Clement jmenován manažerem Swansea

03.01.2017, 18:44
Aktuality
Swansea City se mezi anglickou elitou pokusí zachránit Paul Clement. Ten doposud působil jako asistent Carla Ancelottiho na lavičce mnichovského Bayernu a ve Walesu podepsal smlouvu do roku 2019...

Čtyřiačtyřicetiletý manažer se po působení u mládežnických celků vydal po bok Carla Ancelottiho, se kterým následně prošel Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid a nyní Bayern.

Minulý ročník pak Clement trávil na lavičce druholigového anglického Derby County, kde však byl po sérii sedmi zápasů bez vítězství odvolán. Nyní nahradil ve funkci Boba Bradleyho.

Ve Walesu ale na Clementa nečeká snadný úkol: Swansea je momentálně na dně tabulky a na záchranu ztrácí čtyři bodíky, kromě Bradleyho pak již neuspěl Francesco Guidolin.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Nová metla zametá najlepšie, dnes dvoječka

Reagovat
smazaný uživatel

bude na tribune

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
prevadec spojitosti

Nemyslim si. Swansea he vetsich srackach nez CP. 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhorí a Swansea konečne spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Ndidi hráč Leicesteru

Reagovat
Hokaido

Ty ho znáš?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea přeju záchranu, jednotlivci tam nejsou špatný (Fer, Sigurdsson...). Ti by si zasloužili hrát v lepším. Každopádně když mají v bráně Fabianskiho, tak chápu, že se jim nedaří a dostávají tolik gólů. A nevíte někdo, co je s Dyerem (tím černým útočníkem)? tady jsem se dočetl, že už zraněnej není http://www.transfermarkt.co.uk/nathan-dyer/verletzungen/spieler/37011

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas už hrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele