska přijde.

Reagovat
Pettirosso

tak pořád je za náma jen půlka, navíc teď fejkovej Sturridge debil dal jen tyčku

Reagovat
Chazy

Půlka, která ale ukázala dost. Už jsme v tý fázi sezony, kdy se na sebe týmy líp připravěj a eliminovat útok Patriots je teď evidentně hodně snadný.

Reagovat
Pettirosso

LOL, za NE hraje Hightower

Reagovat
Chazy

To rozhodně není tak neobvyklý jako jeho křestní

Reagovat
Pettirosso

To nevím, jak je, mě spíš rozesmálo to příjmení, vždycky si vzpomenu na policejní akademii

Reagovat
C0br

Reagovat
Pettirosso

hehe, asi poprvé vidím, že kicker trefil tyčku v NFL

Reagovat
Chazy

Barkley... první read, nic, druhej read, nic, třetí read, nic, tak poskakuju na místě, až mě sacknou...

Reagovat
Chazy

hranej dlouhej 4. down, špatnej snap, Barkley ho pustil na zem, sebral, přehodil receivera...

Reagovat
Dawon

ti eagles jsou dneska proste famozni

Reagovat
Chazy

Je to k pláči no, ale už jen to hraní 4. downu mě potěšilo

Reagovat
C0br

Pats TD

Reagovat
Chazy

Brady - Dobson.. dobrý.

Reagovat
C0br

Campbell otáčí

Reagovat
Chazy

NINKOVICH!!!

Reagovat
Pettirosso

wtf??

Reagovat
Chazy

Hezký

Reagovat
Pettirosso

omg a celý snažení je v hajzlu. Co naplat, že jsou na Pats připravení, když to celý poserou během 5 minut

Reagovat
C0br

Gary Lineker ‏@GaryLineker 2 min

Just put The American Football on. Some guy just ran 30 yards. His longest run of the year apparently. Now that's my kind of sport.

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

Bush

Reagovat
C0br

Ta reklama s Welkerem je hrozný wtf

Reagovat
C0br

taková hovadina

Reagovat
Chazy

Hehe, fanoušci Jax na Wembley..

Reagovat
C0br

Megatron

Reagovat
C0br

*

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Achjoo, Gronk tak parádní hra mohla bejt

Reagovat
Chazy

Brady - Gronk... kurva to mi chybělo.

Reagovat
Chazy

Aha, ok, Solder holding... no super

Reagovat
C0br

Romo je teda tragickej taky

Reagovat
Chazy

Strašně, to by byla fakt ironie, kdyby zrovna s tímhle dal výhru

Reagovat
C0br

dáreček to Lions no Dez je hrozné děcko

Reagovat
Chazy

Jamaal první špatnej zápas sezony, první, ve kterým zatím nemá TD.

Reagovat
Chazy

Nádhernej INT

Reagovat
Chazy

Ale podle mě ho zrušej, protože to vypadá, že na chvilku vyběh ze hřiště

Reagovat
Chazy

Ok, pohoda

Reagovat
Pettirosso

To je v prdeli, jak se Delfíni sesypali

Reagovat
Dawon

Jags jsou srandovni

Reagovat
C0br

Mohl by dát dnes 300 yardů Calvin

Reagovat
Chazy

Hmm, Matt 16/20, 153 YDS, sice bez TD, ale i bez INTu... minule 3 inty za poločas, dneska dva fumbly, ale zlepšuje se

Reagovat
Chazy

eagles hrajou 4. a 10, Barkley hodí 11, penalta, 4. a 20...

Reagovat
Chazy

Brady doběh pro 4. down

Reagovat
Dawon

Giants To je zapas fakt

Reagovat
C0br

Lions

Reagovat
C0br

Megatron is really good at getting tackled inside the 5

Reagovat
Chazy

Tony

Reagovat
Chazy

Brees

Reagovat
C0br

Megatron

Reagovat
Chazy

je to hrozně nefér

Reagovat
C0br

calvin johnson has more recieving yards than the cowboys whole offense has total yards

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

Romo time

Reagovat
I am Mancunian

broncos alebo cardinals ? co odporucate ? :)

Reagovat
Chazy

Asi Broncos

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Tak tohle musí Detroit minimálně srovnat.

Reagovat
Chazy

I když Matty no... to může taky skončit prvním pasem

Reagovat
C0br

Tak nějakej jumpball pro Calvina do triple teamu tam bude

Reagovat
Dawon

Raiders

Reagovat
Chazy

WTF WTF WTF WTF

Pryor dal 93 YDS běhovej TD

Reagovat
Chazy

No tak to je nehoráznost

Reagovat
C0br

Pryor

Reagovat
Chazy

Někdo se tu myslím ptal, jestli hrát Bena nebo Pryora... tak snad mě poslech

Reagovat
Chazy

Mně se jako moc líbí, jak hází Stafford tím sidearmem, ale občas ten míč letí fakt divně

Reagovat
Chazy

typičo, Stafford

Reagovat
C0br

fantazieeeeeeeeeee

Reagovat
Chazy

LIONS, paráda

Reagovat
Chazy

Tak tohle byl jeden z nejgeniálnějších zápasů letošní sezony.

Reagovat
Chazy

Já vůbec nechápu, proč jsem já idiot vyhodil takový strašný prachy za Peytona a nebral Stafforda. Snad šlo jen o to, že jsem ho nechtěl mít ve všech ligách, co hraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Stafford s Megatronem ve fantasy dohromady 65 bodů. Kdo proti má jako hrát?!

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já tu výhru nutně potřebuju

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale nemusí to bejt o 50 bodů..

Reagovat
Chazy

To snad nehrozí

Reagovat
C0br

329 yardů jako dobrý, ale ty TD měly být 4 a ne jeden

Reagovat
Chazy

DMF se vrátil touchdownem, dobrý.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mihi

Tento týždeň bol taký hektický, že som aj skoro zabudol vymeniť HIltona so Smithom, ktorý majú voľno, a hral by som so 7 hráčmi. Našťastie som si to dnes poobede všimol a hodil som tam nejakého Jonesa ktorý už má TD. Uvidíme, čo Baldwin.

Reagovat
Chazy

Profík Baldwinovi hází Wilson docela rád, k míči se snad dostane.

Reagovat
Mihi

Profík asi ne, Jonesa som tam hodil len preto, lebo mal najviac fantasy points spomedzi voľných WR a hrá proti Jets.

Reagovat
Chazy

On má hlavně pozitivní tu žlutou zprávičku u sebe, vzalo ho hodně lidí

Reagovat
Chazy

Dalton s Greenem jsou stejně trapný jako Stafford s Calvinem

Reagovat
C0br

Garcon

Reagovat
Chazy

LOL, Larry nehlídanej

Reagovat
Mihi

JONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
C0br

Dalton jede

Reagovat
Mihi

Jones 3. TD

Reagovat
Mihi

projected score 5.31

fantasy points 29.60 (po polčase)

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ale tak ty si to zasloužíš

Reagovat
Mihi

Je mi celkom ľúto Maresmu, asi by porazil každého v tomto weeku.

Reagovat
Chazy

Tobě by fakt nikoho bejt líto nemělo, si smolař sezony v tomhle směru

Reagovat
C0br

odvážně

Reagovat
C0br

Ten Jonesův třetí TD byl celkem hustej

Reagovat
Mihi

Broncos by už mohli začať hrať

Reagovat
Chazy

Hehe, Denver je špatnej.

Reagovat
C0br

Morris je bůh, kdyby tak jen uměl chytat

Reagovat
C0br

nejlepší ypc v lize, ale ruce má kamenný

Reagovat
Mihi

Reagovat
C0br

defkaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Redskins

Reagovat
Chazy

WTF? Peyton celkem PO výkon dneska.

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Hehehe, tak kolem týhle osy ho umím roztočit taky..

Reagovat
Mihi

Folk 50yd FG

Reagovat
Chazy

Bailey dal dneska dva nad 50

Reagovat
Chazy

WTF, krásnej INT

Reagovat
Mihi

Alex Smith 27-5-1 as starter since 2011

Reagovat
Chazy

Však jo, proto šel před Rodgersem na draftu

Reagovat
Mihi

má šťastie že vždy má okolo seba dobrý tím

Reagovat
Chazy

Jo, ale on je vážně solidní QB. Prostě musí bejt v dobrým systému, pak to jde. Hlavně nechybuje.

Reagovat
Mihi

To každopádne. Ale určite ho neradím medzi top QB, taký zlatý stred.

Reagovat
Mihi

Tak poď Moreno

Reagovat
C0br

piče

Reagovat
Mihi

presne tak, nechápem prečo dostal šancu Ball a nie Moreno

Reagovat
Chazy

Protože dneska není moc efektivní.

Reagovat
Mihi

Som si istý, že by to dal aj on

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

To jsem si říkal minulý týden u 3 Heluových TD taky

Reagovat
Chazy

Tak ono na ty krátký běhy je lepší zvolit toho silnějšího.

Reagovat
Chazy

On tam předtím dal složitej 4. down, tak asi i odpočíval.

Reagovat
C0br

kurva, tenhle drive se měl zastavit

Reagovat
Mihi

Jones

Reagovat
Mada

Reagovat
C0br

wtf

Reagovat
Chazy

WTF???

Reagovat
Mihi

Jebem na to, Megatron predvedie životný výkon, nachytá 329yd a ajtak získa nejaký noname viac bodov než on.

Reagovat
C0br

hovno, ještě mu chybí 0,70

Reagovat
Mihi

to je nič, ešte dá 2 TD

Reagovat
C0br

Reagovat
Mihi

ako ja už sa dnes nečudujem ničomu som zvedavý čo predvedie druhé eso Baldwin

Reagovat
Chazy

Každpádně mě Bengals překvapujou, většinou se mi nelíběj v zápasech, kde musí tvořit hru.

Reagovat
Chazy

Ryan ten tu sezonu už zabalil, nebo ho má jeho soupeř ve fantasy

Reagovat
Mihi

JONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Chazy

?

Reagovat
Mihi

kurva, ten nesprávny Jones

Reagovat
Chazy

No jako jak tě vůbec napadlo, že by moh dát INT?

Reagovat
Mihi

Mne tam len ukázalo TD Jones a v tej eufórii ma nenapadlo že by to mohol byť niekto iný

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

už jsem se lekl...

Reagovat
C0br

Ryan je taky moron

Reagovat
C0br

omggg

Reagovat
Mihi

krásny hod Peytona

Reagovat
Mihi

ten Ball je neschopák

Reagovat
Chazy

Moreno to vyřešil..

Reagovat
Mihi

nj, ale zdalo sa mi, že to bolo nejaké urýchlené, lebo už im zostávalo príliš málo času do konca štvrtiny mohli radšej počkať na začiatok 4.

Reagovat
Chazy

Ben hodí INT, hned z další hry dá Pryor fumble, INTy má samzřejmě dva... zápas fakt

Reagovat
Chazy

Fakt jsem zvědavej, jestli do toho Broncos půjdou.

Reagovat
Mihi

ja by som dal ešte jednu šancu RB

Reagovat
Chazy

Já samozřejmě taky.

Reagovat
Chazy

Teda možná bych spíš hodil no, v každým případě se to nevyplatí kopat.

Reagovat
Chazy

njn, ízy

Reagovat
C0br

jak ho můžou takhle nechat

Reagovat
Mihi

Pekne Broncos, na to by som nemal gule hrať 4. a 1 vzduchom

Reagovat
Chazy

Ono to v týhle situaci fakt bylo nejlepší řešení.

Reagovat
Mihi

Čo je s Falcons? To sa na nich tak odzrkadlilo zranenia JuJa?

Reagovat
Chazy

Eh, to ne, přece maj zraněnýho i Whitea, většinu roku Jacksona, kterej jen tak úplně v pohodě nebude, rozbila se jim dost i obrana.

Reagovat
Mihi

Na Whitea som zabudol. No tak to je potom jasné keď nemáš oboch top WR.

Reagovat
Chazy

Ale ono to fakt není jen o tom.

Reagovat
Mihi

Steven Jackson 11car 2 yd

Reagovat
Chazy

Ryan

Reagovat
C0br

všechno, co se dát posrat, se sere

Reagovat
Chazy

Redskins no tak to byl luxusní punt

Reagovat
Chazy

Mně je punterů a kickerů hrozně líto, když to poserou

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

MORENO

Reagovat
Mihi

kto ho dal?

Reagovat
C0br

takovej kolaps

Reagovat
Chazy

To je strašnej fail Washingtonu

Reagovat
Chazy

Ten 15 yardovej punt Roccy, to bohužel bude highlight zápasu no... nikdo tam nehraje dobře ani na jedný straně

Reagovat
Chazy

I když Welker no..

Reagovat
Mihi

Jets sú blázni, viem že FG by nič neriešil, ale oni zahrajú 4.a 11 tak, že QB sa to pokúsi zabehnúť

Reagovat
Chazy

A nebylo to prostě Genovo rozhodnutí scramblovat? Jemu by takový rozhodnutí bylo podobný

Reagovat
Mihi

Nie, už hrá namiesto neho backup Simms

Reagovat
C0br

No tohle by nám tak chybělo

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

WTF LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Redskins se to celkem rychle zhroutilo.

Reagovat
Mihi

Ty vole, tak toto je totálny kolaps od Redskins

Reagovat
C0br

o-line

Reagovat
C0br

screen na 3. down... dementnost podle mě

Reagovat
Mihi

Flacco style

Reagovat
Chazy

To zas ne, ale ty krátký hry hraje no..

Reagovat
Chazy

Ale nejlegendárnější, jak loni dal Rice těch 20 yardů.

Reagovat
Mihi

4.a 32 proti Chargers nie?

Reagovat
Chazy

Tak dokonce 30? No je to možný.

Reagovat
Mihi
Reagovat
Chazy

Brown je snad konečně definitivně jednička pro Bena, i když dneska má fumble no..

Reagovat
Chazy

LOL

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

???

Reagovat
Chazy

Retardovanej zápas

Reagovat
Chazy

Onside kick

Reagovat
Chazy

To je fakt prdel, že Broncos hrajou naprosto šíleně špatně v ofenzívě, ale Redskins jim to prostě darujou

Reagovat
C0br

Bell

Reagovat
Chazy

Jojo, 13 běhů pro 24 yardů, to je na

Reagovat
Mihi

Reagovat
C0br

TD

Reagovat
Chazy

RG3, Ryan... luxus

Reagovat
Chazy

Dneska je naprosto šílená intovaná všude. Většina QB určitě má, většina má spíš ty 2.

Reagovat
Mihi

Colin 0

Reagovat
Chazy

Njn, stejně je letos marnej.

Reagovat
C0br

RG three has no knee nanana...

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

int

Reagovat
Chazy

WTF

Reagovat
Mihi

Reagovat
C0br

Jo on Ryan stihl hodit ještě jednu...

Reagovat
Mihi

Toho Cousinsa je tam veľká škoda

Reagovat
C0br

aaaaaand pick 6

Reagovat
C0br

38 bodů v druhý půlce

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mihi

31 v poslednej stvrťke

Reagovat
C0br

zlatá college obrana

Reagovat
Chazy

Takže po tomhle weeku budu asi ve fantasy 6-2 a 2x 5-3... hlavně v béčku je to štěstí, soupeř by porazil všechny krom mě.

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc mě teď sere ten Brady a jeho 8 bodů. S nějakým normálnějším QB bys byl i poražení, což bych ještě před 2 hodinama, kdy to bylo 29 - 100 ani neřekl..

Reagovat
Chazy

Jo, Brady má fakt šílený čísla..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako celkem vážně uvažuju, že ho dropnu. Rivers prostě boduje víc a na lavičce se mi ho držet nevyplatí.

Od klose teda celkem dobrej trade, získal Breese a celkem slušný RB, já top RB a nepoužitelný QB

Reagovat
Chazy

Obávám se, že Brady dropnout nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na can't cut sem do teďka nekoukal, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, je tam..

Reagovat
Chazy

Tak tomu se nedá divit, každoročně byl top hráč v bodování. 2012 byl celkově 4., 2011 taky. Loni měl vyšší fantasy hodnotu jak Peyton.

Reagovat
Chazy

Ono by asi dávalo smysl, aby ho u Bradyho zrušili.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě fakt nevím, jak to příští tejden složím. Kromě Reeda se mi nikoho dropovat nechce. Snad u Martina nějak upřesní to zranění z "two weeks to two months" na něco konkrétnějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych věděl jestli má cenu ho držet nebo ne.

Reagovat
Chazy

Chápu no, Kerley by asi taky šel dropnout. Ale zas to máš fajn, že máš našlapanou lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Kerley potáhne a místo něj přijde nějaký nový WR, který to na ten 9. week zaplácne. Nicméně musím přitáhnout ještě nějaký RB a K a pustit chci jen toho Reeda. Takže to vypadá, že asi půjde ten Martin, no.

A to ještě počítám, že bude hrát Jones a Harvin, což není vůbec jistý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem se od soboty nedostal na net,nastesti jsem hral proti neaktivnimu. Ale trade vybornej,ja jsem s nim dost spokojenej

Reagovat
Chazy

Ale zas já mám asi poprvý v celým svým životě 0 za RB, žeo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě ještě bude zajímat, kolik nahraje zejtra Stacy. Jestli bych tě bez toho tradu s dvojkou Brees+Stacy porazil nebo ne.

Reagovat
C0br

ještě jedna

Reagovat
Mihi

Tak 130 bodov a ešte dvaja hráči. Vyzerá to tak, že si prekonám vlastný rekord v počte bodov.

Reagovat
niflheim

Pyče kurva doprdele já mám radost...gn.

Reagovat
niflheim

Omlouvám se za nabsenci, dnes bohužel do toho vlezla Krčma s přátely, které jsem již delší dobu neviděl...příští week rozhodně up and ready

Reagovat
Chazy

Ono to dneska stejně bylo totálně podivný

Reagovat
Chazy

Ale přišel si o legendární zápas Megatrona no.

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

*Jonese

Reagovat
C0br

aka:

Mihi27.10.2013 21:39

Profík asi ne, Jonesa som tam hodil len preto, lebo mal najviac fantasy points spomedzi voľných WR a hrá proti Jets.

Reagovat
C0br

109y kickoff return

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Nelson

Reagovat
C0br

ten hod taky celkem hezkej

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný jak je Rodgers sehranej s Nelsonem...

Reagovat
miky10

Megatron GIAAAAAAAAAAAAAAAANTS!!!

Reagovat
miky10

Deme jako dost na PO no.

Reagovat
miky10

A teda Grahamovi velkej dík, je to fakt král. Běděl sem, že nebude moc chytat, doufal sem v 1 TD, 2 sou fantazie.

Reagovat
Chazy

Ponder, to je fakt něco šílenýho, vůbec tu hru neumí číst.

Reagovat
Maresma

Fanta

Reagovat
miky10

Omg, jako mam AR12 fakt moc rád, ale zrovna tenhle week by si moh dát pohov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla jedna z těch nejsměšnějších DPI co sem kdy viděl

Reagovat
Chazy

Jinak když tam dneska tak rádi zmiňujou, že Minna bude mít novej stadion.

http://www.vikings.com/stadium/new-stadium/images.html

Reagovat
C0br

divnej

Reagovat
Trand

Mně se líbí.

Reagovat
Eric_The_King

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je tady druhá porážka, naprosto zasloužená. Randle zero, ale ani Dobson by mi ten matchup nevyhrál a ukázalo se, jak moc mi chybí kvalitní RB na BN. Vypadl mi Forte a rozpadla se mi celá hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé v sezoně jsem neviděl žádný nedělní zápas, měli jsme rodinnou oslavu a já toho tolik zmeškal.

Reagovat
miky10

Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem dokoukal ty Packers... Doufám, že je Jennings spokojenej To musí bejt strašnej šok, když na něj místo Rodgerse najednou "hází" Ponder.

Reagovat
Chazy

Snad se jim podaří něco udělat s Freemanem no. Nebo budou muset brát Mariotu/Manziela/McCarrona na draftu.

Reagovat
niflheim

A co Teddy?

Reagovat
Chazy

Mně se nelíbí, že má slabou ruku no. Montana

Reagovat
Chazy

Ale jak tak nad tím uvažuju, tak to platí i o McCarronovi. Bridgewater je fakt asi nejpřipravenější na NFL, ale mně se nejvíc líbí Mariota.

Já sem hlavně zvědavej, jestli jednička draftu bude Clowney.

Reagovat
niflheim

No...je to celkem možný, ale když si člověk vezme ty týmy, co tam teď jsou - Jax, Tampa, možní Browns, Vikes...velká šance, že právě oni budou chtít QB.

Reagovat
Chazy

Jj, je to tak. Právě to je na tom zajímavý, protože Clowney bude vážně extra rozdílovej hráč, naprosto mimořádnej a unikátní talent. Ale když jdeš na rebuild, tak ho nevezmeš. Giants? Uvidíme. Těším se na něj šíleně.

Reagovat
miky10

Vubec.

Reagovat
miky10

A jako to neřikam kuli nákýmu mýho vztahu k Ílajovi, prostě Giants maj milion větších problémů než QB.

Reagovat
Chazy

Jenže Clowney není QB, žejo. Právě to tu řešíme, že jednička asi nebude, protože tam týmy půjdou po QB.

Reagovat
miky10

Jotak, ok.

Reagovat
Chazy

Jinak jako všichni ti QB maj nějakou slabinu no, co teď koukám, tak Bridgewater je fakt projektovanej jako jednička.

Reagovat
Chazy

Tak to dík, super analýza.. a zaujalo mě

Most people don't realize how physically hard it is to rush the passer. You have to be in really good shape because you're exerting so much energy while an offensive lineman is more or less absorbing you. That's why defensive linemen are substituted in waves while offensive linemen stay in the game. It's a very, very hard job.

Reagovat
Chazy

Eagles don't think Vick will be ready Week 9

Pokud z toho vyjde šance pro Barkleyho, tak snad konečně něco ukáže, zatím je to prostě příšerný.

Reagovat
C0br
Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Jo, to je slavný ... Ale víc se nevyplácí slavit s terrible towelem.

http://www.youtube.com/watch?v=XDj6kywTm50&feature=player_detailpage#t=45

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br

Tak jsem si o tom něco přečetl a teda do toho ručníku bych se teda radši nesral

Reagovat
Chazy

To zranění?

Reagovat
Chazy

Kdyby jo, tak bych si taky rád přečet. Kdysi mi někdo říkal, že nějakej hráč, co ho zesměšňoval, tak brzo potom přišel o zbytek kariéry, ale nevím no. Každopádně je to dobrá cesta k prohře.

Reagovat
C0br

Jen jsem si pročítal wikipedii a jak na to každý tým kromě Ravens loni ošklivě doplatil

Reagovat
C0br

Nejlepší je to s tím Tennessee

Reagovat
Chazy

Jjj, ještě jak se terrible towelu omluvili a pak se jim zas dařilo

Reagovat
C0br

After the Titan's 8th consecutive loss--a 59-0 blowout to the New England Patriots, the Titans worst loss ever--Titans coach Jeff Fisher expressed regret for his team's behavior towards the Towel, and a number of Titans players autographed a Terrible Towel and mailed it to Allegheny Valley School - the Pittsburgh charity that now owns the trademark. The Titans won their next 5 games. - to je prostě

Reagovat
Chazy

Jo, to jo, oni to berou hodně vážně..

Reagovat
niflheim

500. za Gronka

Reagovat
Chazy

Pro Vollmera

Reagovat
niflheim

Tak tuhle sezónu už mě nic nepřekvapí

Reagovat
C0br
Reagovat
C0br

odkaz končí tím "E"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Rams už jedou penalty

Reagovat
Chazy

Ten design college dresů v NFL je fakt super.. u Vikings se mi teda líbí jen ty matný helmy, co maj od letoška, ale ty dresy i helmy Seahawks jsou naprosto úžasný Už od loňska nejoblíbenější v NFL pro mě.

Reagovat
Chazy

Luxus

Reagovat
C0br

Tate

Reagovat
Chazy

Tate... to bylo hnusný.

Reagovat
C0br

Největší prdel by byla, kdyby ho ještě stihnul vyhodit z hřiště

Reagovat
Trand

Zatím to docela jde, jeden touchdown a je to tam, rozhodně se neděláme ostudu.

Reagovat
Trand

Tavon Austin -3 yardy.

Reagovat
Trand

Legatron.

Reagovat
Trand

Ztrácím 6 bodů na Psa, kterýmu už nikdo nehraje, tak to asi chtěl zdramatizovat nebo nevím.

Reagovat
Chazy

Jj, dal by ti 5 bodů, škoda fakt..

Reagovat
Trand

Tak věřím, že Austin s Cookem by mi ten bod ještě udělali.

Reagovat
Chazy

To nebyla ironie, fakt je to škoda

Reagovat
Trand

Nebo defka třeba teď za ten sack.

Reagovat
Trand

Udržte ten drive.

Reagovat
C0br

škoda

Reagovat
Chazy

achjo, škoda no... pěkně Rams, ale ten TD nakonec nebyl ani blízko

Reagovat
Chazy

Ale Stacy je šikovnej.

Reagovat
Trand

Tyvole, lepší šanci už mít nebudeme. Hrozný. A ještě prohra ve fantasy, gratulace Psovi.

Reagovat
Trand

Ale ostudu jsme si rozhodně neudělali, 200 runových yardů proti Seahawks, Clemens ty poslední dva drivy až na tu redzone podržel, rozhodně to nebyl tak špatnej zápas a letošní premiéra v primetime dopadla docela dobře. Lynch 8 carries a 23 yardů, beastmode asi zůstal v Seattlu. Komentátoři dnes na fb sportu psali, jak to bude jednoznačnej zápas a jak zničí naší obranu.

Reagovat
niflheim

Tak ten missed FG celkem dokáže nasrat.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

Cam

Reagovat
smazaný uživatel

Giants

Reagovat
Chazy

123456789 got 98.1% of their points from players they drafted.

Reagovat
miky10

Strength of Schedule - Easiest

Record Holder - Eli only one Manning

Reagovat
Chazy

Koho byste mi poradili jako QB na další week, když mi chybí Peyton?

Já bych zkoušel Folese, kdyby nebyl Qéčkovej, takle fakt nevím. Tannehill to bude mít se Cincy hrozně těžký, Flacco je Flacco a Pryor mě teď vyděsil, jak nedal ani 100 YDS ..

Reagovat
miky10

Keenum. Jinak pokud bude hrát, tak Foles no.

Reagovat
Chazy

Keenum je taky na zvážení no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mel ale Pryor okolo 100 nabehanejch yardu. Ja bych zkusil jeho. Nebo jestli chces,na lavicce mam Eliho,tak ho muzeme vytradovat

Reagovat
Trand

Ale měl to z jednoho 93 yardového běhu. To už asi nezopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

On udelal 93 yardovej TD? wow,pekny Ja jsem tenhle vikend nevidel zadny zapasy,jenom jsem koukal na statistiky.

Reagovat
Trand

Jj, nejdelší běh qb v historii NFL, udělal fake handoff a skoro všichni mu na to skočili, takže měl volnou cestu.

Reagovat
Chazy

Řeším to kvůli A-Lizée, ale Eli je taky dost spekulativní..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Brady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Jinak jako mužu se zeptat, k čemu sou dobrý ty divize, když jako lídr tý druhý mam nasazení pro PO až 4?

Reagovat
Chazy

Upřímně nevím, jak je možný, že je to takhle.

Reagovat
Chazy

Do 24 hodin by to mělo bejt přenastavený.

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Fanoušci Rams žádají Tebowa, jejich argument je, že by do tý endzony doběhl narozdíl od Clemense. Ale ten playcalling byl debilní.

Reagovat
C0br

Ten rozdíl mezi mikym a Mihim v points against je neskutečnej

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Jinak Robert Quinn letos nejlepší defensive end v NFL podle mnohých odborníků, to je naše budoucnost, neuvěřitelnej hráč. A jako jeden z mála nemá ty debilní penalty.

Reagovat
niflheim

Seahawks lose WR Rice for season with torn ACL

Reagovat
niflheim

Eagles trade DT Sopoaga, 6th-round pick to Pats for 5th-rounder

Reagovat
smazaný uživatel

Yahoo vyslyšelo moje prosby a stáhli Bradyho z can't cut listu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se ho zbavis?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako.. teďka mám strašné problémy postavit sestavu na další week. Mám tam strašně moc hráčů, který mají teď bye, ale dropovat je nechci a strašně málo, který bych klidně dropnul. A Brady patří mezi ty, který sem schopný obětovat. Jednak proto, že mě nasral těma 8 bodama, co teď nahrál a jednak proto, že na waiveru vždycky nějaký QB, co dokáže nahrát aspoň trochu slušný body, bude (kdyby se zranil Rivers).

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že to je hloupý dropovat hráče, který mi teďka přišel, ale já to beru tak jsem na tom tradu vydělal hlavně tím Gorem, Brady přišel jako 2. QB a prostě pro něj teď místo není.

LOL a koukám, že máš celkem dobrej matchup. 95b vs. 31

Reagovat
smazaný uživatel

No,naprostej nesmysl. Ze zacatku to bylo dobry,jsem hral proti aktivnim hracum. Ted hraju proti nekomu,kdo se tam snad od zacatku ani neprihlasil,hroznej vopruz

Ale od pristiho tejdne to uz bude zase dobry. Nejdriv proti Erikovi,pak ti vratim tu porazku o 0.18 bodu a pak Chazy.

Reagovat
Eric_The_King

Ode mě zas dostaneš, potřebuju bodovat

Reagovat
Chazy

Brady v FA, to bude hustý no. Já ho ale rozhodně nepicknu, když mám Stafforda a Ryana... Já nevím, jestli bych ho dropnout dokázal, ale je fakt, že je to dobrej tah. Momentálně je to prostě 1-2 TD, 150-200 YDS QB, kterej neběhá a není důvod si myslet, že se do konce sezony zlepší.

Jinak ty předem rozhodnutý matchupy s neaktivníma mě mrzí, ale co se dá dělat, já za to prostě nemůžu. Příští rok to bude lepší, buď budem mít gigantickou jednu ligu, ale nějak nevěřím, že si to odhlasujem, nebo budou v béčku hráči z áčka, aby nás bylo dost, no a nebo už budete v áčku vy dva. A hlavně si založíme něco k tomu ještě. Ale já prostě vás moc neznal no, tak jste museli jít tam.

Reagovat
Maresma

Ja ho tam budu tedka muset dat, protoze Stafford ma bye

Reagovat
Maresma

Jedine ze bych se ho taky zbavil, ale nevim jestli bych na tom nejak vydelal..

Reagovat
Chazy

Tak jsem se rozhod, že tenhle week nebudu dávat žádný napomenutí, nic, i když tam byly semtam určitý podivnosti. Ale ať je jeden tejden klid.

To, co předved Kelso, bylo prostě divný, ale zas to byla aktivita, i když teda prachbídná. Hra bez defenzívy proti němu je taky hodně zajímavá strategie. Pravdou je, že kdyby Kelso nasadil DMF, tak vyhrál. Ale vem to čert, zas ať v tý lize nejsme jen v pěti lidech.

Budu ale tyhle hráče dál monitorovat, protože je to fakt na hraně

Reagovat
Chazy

The NFL may consider voiding touchdowns as part of taunting violations next season

.... NFL = No Fun League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pettirosso
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele